2018. május 25., péntek

Gyorskeresés

Szponzorunk

Útvonal

Tesztek » Autó+mobil rovat

Garmin nüvi 310 - a pók hálójában

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Hűséges olvasóink biztosan emlékeznek Nüvi 660 tesztünkre. Most megismételjük kicsiben.

Hirdetés

Külső

Bizonyára sokan olvasták a Garmin Nüvi 660-ról készült tesztünket. Akik nem, azok most pótolhatják a hiányosságot, ugyanis édemes azzal kezdeni, ha a Nüvi 310-ről írunk. Igazából egy mondatban el tudnám intézni jelen tesztalanyunkat, mégpedig: ”nüvi 660 kicsiben”. De nem ezért fizetnek, és nem ezért olvasnak minket azok akik ide tévednek, úgyhogy a rövid változat, és a teljes ismétlés közötti arany középutat választottam: rövid cikkbe foglalom a 660 után tapasztalt különbségeket, és hasonlóságokat, és leírom a véleményemet.

A doboz megegyezik, kivéve a narancssárga oldalak zöldre cserélését, ebből már gyanakodtam, hogy ugyanazt kapom mint korábban, csak ezúttal a GSM Takácstól. A belső tartalom is teljesen ugyanaz, töltő, bőrtok, autós tartó műszerfalhoz és szélvédőre, USB kábel, valamint autós töltő.

A készülék külsőre egy az egyben megegyezik a nagyobb testvérrel, kivéve a méreteket. Itt ugyanis elhagyták a hatalmas kijelzőt, helyette egy 55x72 miliméteressel kell beérnünk. Nekem ez elég volt, de valóban jobban mutatott a nagyobb displayen a navigáció, azonban a két modell ára között lényeges különbség tapasztalható, így érdemes a pénztárca alapján dönteni azoknak, akik választás előtt állnak.

Én egyébként a gyártó helyében finoman lekoppintottam volna a Mio C sorozatának azon elemét, hogy a különböző készülékeket más-más színűre festik. Igen komolyan nézne ki a nüvi mondjuk feketében, vagy a barátnőm kedvéért fehérben. (És a pink? - Bog)

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Gyártók, szolgáltatók

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.