ASUS ZenPad 8.0 (Z380C) - nincs nyugalma

Hirdetés

Bevezető

Olvasóinknak feltűnhetett, hogy mostanság több ASUS okostelefon is megfordult nálunk, ami nem véletlen: a Zenfone 2 termékcsalád számos méretben és hardveres kiszereléssel kínál jól árazott készülékeket a középkategóriától a zászlóshajókig, és teszi ezt olyan sikerrel, hogy a gyártó pályája a mobilok között felívelőben van, miközben több tradicionális márka a vártnál kevesebb készüléket passzol el.


Az ASUS ZenPad 8.0 a középkategóriában versenyez [+]

A Mobilarena hű követőinek mégis inkább az ASUS androidos táblagépei ugorhatnak be elsőre a mobilvilágból, hiszen ellátogatott hozzánk már PadFone, Fonepad, MeMO Pad, Vivo Tab, Transformer Pad és ZenPad sorozatú ketyere is, és akkor még nem is beszéltünk az asusos Nexusokról. A ZenPad 10 hangszórós-billentyűzetes kiegészítőt is kapott, csak hogy tovább színesítse az amúgy sem unalmas felhozatalt, most pedig egy kedvezőbb árfekvésű ASUS eszköz landolt nálunk.


Az ASUS ZenPad 8.0 műanyag házat kapott cserélhető hátlappal [+]

A ZenPad 8.0 tízhüvelykes fivérével szinte teljesen megegyező, Android Lollipop alapú rendszert kapott, ám méretben és hardveresen is komoly eltérések akadnak. Ilyen például a frissebb, ám gyengébb rendszerchip, az Intel Atom x3-C3200, vagy mondjuk az egy gigabájt RAM a kettő helyett, hiszen az árképzés mellé ennyi fért bele. Közös viszont a Zen előtag, amely a korábbiaknál határozottabban jelzi az ASUS fő mobilos termékcsaládjának egységességét, és a küllem is megegyezik a két említett tablet esetében.


Az ASUS ZenPad 8.0 a MeMO Padok után próbál szerencsét a középkategóriában [+]

A ZenPad 8.0 fehér festésű kartoncsomagolást kapott, amelyen némi leírás és termékkép is felfedezhető. A fedelet eltávolítva a táblagépeknél megszokott belső tér fogadja a felhasználót: maga a fehér színben és ezüst hátlappal pompázó készülék (létezik teljesen fehér és fekete), egy 1,35 amperes töltőfej, némi leírás és egy microUSB kábel. Headset nem került a csomagolásba, amiben semmi meglepő nincs, hangszórós készülékvédő tokot és egyéb kiegészítőket azonban be lehet szerezni a multimédiás élmény bővítésére.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés