- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Azonnali mobilos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobace
addikt
Akkor én is máker vagyok. Patch előtt 12-ből semmi, amit nem neveznék meglepőnek, patch után kb 5. run és voilá.
Én a druid d1-el szívtam sokat, hiába a 10% körüli rate, az kb. 50-re lett meg belőle...Nem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
H.O.D.
senior tag
Srácok! Mit jelent az, ha a Be Imba! azt mondja egy itemre, hogy missing crafted socket?
Where do you want to go today?
-
H.O.D.
senior tag
válasz Viktor77 #22454 üzenetére
Ez lenne az: Girdle of Bane
Ki tud erre socketet craftolni?
Where do you want to go today?
-
Wolverine
félisten
A mai napig használom hiba nélkül Csak annyi baja van, hogy bal és jobb klikkre is a game optionst nyitja, pedig a balra az addonos beállításokat kéne.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
OgreImre
senior tag
válasz aclandiae #22443 üzenetére
Hello!
A menyasszonyomnak hasonló a munkagépe (8710p, de 1680*1050, és 2.5-ös proci) és simán tudok vele játszani, 2 GB elég, igaz Northrendet még nem próbáltam rajta. Szóval jól fog futni, nem maxon (dinamikus árnyékot kikapcsolni) de bőven elég a játékélményhez."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
Arnold2
őstag
válasz whitezo88 #22432 üzenetére
Nekem egyedül nem sikerült a Baron, de ma összeálltam a 80-as hunter barátomat és 3* is lementünk. Az undead ágat már lassan rutinból visszük, de a 3. runban benéztünk a human ágba is és lenyomtunk mindent.
A 3-ból eddig nem esett ló, viszont nagyon sok cloth igen, így meglett az "Ambasador" title is. Meglátom, hogy mennyire lesz neki még kedve, bár neki is jól jön a cloth szóval sanszos a ló (ráadásul azt mondta, hogy átengedi az első ló dropot )Amúgy én is gyűjtögető vagyok és esett is a T1-es locksetből.
Szóval végignézünk majd az összes pre TBC instát mert nagyon fun Ha meglépem a 80-at, akkor lehet hogy bekóstolunk a sárkányoknak illetve hármasban Attumen-nél ugyan úgy a ló miatt.
-
OgreImre
senior tag
válasz -conrad- #22461 üzenetére
Hali!
Teljesen igazad van. A raidelést nem próbáltam rajta. Asszony meg is ölne ha nekiállnék raidelni mikor vele vagyok. Csak mobozás szokott lenni + AH amíg Ő zuhanyzik stb.
De szerintem az sem lenne gond ezzel a géppel (be lehet lőni a úgy a beálltásokat szvsz), elég jó vas."And you think you're so clever and classless and free, But you're still fucking peasants as far as I can see" / “Two possibilities exist: either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” Arthur C. Clarke
-
szilchi
őstag
válasz aclandiae #22462 üzenetére
Én laptopon játszom,config az adataimnál.Ha minden alapon van akkor mobozás olyan 40-70 fps,insta 40 fps,10 fős 30 fps,25 fős olyan 20-25.Szal játszható mindenhol.Ja és 1280x600-as felbontás.
Honda ---- The power of dreams // A bizonyíték hiánya nem a hiány bizonyítéka!!//...To be a rock and not to roll...Skoda Octavia 2010 1.9 TDI Ambiente...
-
Esmein
nagyúr
válasz Bence717 #22404 üzenetére
olyan 2 nap 10 óra játékidő alatt betolható, a jellemző inkább a 4
édes öcsém most tolt ki egy druidot, 1-80, 4 nap 18 óra játékidő, real timeban 11 nap, de jó egyeseknek a vizsgaidőszaka"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
ricsiv92
tag
Belogoltam a palámmal, talent->retri első benyomás: OMGWTF, retripala jo kis dd-vel. Ez a nagy dd megmarad 80-ra, vagy felejtös raidelni retrivel?
2080 Super - Xbox Series S - Thrustmaster TX
-
sasa311
veterán
Nos...
Ma letöröltem a WoW-ot a gépemről, mivel az utolsó futtatás ideje novemberben volt és minden bizonnyal nem is lesz többet.
Úgyhogy hogyha valakinek kell egy jól felszerelt 70-es warlock és rugó az írjon rám
Nagy elképzeléseim nincsenek, mivel 7K körül mozog a battlechest.Akit komolyabban érdekel az írjon rám és kap infót gold / karakterek vonalon, mivel armory link már nem él csak a rugónál.
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
sasa311
veterán
válasz whitezo88 #22472 üzenetére
Én teljesen abbahagytam azért
Aztán most úgy döntöttem jobb eladni, mert akkor legalább valami jelképes pénz visszajön nekem belőle amit tudok másra költeni és ha már annyi játékóra (év!) van a karakterben meg fullT6 meg miegymás akkor ha valaki továbbviszi már az is valami, max kérek róla időről időre screenshotot
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
whitezo88
nagyúr
nekem is volt szünetem hosszab, de hiába pénz, nem adnám el mert úgyis mindig visszatérek
amúgy ma is jelentkeztem raidre de több kedvem van inkább csapatba lotrozni haverral nagyon feelinges. -
Bencus88
nagyúr
Júúúj egész jól felruháztam karakterem.Vélemények róla?Tudok jó volna egy 25 fős t7 fejes még meg szappanból egy crites trinket, de amúgy mit szóltok a karimhoz??
-
-
Esmein
nagyúr
tudna valaki nekem linkelni egy jó nagy részletességű, meg mozgalmas screenshotot raidről? Marketing szempontok fontosak, asszonypajtást próbálom csalogatni
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz Bencus88 #22477 üzenetére
Nemtom, nekem pl a pala (holy) t7el az a bajom, hogy mp5öt ad, amire nem igazán van szükségem, másrészt irdatlanbűnrohadt randa. Maradnak a keverék itemek. (Mondjuk ANből még jöhetne egy bracer, csak az instennek nem akar kiesni :S)
Jelenleg én így állok: [link], 25ös shartharionon 60% mana alá nem nagyon mentem, HCkban ha 1 kicsit normálisabb gearű a tank, akkor úgy, hogy 2 lock "húzza" a manám megállás nélkül lemegy.
Kicsit más: Az mitől van, hogy időnként nem 2:30 óránként van wintergrasp? Ma direkt megnéztem, hogy mikor lesz, és kb 10 percel előbb már a 30 perces csatának is vége volt, nemhogy elkezdődött. A laggolás az egy dolog, patch óta nálunk általában 2 full raid van horda oldalon, allysok meg 50-150k hpval rohangálnak.
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
Azért az ilyen párbeszédeknél gondolkozom el azon, hogy kell e wow nekem [link]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Darth_Revan
veterán
Tudom so last year, de végre meg lett nekünk is (Genesis-Ragnaros) ma kb 20:15-kor a Twilight Vanquisher...és én vittem az első mountot
-
Arnold2
őstag
Nem tudja valaki véletlen, hogy a képen pirossal bekeretezett addonnak mi a neve? Feleslegessé vált és nem akarom egyesével kikapcsolgatni az addonokat.
-
MCGaiwer
addikt
na csak hozzátéve a korábbi témához:
nekem az adatlapnál szereplő gépen kibaszott lasssan (10-15fps)megy a wow min grafikán, még nem jöttem rá a probléma forrására, de kezd idegesíteni. vmikor leesik 1 fpsre is de az állt csak ilyen pár secre. már vagy fél éve igy játszok szal anyira nem para de sztem a gép jóval többet birna.
Amazon.co.uk, £50 értékű Gift Card cserélhető/eladó
-
MCGaiwer
addikt
másik: nektek is megkérdezi a nod32 minden egyes indításnál hogy engedélyezed-e a launcher kiengedését? nekem mindig felugrik 2x az ablak és hiába engedélyezem vagy tiltom, következő indításnál megint ott van...
-
Wolverine
félisten
válasz Arnold2 #22486 üzenetére
Az egy Necrosis modul, az ellenfeleken levő DoT-ok idejét mutatja.
McGaiwer: a gépeden jobban kéne mennie; milyen részletességgel játszol? Javaslat: vedd le a látótávot, és mindenképpen kapcsold ki az árnyékokat. (no meg a biztosnág kedvéért a szokásos futó programok lelövése/töredezettségmentesítés duó sem árt) A tűzfalakkal hadilábon van a Launcher a 3.0.8. óta; minden alkalommal egy új temp könyvtárból indítja magát, és ezért nem emlékszik rá a tűzfalad.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz MCGaiwer #22493 üzenetére
A Gathererben be van kapcsolva a szinkronizálás guilddel? Az foghatja az adatforgalmat és okozhat fps-esést... a QuestHelperről nem is beszélve. Esetleg tedd fel egy próba kedvéért az OptionlessHouse-t, és nézd meg, van-e kimagaslóan nagy CPU/RAM-terhelést okozó addon; ha van, nyírd ki, és nézd meg utána is. Mindenesetre az én gépem se jobb a tiednél, de Northrenden is elboldogulok 20-25 fps körül, csak Dalaranban és egyéb tömegben van diavetítésem...
Arnold: ugyan, én csak a szintezéshez meg az addonokhoz értek valamennyire
-
MCGaiwer
addikt
válasz Wolverine #22495 üzenetére
mondom hogy ez a gond legalább fél éve megvan, nem mai jelenség, azóta 5x cseréltem teljes addon listát. gatherer és qhelper csak 2 karakternél van bekapcsolva, de a 3.nál is ugyan ez a helyzet. szerintem ez nem játék/addon hiba lesz, hanem vmi windows/driver dolog.
-
-
bobace
addikt
válasz Bencus88 #22477 üzenetére
Én is moonkinnel játszok, úgyhogy hozzászólnék. Talenten tényleg lehet esetleg variálni, de mivel 25 fősbe jársz, valószínű nincsenek mana gondjaid.
A hit caphez annyit, hogy hiányzik valami 15 hit ratinged (talentedet nézve és draeneit a raidben), én azt semminek nevezném kb 0,5%. Szóval teljesen jó. GZ.
Majd az enyém is ilyen lesz
Belinkelni nincs értelme a karim, mert most összevissza van öltözve, ahogy tegnap hagytam, és nem raiden volt. Bár van aki úgyis megtalálja csak searchNem az a szabadság, hogy azt teheted, amit akarsz, hanem, hogy nem kell megtenned, amit nem akarsz.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Nők, nőügyek (18+)
- BestBuy topik
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen processzort vegyek?
- Sweet.tv - internetes TV
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok