Honor Magic Earbuds teszt

A fehér szín az ismert formavilággal menő megjelenést ad az újdonságnak, a hangminőség jelentősen fejlődött az előző generációhoz képest, és lett aktív zajszűrés is. Nem, nem az Apple, hanem a Honor fülhallgatóját próbáltuk ki.

Hirdetés

Bevezető, kialakítás

Körülbelül egy éve járt nálunk a Honor FlyPods Lite, ami gyakorlatilag egy Apple AirPods-tok áráért nyújtott hasonló megjelenést, kompakt méretben, korrekt üzemidővel és elfogadható hangminőséggel. A harmincezer forintba kerülő eszközre nagyon hasonlító mai tesztalanyunk másfélszeresére emeli a tétet árban, viszont zenei és beszélgetési minőségben is hatalmasat dob a nyereményen, és még egy kikapcsolható aktív zajszűrést is kapott.


[+]

Egyre inkább látszik, hogy a Huawei is odafigyel arra, hogy a saját ökoszisztémájába tartozó eszközök mindenféle interakció igénylése nélkül, flottul működjenek. Míg a tavalyi Honor FlyPods teljesen hagyományos Bluetooth-eszközként kapcsolódott a forrásként szolgáló Mate 20 Próra, addig a Magic Earbuds már a kapcsolódás során azonnal hozta a felugró ablakot, amin látható volt a tok és a két fülhallgató töltöttsége, illetve azonnal fel is ajánlott egy firmware-frissítést az eszközre. Mindenféle külön alkalmazás telepítése nélkül.

[+]

A 43 000 forintba kerülő fülhallgatópár dobozában nem találunk túl sok egyéb kiegészítőt, a töltőtokban ücsörögnek a fülhallgatók, ezekhez háromféle méretű szilikon illeszték jár, és ezzel nagyjából a felsorolás végére is értünk. Manapság egyre több gyártó ad valamilyen extra fülkagyló-támasztékot a teljesen vezeték nélküli füleséhez: itt ilyen nincs, mégsem lehet okunk panaszra, mivel a szilikon hallójárat-illesztékek annyira kellemes, puha anyagból készültek, hogy szinte biztosan mindenki megtalálja majd a stabilan maradó és kellemes hangzást biztosító méretet. Külön említést érdemel, hogy az illesztékek a szokásosnál hosszabbak is, így a vetőcső vége fizikailag kicsit távolabb lesz a fülünktől még tökéletes illeszkedés mellett is, így segítve a tágasabb térérzetet zenehallgatás közben.


[+]

Nekem első próbára is nagyon kényelmes volt a Magic Earbuds, de persze ez nem csak a gumiharang érdeme: jelenlegi tapasztalataim alapján teljesen vezeték nélküli kategóriában nem nagyon van jobb annál a golfütő-szerű kialakításnál, amit az Apple óta szabadon több gyártó is elővett már. A lelógó szár valószerűtlenül jó stabilitást kölcsönöz a fülhallgatónak, ráadásul megvan az az előnye is, hogy belefér az oldalanként 37 mAh kapacitású akkumulátor, így több hely marad fenn a kommunikációs modulnak, és egy in-ear szinten teljes értékű, 10 milliméteres dinamikus hangkeltőnek.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Honor

Azóta történt

Előzmények

 • Honor 9X - x-edik alkalom

  Nem az első és valószínűleg nem is az utolsó Honor modell, amit Huawei márkanéven már ismerünk. A 9X sem sok újdonságot rejt, de van rajta Google.

 • Huawei Nova 5T - álruhában

  Ha valakinek már csak küllemre is nagyon ismerős a Nova 5T, az egészen biztosan nem az uniformizálódó mobildizájn trendek miatt van. Hanem mert ez a Honor 20.

 • Honor 20 Pro - megkésve bár, de törve nem

  Végre ideért a Honor aktuális csúcsmodellje, ami tud újat mutatni még a Huawei néven futó termékek mellett is, árban pedig most is kicsit kedvezőbb.

 • Honor 9 - fény-másolat

  A Honor 9 tulajdonképpen egy Huawei P10, csak csillogós felülettel és alacsonyabb árcédulával. Generációsan ugyanakkor idén kevés dolog változott. Marad vajon az ár/érték trófea is?

Hirdetés