6 hüvelykes változatot kapott a Zenfone 2 Laser

Hirdetés

Még augusztusban mutatkozott be a Zenfone 2 Laser, az ASUS készüléke leginkább a kamera mellé helyezett lézeres fókusz miatt hívta fel magára a figyelmet. A tajvaniak viszont valószínűleg úgy gondolták, hogy az 5 hüvelykes kijelzőméretettel nem tudnak elég vásárlóközönséget megcélozni, ezért most Indiában bemutatták és útjára indították a mobil 6 hüvelykes megjelenítővel szerelt változatát. A kütyü egyelőre online kínálatban érhető el, úgy mint az Amazon, Flipkart, vagy éppen a Snapdeal, a boltok polcaira a jövő héttől kerül majd fel.

ASUS Zenfone 2 Laser (ZE601KL)
ASUS Zenfone 2 Laser (ZE601KL) [+]

Ami a specifikációkról tudni érdemes, a 6 hüvelykes, 1080 x 1920 pixel felbontású IPS panel mellé egy Qualcomm Snapdragon 616 chipset dukál, a processzor nyolcmagos, rendszermemóriából 3 GB jutott. A belső tárhellyel sosem spórol az ASUS, a 32 GB most is elegendőnek mondható, ráadásul ez még microSD kártyával tovább bővíthető. A hátlapon egy 13 megapixeles, az előlapon pedig egy 5 megapixeles kamera kapott helyett, előbbi mellett továbbra is ott a dupla ledes villanó és a fókuszálást segítő lézer. A 164,5 x 84 x 10,5 milliméteres és 190 grammos Zenfone 2 Laser (ZE601KL) 3000 mAh-s akkumulátort kapott, piros, ezüst és arany színben kapható, ára pedig 270 dollár, vagyis 78 ezer forint. A magyarországi forgalomba kerülésről egyelőre nincs információ.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Előzmények

  • Asus Zenfone 2 Laser - korrekciós műtét

    Járt már nálunk öthüvelykes Zenfone 2, a Laser utótagú ZE500KL azonban több lézeres ráncfelvarrásnál: a nagy felbontású kamera és a gyors autófókusz mellett a méretek is az előnyükre változtak.

  • ASUS ZenPad 8.0 (Z380C) - nincs nyugalma

    A tavalyi MeMO Padok sikerére építkező nyolchüvelykes táblagép látogatott el hozzánk cserélhető hátlappal és új generációs Intel lapkakészlettel, ám valami, valahol félrement a minőségkontroll során.

  • ASUS Zenfone 2 - felezőpont

    Az öthüvelykes Zenfone 2 (ZE500CL) feleannyi processzormagot, kijelzőpixelt és RAM-ot tartalmaz, mint az 5,5 hüvelykes fivére, és pont fele annyiba kerül.

  • Asus Zenfone 2 - agya, mint egy planéta

    4 GB RAM-ot kapott a Zenfone 2-es készülékcsalád legkomolyabb darabja, a ZE551ML névre hallgató variáns. Másban is brillírozik, de a fotózás nem az erőssége.

Hirdetés