Honor FlyPods Lite - egy tok áráért

Sokan vágynak a fülből diszkréten kilógó, fehér, vezeték nélküli fülhallgatóra, ám a méregdrága AirPods töltőtokjának áráért is van releváns alternatíva, ezúttal a Honortól.

Bevezető, külső, kényelem

Nagy tervekkel vág neki a következő néhány évnek a Honor: a mobilos értékesítési toplista ötödik helyét vízióik szerint már két év múlva el kellene érniük, de a dobogóra való fellépés is a nem túl távoli jövő céljai közt szerepel náluk. Ekkora eredmények eléréshez nyilvánvalóan elengedhetetlen a masszív, átgondolt márkajelenlét, egy ehhez passzolóan jól eltalált üzenettel, de persze azért az sem árt, ha mellette van egy potens termékpaletta is.


[+]

A View 20-szal a cég már megcsinálta a menő, első látásra birtoklási vágyat keltő mobilt, viszont az eladások többségét továbbra sem ez adja – a Honor most még sokkal inkább arról szól, hogy a felhasználó kap egy megbízható, jól bevált Huawei-technológiát, mindezt nagyon kedvező áron. Ha elsöprő az ár, egy-két hiányosság megbocsátható, így volt ez az elmúlt évek Honorjainak többségében, és így van ez tesztünk mai alanyánál, ami egyszerűen FlyPods Lite névre hallgat.


[+]

A teljesen vezeték nélküli, okos funkciókkal is felvértezett fülhallgatók piaca komoly és folyamatos növekedés alatt áll, és bár megannyi gyártó kínál remek alternatívákat ebben a műfajban, borsos ára ellenére is még mindig az egyik legnépszerűbb az Apple AirPods. Összehasonlításképpen a 75 000 forintos új AirPodsnak csak a vezeték nélküli töltőtokja is 29 990 forint, ha az ember külön meg akarja venni, ami véletlenül pont annyi, mint ez a termék itt mindenestül. Arról nem is beszélve, hogy lényegesen gyengébb zenei minőséget kínáló, Apple-felártól mentes alternatívák is tudnak 30-40%-kal többe kerülni ennél a terméknél, azt pedig előrebocsáthatom, hogy vásárlást teljesen kizáró okot nem találtunk a teszthét alatt.

Íme az ihletet adó golfütők a Honor prezentációjáról
Íme az ihletet adó golfütők a Honor prezentációjáról [+]

Ki gondolná, hogy ezt a kütyüt – különös tekintettel a két fülhallgatóra – valójában nem egy másik cég terméke ihlette, hanem egy-egy golfütő. A sajtóanyag bizony megmosolyogtatóan jellemzi a termék külsejét, mindezektől függetlenül az összkép barátságos, a kis fehér kapszula könnyedén csúszik a zsebbe, a légiesen könnyű és ergonomikus fülhallgatók pedig kellemesen illeszkednek, ha megtaláljuk hozzá a dobozban a számunkra megfelelő gumiharangot. Sportfülhallgatónak nem túl alkalmas ez a fajta in-ear kialakítás, fül-támaszték vagy a fülkagylót átölelő horog ugyanis nem fokozza a stabilitást, érdemes óvatosan mozgolódni vele.


[+]

Háromféle méretben választhatunk illesztéket a gyári felhozatalból, nem mellesleg jár hozzá egy-egy szilikon gyűrű, ha véletlenül nyomná valahol a fülünket a műanyagból készült burkolat. A töltőtok mágnesen záródik, ahogy a fülhallgatók is hasonló elven csatlakoznak a helyükre töltéshez. A füleseken nincs látható gomb, csak egy szimpla érintésérzékeny felület, led pedig kizárólag a kapszulán van, ami mutatja a töltöttséget, és persze a fedél kinyitásakor jelzi, hogy aktiválta a fülhallgatókat, és megkezdte a kapcsolódást.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

 • Kapcsolódó cégek:
 • Honor

Azóta történt

Előzmények

 • Honor 10 Lite - cseppnyi kompromisszum

  Ígéretes hardver, friss szoftver, AI kamera és kedvező ár szól az új középkategóriás mellett, de a Lite szó most is hordoz magában kompromisszumokat.

 • Honor 7C - C-közép

  A Honor hetes szériája belépő szintű és alsó-középkategóriás eszközökkel bővült, ilyen a 7C is, ami összességében nem rossz, viszont minden tekintetben nagyon erős a konkurencia.

 • Honor 10 - a legolcsóbb AI

  A legolcsóbb Kirin 970-es mobil őrzi a korábbi Honor húzómodellek értékeit, mindenek elé helyezi az ár/érték arányt. Nem tökéletes, de az egyik legjobb választás a palettáról.

 • Honor 7X - megismersz?

  A Honor felső középkategóriás duplakamerásának megjelenése már igazodik a trendekhez, fejlettebb hardvert és magasabb felbontású kamerát kapott, minden egyéb a megszokott rendben és minőségben történik.

Hirdetés