Csendben startolt el az LG G Pad II 8.0

Az LG egy újabb táblagépet dobott piacra Dél-Koreában. A G Pad II 8.0 névre keresztelt szerkezet specifikációt vizsgálva sok újdonságot nem tartalmaz az elődmodellhez képest, ám egy-két extrával azért rendelkezik.

Az LG ketyeréje 8 hüvelykes, 1280 x 800 pixel felbontású IPS kijelzőt kapott, amit Gorilla Glass 3 üveg véd a sérülésektől. A készülék szíve a jó öreg Snapdragon 400 SoC, amiben egy 1,2 GHz-es, négy Cortex-A7 maggal rendelkező processzor dolgozik, a grafikus feladatokat az Adreno 305 látja el, az alkalmazások futtatását 1,5 GB RAM segíti.

LG G Pad II 8.0 slate
[+]

A háttértár mérete 32 GB-ra nőtt, és a microSD támogatás sem maradt ki (maximum 128 GB). A 4G/LTE modemmel, kapacitív tollal ellátott tablet legnagyobb vonzereje az USB 2.0 kimenet, amihez nem kell semmilyen átalakító, így perifériás eszközöket vagy pendrive-ot is képes kezelni a kütyü.

Fényképezni egy 5 megapixeles kamerával lehet, az előlapon egy 2 megapixeles szenzor található, az energiaellátást a 4200 mAh akkumulátor biztosítja.

LG G Pad II 8.0 slate
[+]

A teljes Microsoft Office programcsomaggal ellátott G Pad II 8.0 továbbfejlesztett QuickMemo, Knock Code és Qpair szolgáltatásokkal támad. A táblagép egyelőre csak Dél-Koreában kapható, ám nem kizárt, hogy hamarosan globálisan is elérhetővé válik.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés