Hirdetés

LG G Pad 7.0 - a következő epizód

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

A multimédiás eszközök, azaz konkrétabban a tabletek egyértelmű fölénybe kerültek az utóbbi időben, nem csak a netbookokat irtották ki, hanem az egész számítástechnikai világra kihatással lettek. A hullámokat talán még az Apple indította el, ám a többi cég sem szerette volna elkövetni azt a hibát, hogy túl későn reagálnak, így manapság már szinte minden vállalat foglalkozik ilyen eszközök gyártásával. Az LG annak idején kissé mellényúlt, amikor először táblagépekkel próbálkozott, majd egy viszonylag rövid ideig tartó visszavonulást követően újult erővel csaptak a lovak közé, az G Pad 8.3 pedig megmutatta, hogy mit jelent, ha valaki okosan használja ki a rendelkezésre álló időt.

LG G Pad 7.0 kézben tartva
[+]

Az előbb említett masina által elért sikerek pedig biztosították a dél-koreaiakat arról, hogy jó úton haladnak, így májusban újabb három taggal bővült a G Pad sorozat. A középkategóriás masinák közül legelőször tesztalanyunk, a G Pad 7.0 érkezett hozzánk, mely a triumvirátus legkisebb tagja. Az LG már többször hangoztatta, hogy a gyártónál erősen ráfekszenek a jó árazásra, ami tesztalanyunk esetén abszolút tetten érhető, egy olyan kedvező árú masina kerül most fókuszba, mely korlátokat döntögetve próbál meg minél jobb és felhasználóbarátabb szolgáltatásokat nyújtani, amellett, hogy hardveresen is nagyon korrektnek mondható.

LG G Pad 7.0 doboz
[+]

A hivatalos márkaképviselettől érkező doboz sok mindent sejtet, a tetején lévő képen jól látható a készülék formaterve, valamint a megújult rendszer jelenléte. Két felirat tájékoztatja még a vásárlót, hogy szoftveres téren sem kell kompromisszumokat kötnie, de erről majd a későbbiekben fog több szó esni. A papírkartonban legfelül most is a főszereplő kapott helyet, ha pedig alatta elkezdünk turkálni, akkor egy microUSB kábel, egy használati útmutató, és egy töltőfej fog a kezünkbe akadni. A tablet régiótól függően fekete, fehér, kék és narancssárga színben vásárolható meg, nekünk a fehérrel kellett megbarátkoznunk. Nem volt túl nehéz.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • LG

Azóta történt

 • Előzetes képen a G Watch R

  Az LG egy hivatalos fotót töltött fel Facebook oldalára, melyen egy kör alakú megjelenítővel rendelkező okosóra pózol.

 • LG L80 - megy a levesbe?

  Az LG középkategóriása a WVGA-s L70 és qHD-s L90 között, 5 hüvelykes megjelenítővel próbál szerencsét, meglehetősen fura árcédulával, nem véletlen, hogy hivatalosan nem forgalmazzák itthon.

 • Még idén érkezhet a G Flex 2

  Az LG hajlított kijelzővel szerelt csúcstelefonjának második generációs változata a hírek szerint még az idei év vége előtt a boltok polcaira kerülhet.

 • Megjelent az LG Wine Smart

  Hazájában bejelentésre került az LG múltidéző, szétnyitható profilú okostelefonja, a Wine Smart

Előzmények

 • LG G3 - mindent a szemnek

  Csúcsmodellel jelentkezett az LG. A G3 több szempontból úttörő, de ennek ára van nem csak anyagilag, hanem bizonyos részletmegoldások kapcsán is. Mindezzel együtt is egy remek okostelefon.

 • LG L90 - ellentétek a családban

  Apró eltérések vannak az LG G2 mini és az L90 között. Ezek az LG szerint forintosíthatók, az L90 ugyanis olcsóbb ketyere, de pár dolog hiányzik belőle, amit házon belüli vetélytársa megkapott.

 • LG G Flex - igazi atléta

  A dél-koreai gyártó termékének hat hüvelykes OLED kijelzőjét felülről lefelé hajlították meg, az eredmény pedig elképesztő lett, ráadásul az üzemidő átlagon felüli és a rendszer is villámgyors.

 • LG G Pad 8.3 - vissza a jövőbe

  Végre megint van LG táblagép a piacon. És ez főleg azért jó hír, mert egy kifejezetten korrekt, mégsem túlárazott masinát tett le a koreai gyártó. Így kell visszatérni.

Hirdetés