Hirdetés

2018. december 11., kedd

Gyorskeresés

Útvonal

Tesztek » Tartozékok rovat

Detu Twin - velem a Föld is megfordul

 • (f)
 • (p)
Írta: |

Boldog-boldogtalan gyárthat már 360 fokos kamerát. Ezúttal a kínálat boldogtalan végéről esett be hozzánk egy termék, amivel kapcsolatban nincsenek pozitív jelzőink.

Hirdetés

Bevezető

Nem mondom, hogy már mindenki, aki él és mozog 360 fokos kamerát gyárt, de kétségtelenül megnövekedett az elérhető eszközök száma. És az elérhető itt anyagilag is értendő, egy középszintű okostelefon árának megfelelő értékben már bőven lehet válogatni az alternatívák közül. Ott van a már második generációjánál tartó Samsung Gear 360, piacra küldött egy hasonló megoldást az LG, a telefonhoz csatlakoztatható mezőnyben pedig az Insta360 és az ugyanilyen alapokon nyugvó Huawei 360. És ez csak egy szelete a kínálatnak, azon szelete, amelyekhez mi is hozzájutottunk már.


[+]

A Detu Twin ebbe a mezőnybe érkezett, a Speedshop pedig itthon is elérhetővé tette, mi is tőlük kaptuk. A 60 ezer forintos ár viszont nem csekély, tehát az embernek joggal lehetnek elvárásai, amelyek közül akad olyan, amit helyből megugrik (állványbemenet alul, Macen és PC-n is futó editor), de bőven van olyan is, amit képtelen megvalósítani.

A jó öreg HTC Re a Detu Twin mellett
A jó öreg HTC Re a Detu Twin mellett [+]

A Detu nem meglepő módon kínai gyártó, a Twin a legolcsóbb termékük, van nekik például F4 Plus néven egy négy lencsés, 8K felbontású VR kamerájuk is, ami azért nagyon más ligában játszik a 2600 dolláros árával. De nyilván ha egy gyártó tapasztalatot szerez a magasabb kategóriákban, akkor ezt felhasználva joggal remélhető, hogy az olcsóbb eszközeinél is beveti ezeket. Nos, ebben az esetben ez nem sikerült.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Előzmények

 • Huawei 360 Panorama - gyors kör

  Szinte semmiből rántotta elő a Huawei a telefonhoz csatolható, 360 fokban rögzíteni képes kameráját még a Mate 10 előtt. Elég olcsó, nem is túl összetett szerkezet.

 • Samsung Gear 360 (2017) - bezárva a Samsung világába

  A Samsung 360 fokos kamerájának második generációjának nem titkolt célja, hogy minél több ember számára elérhető legyen egy ilyen kütyü és gyűljön a kontent.

 • Insta360 Air - körbe futunk, Dugó!

  Az Apple termékekhez készült verzió után itt van az androidos ketyerékkel kompatibilis változat is, ami fontos pontokon fejlődött és ennek fényében már van értelme is.

Hirdetés

Copyright © 2000-2018 PROHARDVER Informatikai Kft.