- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nokia N900 - egy kategória újraértelmezése
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz Darth_Revan #15349 üzenetére
Nekem inkább olyan addon kéne hogy lássa a nyomorék ganker alli amit írok neki...
-
Ptech
addikt
válasz FefeeX #15351 üzenetére
Pontosan azért vették ki, bétában még látható volt.
Darth: Elvileg ilyen addonért bannolhatnak, de kíváncsi lennék, hogy honnan szedi az infót az addon, tekintve, hogy közös alliance-horde csatornák nincsenek, ahol az a mondjuk két gépen felrakott addonok kommunikálni tudnának, a 'fordítás' a két nyelv között meg nem visszafejthető...
-
slayer006
addikt
Breath of Wind -et honnan lehet szerezni lvl44 -es szinten
AH -ban nincs"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Cathfaern
nagyúr
válasz slayer006 #15355 üzenetére
Jelentkezel BG-re, úgyis van pár 10 pec várakozási idő, megléped a 40-et, elmész trainerhez, megtanulod a skillt, felkapod a mailt, közben bg behív, s csak azt nézi, hogy milyen szinten jelentkeztél.
Breath of Wind: [link]
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
slayer006
addikt
válasz Cathfaern #15357 üzenetére
már meg sem lepődöm az emberi találékonyságon
a linket már néztem, de Cyclonian -t csak valami küldetésben lehetne ölni, amit én nem kapok meg
valami más megoldás nem létezik?
semelyik szakma nem tudja ezt előállítani?"Nem könnyű apának lenni, mikor a gyerek a lázadó korszakát éli." - Darth Vader
-
Wolverine
félisten
A jelek szerint tényleg elindult az EU-béta; Invi már megkapta a kulcsát, és elvileg a wow.hu még két kulcsot kap fansite-ként. (no meg ismeretlen mennyiségűt sorsolásra) Elvileg nekem is jönnie kéne lassan ezek szerint
Utáljatok"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz slayer006 #15358 üzenetére
Hát én ezt nem találékonyságnak hívnám
Kérdés: BC szigetére 60tól érdemes csak átmenni, vagy azért pár szinttel előbb is lehet próbálkozni?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Wolverine
félisten
válasz CactuS #15361 üzenetére
58-tól átmehetsz a portálon; 56 körül elvileg már tudsz mobokat ölni azon a környéken, ha odaidéznek.
(szerk: 3-ból két kulcs megjött, az enyém még mindig nem )[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Azazello-
senior tag
a fegyverek speed ertekenel a kisebb vagy a nagyobb a jobb?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Azazello- #15364 üzenetére
Az a szám azt adja meg, hogy mennyi idő telik el 2 ütés között (másodpercben). De nem lehet általánosságban azt mondani, hogy a gyorsabb vagy a lasabb fegyver jobb, ehhez már tényleg konkrétum kéne
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Wolverine
félisten
válasz Azazello- #15364 üzenetére
Kaszttól és talenttől függ. Rugók a gyorsabbat szeretik, sámánoknak és warrioroknak inkább lassabbat szoktak ajánlani, feral druidának tökmindegy, mert nem a fegyver sebesége határozza meg, milyen sebességgel üt...
Hunternél a melee weapon sebessége nem számíthat, mert nem keveredsz közelharcba, ha jól csinálod. A lőfegyverek sebessége meg csak kis mértékben különbözik emlékeim szerint..."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
D4v3
őstag
Valakinek van valami tippje, hogy melyik addon okozhat 1-2 mp-s leállást játék közben CSAK és kizárólag akkor, amikor valamilyen interrupt ér? Múlt hét szombaton updateltem őket és azóta csinálja ezt. Elég játszhatatlan így az aréna...
A lényegesebb addonjaim: ag unit frame, quartz, sct, sctd, elkano's buff bar, cooldown count, chatMOD, buggrabber, spamsentry[ Szerkesztve ]
-
Jarlaxle
senior tag
[link] Nocsak milyen izgalmak vannak manapság. A wintrader vengeful gladiator magyarok nyilaitól ments meg minket uram? Vagy csak a rájuk irigy fikázóéktól? Jó kérdés.
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz Wolverine #15367 üzenetére
Hunternél, khm...
Kézifegyver érdemes 2H, minél nagyobb legyen a max sebzése (minél lassabb), mert a mongoose bite meg a raptor strike erre skálázódik. Csak néha van rá szükség - főleg mióta levették a közelharcos lövésgátat...
Lőfegyvereknél 70en mindegy melyik, mert valóban hasonló a speed... BM-en azonban 48on a Hurricane a legnagyobb pazarlás, 1,5 a speedje, ha még talenttel is gyorsítod, akkor kb 2szer annyi lőszert lősz el u.annyi damagere, mint másiknál... -
FefeeX
veterán
válasz Jarlaxle #15369 üzenetére
Hm, szkeptikusan állok a történet előtt, ismerve Draintrain múltját (nem véletlen a névváltás...), mondjuk ha a pöcsök wintrédeltek, akkor nem értem mit pofáznak akkoris, ha igazuk van... Ez olyan mint a politikában egymásnak felróni hogy az apja ügynök volt (miközben az övé is, valszeg onnan tudta/ismeri)
-
Azazello-
senior tag
válasz Cathfaern #15366 üzenetére
vahhh... tulbonyolitott sz@r!
huntert probalom valahogy ertelmesen "beallitani" meele es ranged weapon egyarant kerdeses szamomra. jelenleg egy sima bow es egy long staff amivel nyomom, de lecserelnem mindkettot ha tudnam mire erdemes... bg-n allandoan nezem a huntereket, de az osszes kek cuccokat hord, szal nem tudok veluk szamolni.
nem ertem, hogy ha puskat hasznalok, elvileg akkor az a legjobb,de egyresz a toltenyeket nem tudom tartani a tegezben, masresz a tanult talentek nem mukodnek vele, viszont mindenki szerint a legjobb ranged weapon.
meele weaponnal pedig nem sikerult meg eddig egyetlen normalis fegyvert sem talalnom.
valoszinuleg azert, mert ragazkodtam a kiindulasi pont kornyeki teruletekhez,es mashova meg nem barangoltam. most atmentem a masik szigetre, hatha ott osszeakadok mas fegyverekkel. gondolom mast dobalnak a mob-ok majd...Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Wolverine
félisten
válasz Azazello- #15378 üzenetére
Felejtsd el a melee-t, és ha már kiválasztottál egy ranged weapon-típust, akor ragaszkodj ahhoz és tarts ahhoz való tölténytáskát... A melee fegyver szerepe a szintezésben egyedül annyi, hogy adjon statot, lehetőleg agilityt, abból meg minél többet. A talentjeid egyszerre vonatkoznak bowra, crossbowra és gunra, nincs különbség. Ha kékeket szeretnél hordani, akkor instába kell menni, ez már csak így működik... (és ne a dropra alapozz, hanem a questrewardokra, azok szintezéshez jók.)
A melee fegyvereknek igazából csak a Survival talentezésnél van jelentősége, de azzal nem érdemes fejlődni; BM a legjobb, oda viszont egy jó pet kell és kész."I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
Amennyiben Dwarf vagy, akkor érdemes puskát használnod, trollként meg bow-t. A többi classnál teljesen mindegy. Én egyszerre húztam mindegyiket, hogy esetleges váltásnál ne kelljen 2 óráig skillezni... Érdemes a bankban tartani egy ammo pouch-ot meg egy quivert is, és váltogatni éppen ami kell ahhoz.
Wolvi: ha questből kap egy sokkal jobb bowt mint mondjuk amilyen puskája van akkor inkább ne ragaszkodjon a gunhoz
Staff amúgy sem való huntához, hogy néz már ki vele... Hunternek 2h axe vagy polearm max... (tud swordot is de az sem az igazi sztem...)
[ Szerkesztve ]
-
Cathfaern
nagyúr
Nem bonyolult ez, te bonyolítod túl Amíg nem éred el a 70-et, hunter fegyóválasztás a következő: range fegyver: aminek a legnagyobb a DPS-e (damage per sec), melee fegyver: ami a legjobb statokat adja. Gyak ennyit kell figyelned, a range-en a statok sokkal kevésbé lényegesek mint a sebzése, míg ha jól használod a petet melee-vel úgyse kell sebezned, így azzal tök mindegy mekkorát ütnél.
Puskagolyó quiverbe nem megy, viszont van ammo pouch, az gyak quiver puskához való megfelelője. S annyira nem érte hunterhez, de szerintem egyetlen olyan skillje is, ami fegyver típushoz lenne kötve
Amúgy a jobb cuccokat nem sima mobok dropjából fogok kapni, hanem quest rewardként, illetve még inkább instance dropokból. Utóbbi nem elérhetetlen számodra sem, lehetnek neked is simán kék cuccaid, csak találnod kell egy partyt, aki a neked megfelelő szintű instába megy. Questelni meg nagyon érdemes, már csak azért is, mert a questek általában átküldenek újabb, magasabb szintű helyekre ha már elég nagy vagy.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Cyrusv10
tag
Azazello, úgy harcolj, hogy a petet üsse a mob, te gyogyitsd a petet, és löjj. puskához ammo valami, míg ijjhoz quiver kell lőszertartónak.
Más
készülgetek eredetire, közel 2 év van a hátam, mögött blizzes törtön ahol, amit lehet kihoztam, elértem, de eredetin még lenne cél, újdonság. Már csak a társaság tart törtön. Eredetin komoly raidelést szeretnék, lényegében csak a PVE, lore része érdekel a wow-nak. Szeretnék 1-2 tippet kérni milyen tipusú szerveren, melyik realmen lenne érdemes nekiállnom? (és miért pont ezeket ajánljátok?) Hol van több komolyan raidelő guild, ahol egy nagyon lelkes, nem teljesen kezdőt szívesen fogadnak? -
nierthen
tag
válasz Cyrusv10 #15383 üzenetére
tehát, ha a pvp-t nem szereted, pve szerverre menj ugye mindenképpen.
bírod-e az angolt, vagy jó lenne, ha sok lenne a magyar a környezetben?
alacsony szinten amúgy nem nagyon érdemes guildet választani, inkább csak 60-70 között, amikor már az instákhoz elkél a fix négy ember segítség. véleményem szerint legalábbis. 60 alatt guild nélkül nekem sosem volt gond a pug. mondjuk a mostani 60-65 körüli tapasztalataim azok, hogy ott sem gáz már a pugolás, valahogy megtanultak az emberek tankaggrora várni, meg ésszel instázni.
Nierthen#2767
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #15380 üzenetére
Ha kap egy jó íjat rewardként, akkor van egy hasonló szintű quest, ahol meg puskát fog kapni (mondjuk én engivel gyártom a puskát a törpémnek, nem igazán érdekelnek a rewardok )
szerk: Cyrus, ha PvE-zni akarsz kizárólag, akkor PvE szerverre érdemesebb menni, az Arathoron van a legtöbb magyar; viszont a raider guildek jellemzően telítettek. Ha nem zavar, ha esetleg gankelnek is itt-ott, akkor mehetsz PvP-re is, a PvE raidek a legtöbb szerveren mennek... Sok magyar a Bloodscalpon és a Ragnaroson van (esetleg Twisting Nether, Neptulon, Venture Co. - ez utóbbi RPPvP szerver, itt a szerepjáték iránt fogékonyabb emberből is találsz néhányat, de többségben itt sem lesznek).
[ Szerkesztve ]
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
-
Ghostface
senior tag
válasz FefeeX #15385 üzenetére
Ne haragudj de az aréna pont árulásnak szerintem semmi köze a wintradinghez!!
Aki aréna pontot vásárolva képes csak gyüjteni az saját magát minősití nem pedig azt aki eladja! Aki viszont csak wintradinggel tud nagyobbratinget elérni az egy csaló! (szvsz)PSN: Nifty_Ghostface
-
H.O.D.
senior tag
válasz FefeeX #15390 üzenetére
Az jó sok lé. Még magamnak sem szedtem össze az epic fly mountot, nemhogy az altoknak...
Tagnap akkora lámaságot nyomtam, még én is röhögtem rajta. NS-ban gyilkolászom a Sunfurykat, nézem, milyen szarul sebeznek a FB-im... A 3. questnél vettem észre, hogy staff helyett a pecabot volt nálamWhere do you want to go today?
-
FefeeX
veterán
válasz H.O.D. #15393 üzenetére
Most már annyira nem lehet, mert 150es különbségnél már a personal ratinged alapján kapod. S2 alatt még nem volt personal, és akkor 3 losst nyomtál, a többiek meg a maradékot nagyjából winnelték 2000+ ratingon...
Ghostface: azért aki az egyik oldalon megteszi az valószínűleg a másik oldalon is megteheti. Persze mindegyik más szinten van, de attól még ugyanaz a kategória - mint a BG leech is, amire felmerült már Blizznál h elveszik a cuccokat...
Mondjuk nem sajnálom tőlük, megdolgoztak érte (mondjuk aki az életét képes ezzel tölteni... )
[ Szerkesztve ]
-
FefeeX
veterán
válasz H.O.D. #15395 üzenetére
Na nehogy azt hidd, hogy a hordánál nem ez megy... Ha meg sorozatosan jelentik őket, akkor berakja a follow-t és beáll később egy olyan helyre ahol nem nagyon veszed észre... Csak mikor megtámadnak ketten, melletted áll de nem csinál semmit
Hétvégén ezért nem érdemes BGzni, mert akkor megy a sok nib meg leecher. Ahol nem 200 leecher van ott meg 70perces meccsek (lsd. WSG), mert a sok hülye középen farmol honort... (AV-n ennyi idő alatt okosan minimum 10x annyit kapna...)[ Szerkesztve ]
-
Darth_Revan
veterán
Tegnap kellett volna a bankkártyámról levonnia havidíjat a WoW-nak, de mivel nem tudott, ezért ma reggel Frozen-re tettek, azonban most mégis belogoltam. Hogyan lehetséges ez?
-
sasa311
veterán
válasz Darth_Revan #15397 üzenetére
nekem már volt, hogy 3 napig is működött így, ne törődj vele, majd ha leáll akkor befizeted :-)
Nekem egyszer valaki valami olyasmit mondott, hogy ez azért van, mert a bankkártyás fizetéskor csak "ráterheli a blizzard" a számlára a kért összeget, de valójában 2-3 nap, amíg az átutalásra kerül, így csak 2-3 nap után derül ki, hogy nincs mit levonni.
Bár ez némileg ellentmond annak, hogy frozen lett az acc, de gyakorlatban működni látszik :-)Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
FefeeX
veterán
válasz sasa311 #15399 üzenetére
Én pl nem tom van-e pénz azon a számlámon amiről játszom, mert már egy jó ideje nem utaltam rá, ösztöndíjat nem kaptam múlt félévben, szal elvileg le kellett már szottyadnia rég, mégis játszom még Majd ha nem felejtem el, kikeresem otthon a papirokat, hogy mi a felhasználó meg a jelszó hogy megnézzem, tudják-e teljesíteni az átutalást, meg akkor hogy miből
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Lexus, Toyota topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Call of Duty: Black Ops 6
- Crypto Trade
- LEGO klub
- Autós topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest