- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
L4mie
veterán
"...70es sámán aki nem restozni szeretne hanem dps-t tolni az mennyen elementállal ..."
Azért ez nem teljesen így van.... jó jó az lm, de cement sokkal nagyobb raidsupport, bár attol függ a mire alapozza a raid a dpst. Szval azért ilyent ne mondjunk az ifjú padavannak, hogy a 70 es shaman dps = elemental, mert ez nagyon nem igaz. bár lm shamannal könyebb raidelni.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Vapor
aktív tag
Hát lehet akkor az én cement sámánommal volt probléma, de én elem-essel sokkal erősebbnek érzem magam. Persze függ attól is mit szeretsz jobban, ütni vagy castolni.
bocsi, hogy az előzőt kicsit összecsaptam, nem szokásom
PSN ID: SaLa17
-
Expendable
aktív tag
Köszönöm a tippeket, akkor valszeg délután retálent lesz.
Dual wield-ig maradjon a balta/pajzs kombináció v használjak 2h-s fegyvert?
A főkarim egy hunter, úgyhogy nem fog zavarni ha most kicsit közelharcosabb karakterem lesz, legalább egy ideig újdonság lesz (bár a warimat meguntam 58-on)
Amúgy a fő cél a minél nagyobb dps tolása instákban/raideken, de azért bg-ken se legyek elveszve.
Igazából azért indítottam ezt a karaktert, mert megirigyeltem hogy a sámánok nagyobb dps-t tolnak mint én a hunterrel (bár a hunterem még nem full epic). -
sasa311
veterán
válasz Expendable #16405 üzenetére
A sámán minden talentjén support class, sose fog annyi DPS-t tolni, mint egy valódi DD kaszt (mint pl a hunter)
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Nevar
aktív tag
Én a shamanommal 61-ig mentem enhaként, aztán onnantol elemental, outlanden már vannak jó spelldmg cuccok, plusz ki lehet már ranki az EM/NS buildet.
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Bloodscalp&n=Nevar
-
Wolverine
félisten
válasz LucifeI2 #16408 üzenetére
Mert a régi site anyagai lekerültek, és cikkek írása még nincs implementálva. (viszont tervben van, elvileg hamarosan lesznek újra cikkek is)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
L4mie
veterán
válasz Expendable #16405 üzenetére
Hmmm. nálunk a BM hunterek nagyon szép dps-t tolnak, nézz át egy két pro hunter videóra mit csinálnak másként.
Dps-shamyt tényleg főként supportnak visznek, ha ez mellé dps-t is tol az csak jó de az igazi teljesítményét a party teljesítménye mutatja.
(mindig mondtam a party-mnak, hogy adják hozzá a dmg-emhez azt amit ők WF ként ütöttek )Ha igazán dps-t akarsz BC ben a rugók, a fury warrik, a lockok és a hunterek vezetik a dps listákat.
[ Szerkesztve ]
-
Expendable
aktív tag
válasz sasa311 #16406 üzenetére
MM hunterként (kék nyilpuskával) nem tudtam annyi dps tolni (asszem Arcatrazban) hogy leelőzzem a dps-nek hozott ele sámánt. A cuccait ugyan nem néztem, de több mint valószínű hogy full epicben volt.
Na meg a fő ok, hogy ki szerettem volna próbálni vmi más kasztot és ez szimpatikus volt. -
L4mie
veterán
válasz Expendable #16411 üzenetére
dps rengetegmindentől függ.... elsősorban skill>>gear, support, boss, stb.
a shaman szerintem is jó kaszt, van benne variációs lehetőség, kell raidre, kisinstákba etc. és élvezetes is vele játszani.
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz Expendable #16411 üzenetére
Most akkor erre mondjam azt, hogy cement sámánnal meg fele annyi DPS-t tolnál, mint én lockal?
Ugyan már, a gearedtől függ a DPS-ed, hogy akarsz egy full epic sámán DPS-t összehasonlítani egy kék geares hunterral?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
H.O.D.
senior tag
Ma hajnalban heroicban öltünk Murmurt a guilddel, jó volt Két warri, Lock, Priest, Mage felállásban. Elsőre gusztustalan wipe 34%-on (priest DC), de másodikra lement. Kis lépés az emberiségnek, nagy lépés nekünk ...
Where do you want to go today?
-
DrGonzo22
őstag
válasz _stick_ #16398 üzenetére
Csak angolul. De röviden ennyi: Sargeras a legkiválóbb titán "megőrül" a Twisting Nether-ben való démonirtás közben, és rájön, hogy kár a rendre törekedni, mert a káosz alapvetőbb. Hatalmába veszi a sok általa bezárt démont, de ezek nem igazán jó stratégák, ezért elmegy az eredarokhoz, ahol maga mellé állítja KilJaeden-t, és Archimonde-ot, a harmadik angy eredari vezető nem csatlakozik, és elvonul eredeti hazájából az orkok földjére. KilJaeden rögeszméje lesz, hogy megölje ezt a vezetőt, plusz a dranei népet, ezért egy pitlord vérével megőrjíti az orkokat, és a dranei-ek ellen fordítja. Sargeras figyelmét eközben Azeroth kelti fel, mert a titánok oda helyeztek egy élet kutat, és annak az energiájára lenne szükség. A night elfek (sindorei-ek) ennek segítségével már javában varázsolgatnak, Sargeras nem tud manifesztálódni Azeroth-ban, ezért először egy démon légiót küld a világra. Nagy eposzi háború, Cenarius félisten segítségével legyőzik a légiót, és a sindorei-ek megtiltják a mana használatot, az arcane mágiát, ezért mennek ela druidák örök álomba... és megsemmisítik az élet kutat is. (Illidan Stromrage viszont kicsempész egy fiola vizet, és új kutat hoz létre Mount Hyjal tetején, ezért kap egy 10.000 éves börtönbüntetést. A sindorei-ek ekkor válnak szét night elfekre, ők nem használnak varázslatokat, és high elfekre, akik viszont igen, utóbbiak nagy része elhagyja Kalimdor-t, és felveszia kapcsolatot az emberekkel, új hazájuk Khel'Thalas lesz. (Mellesleg ekkor keletkeznek, a háborúban, a nagák is, ők azok a sindorei-ek, akik közvetlenül a légió becsapódásának, ez ma a világtenger közepe, helyén voltak, vezetőjük az egykori legnagyobb sindorei papnő Azhara)
Miután ez a próbálkozása nem jön be Sargeras-nak, megpróbál másképp sikerhez jutni. Egy avatarban manifesztálódik Northrend-ben, és hagyja, hogy legyőzze egy dalaran-i őrnő, akinek most nem jut eszembe a neve. Miután ez sikerül, ez a nő hybriszt kap, és úgy gondolja rajta kívül senki nem láthatja el a világ őrzését, csak majd az ő gyermeke, ezért elcsábítja az emberek királyát, akitől egy fiút fogan, ő lesz Medivh. 15 éves korában Sargeras benne lappangó lelke, ez ugyanis beleszállt az anyjába, kitör benne, és egy hatalmas démon kaput nyit Outland-be, ahonnan a KJ által kellőképpen motivált démonikus orkok rászabadulnak Azeroth-ra, egyms után 2 ízben is (ezt lehet lejátszani a w1-w2-ben). Győz Azeroth népe, és nagyon leegyszerűsítve, az orkok félig meddig lázadó vezetőjét NehrZul-t KJ egy fagytrónba zárja, ekkor jön létre a LichKing.
A harmadik (vagy negyedik, végülis 2 orkos próbálkozása volt Sargeraséknak, ez a W3+TFT sztorija) nagy próbálkozást Archimonde vezeti, aki a LichKing vezetése alatt megformálja a Scorge-öt, élőhalottakból, nekromantákból álló haderőt, és ezzel rátör Eastern Kingdoms észeki részére. Az itt lakó emberek, és high elfek nagy veszteségeket szenvednek, utóbbiak akkorát, hogy innetől fogba Blood elfekként fogják őket emlegetni. A fiatal paladin Arthas herceg mindenképpen vissza akarja verni a támadó scourge-öt (ők készítenék elé a nagy démoninváziót), ezért Nrothrend-be utazik egy mágikus fegyverért a Frostmourne-ért. A LichKirály miután Arthas felveszi a kardot szinte korlátlan tudati hatalmat gyakorol a herceg fölött, aki így megöli apját, a király, végül pedig a scourge effektív vezetőjévé válik. A scourge szinte mindent letarol (a night elfek közben felébresztik a druidákat, ill. Illidan-t is, mert rájönnek, hogy komoly hasznuk lehet még). Archimonde végül képes megjelenni a viágban, és nekiesik az életfának (tulképpen ezzé alakul az egykori élet kút). Az egyesül emberi, nem démonikus ork (ez egy külön sztori), night elf erők, a halhatatlanság, és az élet fa feláldozása révén megölik Archimnde-ot. A LichKing pedig végül fizikailag is egyesüla fiatal herceggel, és, mint ahogy azt eredetileg is tervezte, nyíltan szembe tud fordulni KilJaedennel, ill. a démonokkal, mivel így az egyik legerősebb entitássá válik.
Nagyjából itt tart most a sztori, de a Warcaft3 végigjátszása nélkül nem lesz igazi rátekintésed a dolgokra. Én mindenkinek, aki valamennyire is érdeklődik a sztori után ajánlom ennek easy módban való végigjátszását, akár cheat-tel is (allyourbaseisbelongtome, vagy vlmi ilyesmi, ha ezt beírod nem kell játszani, egyszerűen végig tudod nézni, mint egy filmet- van is olyan kidolgozott, mint egy jobb fantasy, sőt!), mert rettenetesen érdekes, fordulatos, a wow-ban ezernyi helyen előjövő altörténetekkel tele lévő forgatókönyve van. Pl. enélkül nem lehet megérteni rendesen a játszható orkok, taurenek, undead-ek (Forsaken), Blood Elfek mikéntjét, vagy azt, hogy miért is üldözik Illidan-t.
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
"Hyjal tresh-ekben pl elöszeretettel húzom le main tankrol aggro-t"
Hyjal trash alatt aoe tankolni kell, barki lehuzza a tankrol a mobokat. Ez benne a lenyeg hogy figyelni kell az agrora. Nem azzal kellene kerkedni hogy menynire bena voltal
Lockként a harc feleben kb csak allok es malmozok, mert egyszerre benyomok 4-5 cod-ot, felroppen par 3-4k krit es maris halott vagyok. Single target eseten kb 3 spellbol lerantanek barmint. 2xSB 6-7k krit és annyi volt. -
L4mie
veterán
válasz DrGonzo22 #16417 üzenetére
Nah jó kis összefoglaló (bár vannak benne kisebb dolgok amik nem egyeznek teljesen) de ilyen tömören nem kitérve a részletekre összefoglalni nagyon nehéz lehetett gratu még1x
asszem valamelyik fórumon olvastam 1x egy egész hosszú magyar "történelmi" leírást valami törpe pala vagy mi írta....nagyon jó kis írás volt, érdemes elolvasni, egészen a világ teremtésétől le van írva. (csak nem tudom már, hogy hol talátam)
-
Viktor77
titán
Én annó egy guild fórumából lementettem a történetet (magyar). Bárkinek nagyon szívesen átküldöm, aki küld egy mailt, amire válaszolhatok.
Ide bemásolni nagyon hosszú lenne.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
Hunci
senior tag
Ahoy srácok , bocs hogy ilyen kérdéssel állok megint elő , de melyik szerveren toljátok ?
Én a Hellscream-en kezdtem el tolni , haverok ösztönzésére , de úgy néz ki mindenki abbahagyta körülöttem , a guild amiben vok aranyos , de nem sok minden köt már a serverhez , így gondolkodok egy transfare-en , s azért érdekelne , hogy ti merre felé vagytok .
Néztem a topic-okat , de nem derült ki sokminden .
Két allis , s egy hordás karim van 70-en most
main : [link] alt : [link]hordás karim : [link]
Választ előre is köszönöm[ Szerkesztve ]
WoW account eladó 4 izmos 80-as karival , dual speccel ... csere is érdekel
-
Cyrusv10
tag
Szervusztok, felmerült bennem egy dolog a minap. Ha jol tom a blizzard nem szereti de eltüri az addonokat. Na most én honnan tudhatom meg, hogy mely azaz addon ami esetleg büntetést von maga után?
Semmi extra dologra nem gondolok, az általam használt addonos oldalak:
http://www.wowinterface.com/find.php
http://www.wowace.com/wiki/Main_Page
http://patch.curse.com/
A lényeg az ha innen szedek akkor lehet baj vagy sem? -
CactuS
Arcképgyáros
válasz Cyrusv10 #16425 üzenetére
A curse.com, a wowinterface.com, a wowhead.com és a wowace.com oldalakon tudtommal csak engedélyezett addonok vannak, de majd jön Wolverine kolléga, és kiigazít, ha nem így lenne
[ Szerkesztve ]
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
CactuS
Arcképgyáros
-
SzlobiG
félisten
A T6 warri szett miért Armsra van specializálódva? Furyra egy rakás szar. Az jó, hogy sok armor ignorol, de semmi hit rating meg crit.
[ Szerkesztve ]
-
whitezo88
nagyúr
ehh... jó későn mentünk rá illidanra, és a következőt 2x is bejátszotta a WoW:
[link]
aztán benthagytuk végül... -
Wolverine
félisten
válasz Cyrusv10 #16425 üzenetére
A normális addonok használhatóak; amik tiltottak, azok a WoW mellett futó, abba belenyúló third party programok. Az általad leírt oldalakon ilyesmik nincsenek, ne aggódj.
DonGonzo: a WoWMatrix egy szar Rengeteg outdated cucc van rajta, és fent vannak olyan addonok is, amik az író tiltakozása ellenére kerültek fel és az ő külön kérése után sem távolították el onnan. Kvázi egy rablóoldal.
szerk: CactuS, a Wowhead sok dologra jó, de addonokat nem tárol
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz DrGonzo22 #16439 üzenetére
Oda egyetlen addoníró sem tesz ki semmit, gyakorlatilag összeszedik innen-onnan az addonokat - egyszerűbb a többi site-ot használni.
-
Kharg
tag
Egy olyan kérdésem volna,hogyha unfriendly vagyok Sporegarral,akkor azt visszahúzhatom pozitív irányba?
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Wolverine
félisten
Igen, egy questgiver akkor is szóba áll veled Zangarmarsh délnyugati sarkában; illetve ölni kell a Bog Lordokat folyamatosan
-
MODERÁTOR
válasz SzlobiG #16435 üzenetére
kár hogy csak 5 fö fér el 1 grp -ben. álmom meele: Fury Warrior, Hemos Rugó, Arms Warrior, Cement Sámi, Feral dudu. szóval kéne +1 hely ha jól tudom a hemó is hat a partira.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Cyrusv10
tag
Thx, a válaszokat akkior nyugodtan probálgatom az addonokat tovább.
-
MODERÁTOR
-
SzlobiG
félisten
Hyjal, Bt-be(persze fight változó). Tegnap pl Azgalort öltük le és a trashtől a végéig nem kicsi előnnyel vezettem pedig lockok is tolták az aoet, arms warri sehol nem volt...
De vannak, hogy mitcsinálnak azt csak ők tudják.
Igen tudom ezért tartom hülyeségnek simán csinálhattak volna blizzék még egy szettet furyhoz úgy mint pl druidnak annak is 3van ha jól tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- BestBuy topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- AMD FX
- alza vélemények - tapasztalatok
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Dolce Gusto
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen routert?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest