Hirdetés

Helio X10 lapkakészlettel érkezhet a Doogee DG700 Pro

Hirdetés

A kínai Doogee márka Titans 2 DG700 névre hallgató készülékét már teszteltük, elsődlegesen a vaskos, robusztus kialakításáról és a 4000 mAh kapacitású akkumulátoráról maradt emlékezetes. A készüléknek minden valószínűség szerint készül a Pro változata is, a lenti prospektus tanúsága szerint ráadásul MediaTek Helio X10 lapkakészlettel debütálhat a kissé elavultnak tűnő MT6582 helyett.

Helio X10 lapkakészlettel érkezhet a Doogge DG700 Pro

Az előzetes specifikáció alapján 5 hüvelykes, 1080p felbontású kijelzőt, 2,2 GHz-es, nyolcmagos processzort, LTE támogatást, illetve 3 vagy 4 gigabájt RAM-ot kaphat típusfüggően. Hasonló különbségek lehetnek a belső tárolóegységben is, de azt még nem lehet tudni, hogy bővíthető lesz-e a Doogee DG700 Pro. A hátlapja alá 6000 mAh kapacitású akkumulátor kerülhet, a megjelenés időpontja idén szeptember környékére várható.

Azóta történt

 • Doogee okosóra érkezik hamarosan

  A kínai gyártó már nem csak okostelefonokat, hanem okosórákat is gyárt, augusztusban debütál a Keeper névre hallgató példány, ami az első próbálkozásuk.

 • Bemutatkozott a Doogee Y100 Plus

  A készülék 5,5 hüvelykes megjelenítővel látott napvilágot, amit egy MediaTek chipset hajt meg, az energiaellátást pedig egy 3000 mAh-s akkumulátor biztosítja.

 • Csúcsfelszereltséget kaphat a Zopo phabletje

  Az egyik feltörekvő kínai márka újdonsága tízmagos processzorral, ujjlenyomat-olvasóval és 4 gigabájtnyi rendszermemóriával hívhatja fel magára a figyelmet.

Előzmények

 • Akár 4 gigabájt RAM is kerülhet a Doogee F3-ba

  A feltörekvő kínai gyártó egyik új, felső-középkategóriás készüléke négyféle RAM-mérettel fog érkezni, és az egyik akár 4 gigabájtot is tartalmazhat.

 • Doogee Turbo Mini F1 - kis versenyautó

  A második Doogee mobil, ami nálunk járt, sokkal kisebb és karakteresebb az elsőnél, ráadásul a nagy fényerejű qHD-s megjelenítő alatt 64 bites rendszerchip lapul.

 • Lollipop frissítést kapott a Doogee DG700

  A Doogee kiadta az Android 5.0-s frissítést középkategóriás, strapabíró okostelefonjára, a Titans 2-re, amit a felhasználók már le is tölthetnek a gyártó oldaláról.

 • Doogee Titans 2 DG700 - nem harap

  Stílusos megjelenésű az első Doogee termék, amelyet tesztasztalunkon kipróbáltunk, a Titans 2 ráadásul víz-, por- és rázkódásálló borítást kapott.

Hirdetés