Acer Iconia Tab A100 - Honeycomb hét hüvelyken

Hirdetés

Bevezető, tartozékok

Manapság már nem divat 7 hüvelykes táblagépeket gyártani, mostanában a 10,1 hüvelykes képátló a menő, legalábbis az elmúlt fél év termése alapján nem nehéz ezt a következtetést levonni. Érdekes a tendencia, hiszen nem is olyan rég még nagyon kellemes hét hüvelykes masinákkal lehetett találkozni, melyek a kisebb méret miatt jobb hordozhatósággal kecsegtettek. Ilyen például a legelső Samsung Galaxy Tab, amelyet a mai napig egy remek masinaként tartanak számon, valamint a Huawei Ideos S7 Slim is ott volt a szeren. Pedig lenne igény a kisebb méretű honeycombos tabletekre, több ismerősömet is csak a 10,1 hüvelykes képátló tartja vissza a vásárlástól.

Acer Iconia Tab A100
[+]

Az említett két táblán kívül azonban nem könnyű olyan hét hüvelykes masinát találni, amely igazán megállja a helyét, ezen változtathat most az Acer. A gyártó az Iconia Tab A500-zal már egyszer bebizonyította, hogy érti a dolgát. Most pedig egy új ösvényre lépett az Iconia Tab A100-zal, tesztalanyunk ugyanis az első 7 hüvelykes kijelzővel szerelt táblagép a piacon, amely Honeycombot futtat, annak is a legújabb, 3.2-es verzióját.

Acer Iconia Tab A100
[+]

Tesztalanyunk egy ízléses fehér dobozkában érkezett, amely szinte kong az ürességtől. Mindössze egy használati utasítást, egy töltőt és egy microUSB-kábelt kapunk, ez egy kicsit kevésnek tűnik. Mentségére szóljon, hogy a táblagépek esetében tapasztalható egyfajta, a tartozékok számának minimalizálására irányuló tendencia, általában már a headsetet is kispórolják a gyártók.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

 • Kapcsolódó cégek:
 • Acer

Azóta történt

Előzmények

 • Asus Eee Pad Slider - Racsni, alakulj át!

  Teljes kiosztású fizikai billentyűzettel szerelt táblagép érkezett hozzánk, amely akár a netbookok kihívója is lehet.

 • Toshiba Thrive - a második menet

  Itt a legújabb Toshiba tablet, kétmagos processzorral, Honeycomb alapon. Vajon sikerült a gyártónak összeszedni magát a Folio 100 után?

 • 300 dollár lesz az Acer Iconia Tab A100

  Augusztus első heteiben debütálhat az Acer héthüvelykes kijelzővel szerelt Android Honeycomb alapú internettáblája.

 • Hova tovább, Android?

  Az Android jött, látott és győzött, külső szemlélőként legalábbis ez jöhet le. Bizonyos szempontból így is van, viszont az egész ökoszisztéma könnyedén bedőlhet.

Hirdetés