- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
válasz DopeBob #32948 üzenetére
Ennek ahhoz semmi köze - tegnap a realmeket késztették fel a Cataclysmre, ma meg a komplett Battle.netes login omlott össze.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Rizzo
aktív tag
Nem annyira WoW-os téma, de hátha tudjátok. A Real ID csak WoW-al meg SC2-vel működik, vagy régebbi, SC, WC3, Diablo játékoknál is működik és egy chat ablakban lehet beszélgetni?
Clear Eyes, Full Heart, Can't Lose!
-
szilchi
őstag
Eddig 3 mailt kaptam The postmaster-től,miszerint meg nem kapott emblemeket küldött el nekem postán.Ez miféle huba,hogy nem kapom meg az emblemeket instában?Vagy új fícsőr?
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
echterion
nagyúr
-
szilchi
őstag
válasz echterion #32962 üzenetére
Ez a build dual-wield tankoláshoz van,szal kell két egykezes fegyver.Én visszaváltottam dual-ról egy kétkezes fegyverre.Jobban néz ki a dual-wield tank ,de alacsony szinten nincs ehhez két jó egykezes tankfegyver,csak dps-s.Ja és én most kétkezessel ezt a buildet használom
VarimartasHonda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
ígyvanferi
addikt
Mik kellenek a pontos beazonosításomhoz, hogy leszedhessék a mobil authenticatort az acc.-omról? Sajnos szoft. frissítéskor letörlődött (ill. az a sajnos, hogy nem szedtem le az accountról előtte). Kitöltöttem egy formot, de hirtelen csak a WotLK kód utolsó 5 jegye volt kéznél. Fognak még zargatni mondjuk egy driving licence fotóért?
-
Viktor77
titán
válasz ígyvanferi #32964 üzenetére
Azokat az adatokat fogják kérni, amiket megadtál amikor az accountodat csináltad. Pontosabban azokról hiteles okiratot. Személyi, lakcím, ilyesmi. Én is ezeket fényképeztem le, mikor emailt kellett változtatnom (annó még nem lehett csak úgy).
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Darth_Revan
veterán
válasz ígyvanferi #32964 üzenetére
1) Igen, kötelezően kell mellékelni személyi, vagy jogosítvány fénymásolatot, külön van gomb hozzá a feltöltéshez ("Attach ID Here"), mert ezzel igazolod, hogy tényleg tiéd az acc
2) Nem a WoTLK utolsó 5 kódját kellett (volna) megadni, hanem az authenticatorod sorozatszámának az utolsó 5 kódját. Ha valami oknál fogva nem írtad volna fel és örökké elveszett, akkor pedig a titkos kérdésed és válaszod. Ha ezt se tudod, akkor szívás.
Ha 24 óra alatt nem szedik le, akkor nem is fogják. Ebben az esetben töltsd ki újra (ezúttal helyesen) a webformot.
[ Szerkesztve ]
-
-
szilchi
őstag
válasz echterion #32967 üzenetére
Sztem a Battered Hilt-re gondolhattak.Az elindít egy quest sorozatot,aminek a végén kapsz egy jó kétkezes/egykezes fegyvert..igény szerint.Igazándiból konkrét tankolós 2 kezes fegyver nincs is szerintem,azok mind dps fegyverek.De a DK-nak jók tankoláshoz.A Battered hilt trash mobból esik az Icecrown 5 fős HC instákból.Én eddig egyszer sem láttam esni. .De árulják is,mivel BoE,olyan 8-10 K goldért.Szóval számíts rá hogy ha esne is mindenki need-et nyom rá,mivel jó pénzért el lehet adni.Nem számít kinek kell a fegyver meg kinek nem.
Ja és ha kétkezessel mész,akkor az általad nézett build tényleg nem lesz jó,mert az mint írtam dual wieldre van.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
echterion
nagyúr
válasz szilchi #32968 üzenetére
Igen, közben nézegettem a különbséget a build között, a tied lesz kipróbálva a jövő hét elején (mikor otthon leszek).
Ilyen Battered Hilt-e láttam AH-ban, BS-en mostanában olyan 9k körül van. Annyit meg nem hinném, hogy adok érte. Bár, thottbot-on nem találtam linket arról, hogy milyen fegyókat ad. Esetleg te tudsz egyet?
-
Rizzo
aktív tag
-
ArmanD.
őstag
Sziasztok
Mage-nek keresnék egy olyan addont ami az elhasznált spell cd-k után egy felugró ikon hang kiséretében jelezné azoknak újrahasználhatóságát.
Öreg vagyok már bohócnak!
-
echterion
nagyúr
válasz ArmanD. #32971 üzenetére
Ilyen jól jönne nekem is a hunteremnek. Meg a dot lejáratát is jelezhetné valami, mert kicsit kényelmetlen a mob ikonját figyelni emiatt. Bár, már kezdem érezni, miaz az idő, míg rajta van.
(#32970) Rizzo: köszi, otthon megnézem, itt (munkahelyen) sajnos a proxy nem enged fel arra az oldalra.
[ Szerkesztve ]
-
Wolverine
félisten
-
-
echterion
nagyúr
válasz Wolverine #32973 üzenetére
Fent van nekem egy HunterHelper nevű, ami pár éve, mikor utoljára játszottam vele, még valami figyelmeztetést is adott, ha lejárt a dot, viszont most erre nem csinál semmit. Vagy lehet, rosszul emlékszem? Keresnem kell valamit, nincs mese, ez így nem mehet tovább.
-
nagyúr
Halihó. A C:\Users\Public\Documents\Blizzard Entertainment\World of Warcraft Installer helyen található file-okat törölhetem nyugodt szívvel? Mert sokat foglalnak.
[ Szerkesztve ]
-
s.s.j.goku
tag
Gyors kérdés.Mage karakternek választottam Tailoringet,Enchantingot.
Ruhakészités jó,az Enchantolással csak kinlódok.
Van rá mód hogy másra cseréljem??????????????????? -
Gyick
őstag
válasz s.s.j.goku #32979 üzenetére
Persze!
Megnyomod a C-betüt elöjön a karakterlap-->skill fül-->megkeresed az enchantingot rákkattintasz-->alul lesz egy olyan gomb hogy "unlearn this profession" és vehetsz is fel helyette másikat.Bár a tailoringhoz legjobb az enchanting. -
s.s.j.goku
tag
Enchant szakma törölve,nagyon kinlódós.
Jewelcraftingot mondták hogy jol lehet vele keresni,jó lesz az a tailoring mellé????
Havernak paladin karaktere van mininggal,szoval tőle elvileg lesz alapanyag. -
Peti78
őstag
Sziasztok!
Tudtok nekem ajánlani olyan addont, ami jelzi, hogy mikor proccolnak a trinketek?
köszi
bbBlackberry Bold 9900, Blackberry Classic, Blackberry Key2 O1G
-
echterion
nagyúr
-
-conrad-
addikt
válasz s.s.j.goku #32982 üzenetére
Enchanting a legkönnyebben felhúzható szakma, míg a jc a legnehezebb főleg úgy, hogy még másra is kell támaszkodnod a mining miatt.
Szerintem hülyeséget csináltál mikor eldobtad... -
echterion
nagyúr
Erről a leosztásról mi a véleményetek? DK tank kétkezessel, egyenlőre csak sima 5 fősekbe, kezdőként.
-
Wolverine
félisten
válasz echterion #32994 üzenetére
Jelenleg a kétkezes Frost... hogy úgy mondjam, hivatalosan nem támogatott. Olyasmi, mint a kétkezes fegyverrel dolgozó Enha shaman.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Redcaster
őstag
Hali. Az lenne a kérdésem, hogy ugye 512 MB RAM kell a játékhoz, viszont nekem csak 490 MB RAMom van. Attól még elindul a játék, csak akadozni fog, vagy el sem indul?
-
echterion
nagyúr
válasz Wolverine #32995 üzenetére
Hogy értve nem támogatott? Nem elég hatékony? Vagy túl nehéz? Csak mert két jó, tankolós egykezest nem egyszerű szerezni, friss 80-asként. Ha meg bemegyek valahová DD-ként és kiesik egy tankolós egykezes és need-elek, mindjárt megy a ninjázás meg a hőbörgés, pláne, ha az aktuális tanknak is jó lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest