- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Android szakmai topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
slayer006
addikt
Én semmi ilyet nem csináltam.
A Configuration/Game Directories/Set Wow Directory -nál megadod a WoW főkönyvtárának elérési útvonalát. Alapesetben C:\World of Warcraft
Véletlenül nem az Interface mappát adtad meg elérési útvonalként?"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
szilchi
őstag
válasz steveetm #22201 üzenetére
Az,meg hogy továbbra se tundunk túl jó single target dmg-ot tolni.Bár most a fok-al könnyebb buuusztolni embereket DM-ben.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
bAtt001
addikt
Sziasztok!
Kezdő (eredeti) wowos vagyok és lenne egy kérdésem az elsődleges szakmákkal kapcsolatban. Arról lenne szó h felvettem az alchemyt és insciptiont és még olyan 150-es skill környékén járok. Na de egyik ismerősöm javasolta, hogy váltanom kellene tailoringra h majd 80an tudjak magamnak varrni ruhákat. Ti mit javasoltok, mit tegyek
Első kari révén pénzben sem úszkálok szóval ez is egy fontos szempont lenne.
Előre is köszi a válaszokat!
ui: 36-os dwarf priest vagyok bloodscalpen[ Szerkesztve ]
-
!player!
aktív tag
válasz bAtt001 #22206 üzenetére
Első karakterként sokkal jobbna jártál volna ha Alchemy mellé egy gyűjtő szakmát válaszottál volna jelen esetbe Herbalism. Majdnem minden professiont használtam már de még egyik sem volt annyira fontos hogy ruhát kelljen varrni magamnak huzabosabb idejű használatra.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pannka
-
-
!player!
aktív tag
válasz bAtt001 #22208 üzenetére
Jobbnak biztos hogy nem jobbak a készíthető cuccok, ezek inkább ilyen belépő szintűek vagy egyszintűek a 10 fős raiden szerezhetőkkel.
Szerintem pénzbe jobban jönnél ki ha Tailoringet választanád meg még egy gyűjtő szakmát.http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Twisting+Nether&n=Pannka
-
!player!
aktív tag
ZG-be a két boss ami dobja a mountot az solozhato, ha igen akkor Tiger bosst hogy kell csinálni mert anno 60-n kelett hozzá 1-2 tank?
[ Szerkesztve ]
-
!player!
aktív tag
kettő lett sry
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
A targetemen miért nem mutatja az aggromat %-ba mikor bevan kapcsolva a wowos mérő? Toltam múltkor még egy wow resetet és azóta nem mutatja pedig bevan kapcsolva.
-
sasa311
veterán
válasz !player! #22212 üzenetére
A raptoros boss valószínűleg szólózható, 70en már lehetett tank+healer felállásba nyomni vígan.
A tigris boss az keményebb dió, egyrészt jóval több dmg-et osztanak, másrészt 3an vannak, az egyikük egy rugó, aki gouge-ol (bár ha egyedül vagy akkor ez tökmind1, mert kiütnek belőle), a másik healer, akit szakítani kell folyamatosan. A 3. semmi extra. A lényeg, hogy pár mp-en belül kell meghalniuk mindannyiuknak, különben felélesztik fullHP-ra azt a társukat, aki meghalt.
Ha mind meghalt jön a tigris, az már laza.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Scholes9
nagyúr
válasz bAtt001 #22206 üzenetére
Szia. A mostani állapotokat figyelembe véve tailoringnek semmi értelme nincs. Már hc-ból lecserélnéd azokat a ruhákat amiket varrnál magadnak, nem beszélve a heroism/valor tokenekből kivehető t7-ről+ a Naxxból összeszedhető epicről. Alchemy mellé herba legjobb választás.
[ Szerkesztve ]
PS5 Pro + PS VR2 <-> XSX <-> 65” S90C
-
Wolverine
félisten
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
GoTReX
őstag
Amúgy a Threatet mi alapján számolja?Hogy mekkora az egyszeri bevitt sebzés?Mert pl én így is többet sebzek mint a petem,mégis tudja tartani az Agrot
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Wolverine
félisten
válasz szilchi #22224 üzenetére
Az általa tervezett NPC és quest viszonylag régóta bent van a játékban, de az Elder most került be... A srác októberben halt meg.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
sasa311
veterán
válasz GoTReX #22223 üzenetére
A threat alapvetően sebzésből és effektív healből adódik.
Ámde annak érdekében, hogy ne a legmagasabb DPS legyen a tank a különböző képességek különböző változó szorzókat kapnak, aminek az eredménye a threat összege. Pl:
Rugó: bevitt sebzés (ambush) = 1000, threat modifikáló -65%, tehát threatpontja 450.
Prot warrior: Bevitt sebzés (heroic strike) = 500, threat modifikáló + 200%, tehát threat pontja 1000.Az adatok hasraütésszerűek, csak szemléltettem.
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
bujdoso20
csendes tag
Hi, lenne két kérdésem
Honorable killnél felugri mindig egy szöveg (pl hq:private) ezek mik, olvastam régebben angolul valami lvl 60-as rangokról, ezek azok lennének? Ha igen hol tudom megnézni az aktuális rangomat, és mire jó ez?
A másik kérdésem az lenne, hogy láttam a minap egy lvl 80-as rugot 130 eneryvel, hogy lehet 130 energiája? (10 talent, 10 item szet 4/5, és?)
Kösz elörre is -
anulu
félisten
válasz Scholes9 #22192 üzenetére
orulok, h 10-es nem lagol, Undyingot sikerult osszekaparni. Haargh-al beszeltem multkor, es mondta, h keso ejjel probaljatok, es hogy miken szoktatok elcsuszni neha orulok, h atmentem casualba, kulonben mar kiteptem volna a maradek hajam is
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
!player!
aktív tag
Potionok úgy működnek ugy, hogy combaton belül csak egyszer használható hiába van rajta 1 min CD akkor sem tudom 4szer használni egy 5 perces figton ugye?
-
mistyc0
csendes tag
Sziasztok.volna pár kérdásem:ketten játszunk a barátnömmel ,két gép egy internetvonal,két Account.lejárt a 10 napos proba és megvettük az alap játékot és a hozzá tartozo két kiegészitöt.
Namost.Amikor regeltünk a 10 naposra akkor a két Accountot simán engedte.Most az eredeti csak az én regemet érvényesitette(nyilván mivel csak egy kodunk van)
Ha ketten szeretnénk továbbjátszani a másik Accounthoz is kellenek a játék CD-k vagy csak egy 60 napos kártyát vegyünk?Azzal tud továbbjátszani a saját Accountjával? -
Wolverine
félisten
válasz !player! #22231 üzenetére
Így van; ha mobozol és több mobbal harcolsz, akkor ihatsz potit, ha az utolsó is meghalt és teljesen kikerültél combatból; ez vonatkozik az alkimista endless potikra is.
-
L4D1K
őstag
Hali.
Tegnap azt mondta nekem a haverom, hogy a következő patchben elveszik a most megszerzett pvp itemeket. Ez tényleg igy lesz vagy csak szivatott?
# ANTAL Tuning #
-
Wolverine
félisten
Már csináltak egy arena resetet elvileg tegnap reggelre virradóan; amit a 3.0.8. és szombat hajnal között szereztél, azt elvették. Ha nem lesz gond, akkor több ilyen nem várható.
-
GoTReX
őstag
válasz sasa311 #22226 üzenetére
Thx!Mert kíváncsi voltam ez pontosan hogy is van.Leszedtem az Omen-t ami rendesen ki is írja,hogy mennyi Threatet kap a Mob.Mondjuk ezt még ki kell tapasztalni,mert még zömében nem nagy Bossokat ölök.Pl SM-ben Volley stb,és nem vágtam hogy tudja a tankunk tartani stb...Kivéve mikor a fél Cathedrált beagrozza,és egyik pillanatról a másikra a nyakamba szakad az egész,és esélyem sem marad....Gondolom később,mikor egy fő Boss-t öltök,már nem változik ilyen dinamikusan
XBOX ID: GoTReX #4839
-
Cathfaern
nagyúr
válasz mistyc0 #22242 üzenetére
Csak az alaphoz jár 30 nap, a többihez nem.
Nem feltétlenül szükséges feltenni a többit, amíg el nem érsz 60-ig (BC), illetve 70-ig (LK), de pl. BC-t érdemes mert anélkül nem tudsz blood elf / draenei fajt kezdeni, illetve ha akarsz Death Knightot, akkor lvl55-től érdemes az LK-t is felrakni. De alapvetően nyugodtan rakd fel mindent, aztán akkor egyben meg van és később nem kell vele tökölni
Amúgy ha ketten vagytok, akkor jótanács, hogy elég egyikőtöknél felrakni, a másikhoz egyszerűen csak át kell másolni és tökéletesen fog úgy is működni.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
mistyc0
csendes tag
válasz Cathfaern #22244 üzenetére
Köszi a gyors választ.Most eddig azzal probálkoztam hogy a két gépre feltettem az alapot,és reggeltem a koddal,,de mivel csak egy alapjátékot vettem meg igy csak egy Accounthoz van regkod Gondoltuk hogy ha a játék maga már megvan ahhoz veszünk egy 60 napos kártyát és azzal felregeljük a másik accountot.De nem tudjuk ugy megy e vagy mégegy alap és a többi kieg kell hozzá.....????????????
Még valami az otthoni(mert németben vagyunk)játékhoz is jár könyv(természetesen Magyarul)és a játék maga Angol???Minek adtak hozzá két barátnak valo ingyenes regkulcsot ezt sem értem?
Inkább adtak volna még kétszer 10 napot...nekemnek. -
Viktor77
titán
válasz mistyc0 #22245 üzenetére
Egyszerű a képlet. Ha ketten akartok egy időben játszani, akkor mindenből (Alap játékból, kiegészítőkből) kettő kell.
A barátnak való ingyenes regkulcs meg arra van, hogy odaadd valakinek, aki kipróbálja, és a Blizzard reméli, hogy szintén függő lesz. Ilyet minden GameCard-hoz fogsz kapni.Csinálni kell. Kész. Pont.
-
mistyc0
csendes tag
Hogy a játék Angol az még hagyján de hogy az "értelmezö" könyv is.....pff...még jo hogy lehet kapni
Mi van azokkal a könyvekkel amiket mellé lehet vásárolni? Azok is Angolul vannak?
Most meg küzdök a telepitéssel is.Az alapra nem megy fel a BC
felpecseltem a kezdeteknél ,utánna meg vissza ,most meg rakom ujra.....ha nem jo jövök segitségért -
Wolverine
félisten
válasz mistyc0 #22248 üzenetére
A Battlechesthez levő guide-ok angolok, és az egyéb infók is főleg angolul lesznek megtalálhatóak. Elvileg az alapjátékra simán telepíthető a BC, és arra meg a Wrath, de én elég régen telepítettem ahhoz, hogy ilyesmikre ne emlékezzek
GoTReX: a threatet te kapod, nem a mob; és dps-ként instában az a jó, ha minél kisebb, illetve messzebb vagy a tanktól Később sem lesz egyszerűbb a dolog, mert ritka az olyan fight, ahol a boss egeydül van a raid ellen
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- BMW topik
- Hyundai, Kia topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest