2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Okostelefon rovat

HTC Touch Slide - minek multi-touch?

A szétcsúsztatható Touch gyorsabb processzort és fejlettebb szoftvert kapott. Apple alázás, második felvonás.

Hirdetés

Bevezető, csomagolás

Az iPhone-hisztéria a készülék megjelenésével sem sokat csitult, az Apple termékéről a szakértők is sokat vitáznak. A nagyobb gyártók közül többen saját iPhone-konkurenssel rukkoltak elő, a Nokia pedig ennek híján nyílt reklámhadjáratba kezdett. A tajvani székhelyű HTC viszont szépen, nyugodtan kezelte a dolgot: kijelentették, hogy nem kívánnak átállni a multi-touch rendszerre, piacra dobták a Touch-ot, amiből idő közben el is adtak több mint 800.000 darabot. Ennek ellenére nem ülnek a babérjaikon, hiszen megérkezett az népszerű modell utódja, a Touch Slide.

Azt már az előzetes információk alapján bátran kijelenthetjük, hogy a tajvaniak nem csak egy újabb rókabőrt kívánnak lehántani a Slide kiadásával. Az előd legnagyobb problémáján, a lassúságon javítottak, hiszen a gyengécske, 200 MHz-es TI OMAP procit egy laza mozdulattal a kukába dobták, ezúttal már egy 400 MHz-es Qualcomm CPU biztosítja a megfelelő sebességet. A hardveres változások azonban nem merülnek ki ennyiben, de ne szaladjunk túlságosan előre.

Az RRC által biztosított tesztpéldányt á la nature kaptam, nemhogy doboza, de zacskója sem volt szegénynek, így a tartozékokról nem tudok biztos információval szolgálni. Szinte biztosra veszem, hogy jár majd hozzá egy füles, memóriakártya, tok, töltő, valamint adatkábel.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

 • HTC Touch Cruise - Tom is szereti

  Megérkezett a HTC legújabb Touch készüléke. Ezúttal már nem csak a kezelhetőség, hanem a tudás is öt pontos.

 • HTC Panda - a tévedés

  A HTC nagy kijelzővel ellátott modellje alapvetően nem rossz gép, de az árát nem a tudásához igazították. Nagyon nem.

 • HTC Touch Diamond - tényleg majdnem

  Kicsi, gyönyörű, mindent tud, innovatív - viszont lassú. A HTC giroszkóppal ellátott készüléke megmutatja, a WM is lehet kezelhető.

 • HTC X7510 - valami változott..

  ..de az alapkoncepció maradt ugyanaz: UMPC méretű PDA, ami nem tud sokkal többet, mint harmad ekkora társai.

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.