Hirdetés

ASUS Zenfone 2 - felezőpont

Hirdetés

Bevezető

A Zenfone 2-től várja az ASUS mobilos részlegének piaci megerősödését, és csak májusban másfél millió okostelefon talált gazdára a gyártó logójával, míg a cél ennél is merészebb: 30 millió ASUS zsebketyere leszállítása 2015-ben. A stratégia esszenciája több méretű, felszereltségű és árcímkéjű készülék eladása egy név alatt, így a Zenfone 2 nem egy termék, hanem egy termékcsalád elnevezése.

Az öthüvelykes Zenfone 2 (fehér) az 5,5 hüvelykes mellett (fekete)
Az öthüvelykes Zenfone 2 (fehér) az 5,5 hüvelykes mellett (fekete) [+]

A legtöbb figyelmet a Las Vegas-i bejelentéskor nyilván a legkövérebb kiszerelés jelentette, és a 4 gigabájt RAM-mal, 5,5 hüvelykes Full HD megjelenítővel és 13 megapixeles hátlapi kamerával felszerelt Zenfone 2 (ZE551ML) nálunk is sikert aratott, egy Tetszett plecsnit elhódítva a Mobilarenától. Az öthüvelykes, HD kijelzős, 2 gigabájt RAM-mal felszerelt Zenfone 2 (ZE500CL) pont fele annyiba kerül, így a középkategóriában versenyez. Az kisebbik Zenfone sikere többek között azon múlhat, hogy mennyire sikerült átmenteni a nagy fivér teljesítményét és szoftveres tulajdonságait.

Az ASUS Zenfone 2 ZE500CL csomaglolása is ismerős lehet
[+]

A készülék az ASUS-tól megszokottan világos csomagolásban futott be hozzánk, amelyet oldalt kör kivágású fedél fogott közre. Azt leemelve hófehér kartonbelső rejtette a tartozékokat, de csak addig, amíg a készüléktálcát le nem emeltük. Utána már szemeink elé tárult a tartozékpaletta: az 1,35 amperes töltőfej, a microUSB kábel, az agybadugós mikrofonos füles két extra pár gumiharanggal, valamint némi papíralapú leírás.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés