Doogee Turbo Mini F1 - kis versenyautó

Bevezető és tartozékok

Februárban járt nálunk először Doogee márkájú telefon, méghozzá a brutális készülékházzal szerelt, por-, víz- és rázkódásálló Titans 2 DG700. Az összeszerelés és az üzemidő rendben volt, a méretek és a felhasználói felület sebessége ugyanakkor hagytak kívánnivalót maguk után. A második Doogee mobil, amit kicsomagoltunk, viszont az első pillanattól kezdve más benyomást keltett.

A Doogee Turbo Mini F1 apró és könnyű készülék
[+]

Adott egy karakteres megjelenésű, roppant könnyű, 4,5 hüvelykes megjelenítővel felszerelt eszköz egy új, 64 bites MediaTek rendszerchippel, nagy fényerejű IPS panellel, LTE támogatással, fém oldalkerettel és egy sajátos mintázatú hátlappal, úgyhogy mindjárt más érzés volt az érdekes nevű Turbo Mini F1-et kézbe venni.

A Doogee Turbo Mini F1 64 bites rendszerchipje fürge
[+]

Már a Titans 2-nél is tetszett nekünk, hogy a gyártó odafigyel a csomagolásra, és a PingDigitaltól hozzánk érkezett Turbo Mini F1 dobozolásában sem kellett csalódnunk. A kék kartonszerkezet fehér fedelének leemelése után puha habszivacsban láttuk meg a szögletes mobilt, ami alatt képernyővédő fólia, leírások és méretre vágott kis fakkokban egy 1 amperes hálózati töltőfej, egy agybadugós mikronfos füles és egy olyan USB-kábel fogadott bennünket, ami nem volt hajlandó tölteni a készüléket.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

  • Tervezőasztalon az új Doogee Valencia2

    Az új Doogee készülék igazi érdekessége az oldalkereten elhelyezett három darab led lesz, aminek kialakításához felhasználói ötleteket is vár a gyártó.

  • Lollipop frissítést kapott a Doogee DG700

    A Doogee kiadta az Android 5.0-s frissítést középkategóriás, strapabíró okostelefonjára, a Titans 2-re, amit a felhasználók már le is tölthetnek a gyártó oldaláról.

  • Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

    Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.

Hirdetés