2018. április 24., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Tablet rovat

Lenovo Yoga Book - a kreativitás ára

Lenyűgöző külső, leheletvékony kialakítás, egyedi gombsor, speciális ceruza és igen borsos ár. Ebből tevődik össze a Yoga Book, ami nem nagyon hasonlítható semmihez.

H​ir​de​t​és​

Bevezető

Oké, amikor kivettem a csomagból, akkor azért eltátottam a szám, pedig láttam már a Yoga Bookot különböző rendezvényeken itt-ott, de amikor nincsenek zavaró körülmények, csak a doboz és én, akkor azért nagyot üt a termék. Mert állatira hi-tech, tényleg nagyon szép, úgyhogy az első benyomások mindenképpen azt éreztetik a felhasználóval, hogy hát igen, ez a motyó megért nekem 200 lepedőt.


[+]

Pedig nem, ha azt nézzük, hogy mi a gyakorlati haszna a gépnek, milyen komponensekből áll össze, mire tudom a mindennapokban használni, akkor — nagyon realista alapokon — ez bizony egy ugyanolyan androidos tablet, mint akármi más. Jár hozzá billentyűzet (amit le sem lehet venni), tud egy-két extrát, de ezeket csak nagyon ritkán fogja egy átlagjúzer az élete során értékelni, legalábbis addig, amíg rá nem jön, hogy nem csak grafikusok láthatják értelmét a Wacom közreműködésével megalkotott, érintésvezérelt gombsornak.

Összecsukva tényleg akkora, mint egy notesz
Összecsukva tényleg akkora, mint egy notesz [+]

Szóval ez a gép egy kicsit inkább technológiai erőfitogtatás, igen, mi a Lenovónál erre is képesek vagyunk, tudunk olyan terméket gyártani, amitől leesik az álla azoknak is, akik egyébként nem mozognak otthonosan a tabletek világában, közben tényleg szépséges, ám pont a speciális kialakítás okán sok szempontból nehézkesebben működik, mint egy tök átlagos, hasonló hardverrel felszerelt, de emiatt aztán jóval olcsóbb táblagép. Úgyhogy ha tényleg meg akarjuk tudni, hogy mennyire életképes a Yoga Book a mindennapokban, akkor bizony kicsit meg kell próbálni úgy használni, mint a rendes, sok szempontból elmaradottabban kinéző, de megbízható és megszokott gépünket, hiszen árban legalább annyit kell érte kiperkálni.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Gyártók, szolgáltatók

Hird​etés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.