Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Nooeca

    senior tag

    Azért ha már ezt a topikot is megtaláltam - mert nagy tételben szoktam energiaitalt venni, hogy sokáig elég legyen és kell a koffein a vérplazmámban lévő szörnyecskéknek - energiaitalokon belül is lehet húzni egy éles határt.

    Én pl. úgy vagyok az energiaitalokkal, mint az alkoholista a sörrel, a sör az sör, nem citromlé (azaz nem ízesített). Így nem is tekintek energiaitalnak semmit, ami ízesített és nem tutti-frutti. Különösebben nem tekintem energiaitalnak a Monster családot, mert habár a kávét is sokszor 4-5 kanál cukorral is megiszom (ha kell az energia, aktív életmód miatt és ízlik is néha) az semmi a Monsterhez képest.

    Bár a Rehab szerintem rendkivül finom innivaló (és nem energiaital) lenne, ha nem lenne olyan édes, mint amilyen. Hell Colát is szoktam inni, de azt élvezetből teszem, nem koffeinszükséglet miatt. (bár sajnálom hogy viszonylag kevés helyen kapható már).

    De nálam az alap az a sima Hell, a Tescós Spark (nem biztos hogy felismerném a különbséget a kettő között, majdnem egy ízvilág a kettő). Amióta nincs Taurin azóta a Bomba nem finom, vagy pontosabban nem hogy nem finom mint régen, mert egy energiaitalnak nem kell annak lennie hiszen tutti-frutti, hanem pont ellenkezője nekem zavaró lett az íze. Iható még a GO.

    De a sima Hell-t, az így kartonszámra veszem, napi 1-2 mindig elfogy, de nem ritka a 3-4 + még 2-3 kávé és ez mellett sokszor a Taurin+Koffein kombó (600 Mg Taurin, 80 Mg koffein).

Új hozzászólás Aktív témák