HTC Desire 620G Dual SIM - súlyos eset

Bevezető, tartozékok

Nagyon gyakran előfordul, hogy egy mobiltelefon többféle kiadásban is megjelenik: az iPhone-típusokon belül a tárhely mérete szokott különbözni, a Windows Phone-os modelleknél is találkoztunk már olyannal, hogy egymásra nagyon hasonlító eszközöket vettünk kézbe (példának okáért a Lumia 435 és 532), de az androidos világban is jellemző ez a szokás. Ennek egyik ékes példája az LG G3, amiből a 16 gigabájtos tárolóval felszerelt példányok 2 gigabájt memóriát, míg a 32 gigabájtos eszközök 3 gigabájt memóriát kaptak.

HTC Desire 620G Dual SIM előlapja
[+]

Az előbbi példán kívül természetesen napestig lehetne sorolni a hasonló eszközöket, sőt, lassan azok a telefonok vannak kevesebben, amikből csak egyféle típus létezik. A HTC-nél is elég erősen követik ezt a trendet, a februárban tesztelt Desire 620 is több változatban érkezik, mi a Qualcomm SoC-vel, egykártyás változatban próbáltuk ki, de létezik belőle dual SIM-es változat, a 620G pedig teljesen megegyezik az előbbiekkel, csak MediaTek lapkakészletet kapott. A négymagos processzorral dolgozó Snapdragon 410 helyett a nyolcmagos MT6592 figyel tesztünk mai alanyában, hogy ebből mit érez majd a végfelhasználó, azt később taglaljuk.

HTC Desire 620G Dual SIM doboz
[+]

A fehér színű csomagolást kizárólag egy vékonyka papír keret tartja össze, nem érdemes tehát a vásárlás hevében letépni róla: hiszen ha bármilyen okból kifolyólag később össze kell dobozolni a készüléket, akkor bajban leszünk, ha viszont csak simán lehúzzuk róla, akkor ugyanúgy visszatehetjük, ahogy az korábban volt: ebből a szempontból elég praktikus megoldás. Legfelül a készülék üldögél, alatta található az 1 amperes töltőfej, az USB-kábel, illetve a lapos kábeles, earbud kialakítású, felvevőgombos fülhallgató.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • HTC

Azóta történt

Előzmények

  • HTC Desire 526G+ - egy felesleges plusz

    Vannak esetek, amikor egy adott készüléknek kevésbé látjuk a helyét. A tajvaniak legújabb kétkártyás eszköze ilyesmi, semmi különös nincs benne.

  • HTC Desire 620 - méretes közepes

    Középkategóriás újdonság érkezett a tajvani gyártótól, amely kellemes szolgáltatásokat kínál, csak mindezt egy eléggé méretes házba csomagolták.

Hirdetés