- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
Még egy kérdés, a druid párom panaszkodik h folyton resistelik a ciklont meg a root-ot vagy mit... Ilyenkor mi van?
-
sasa311
veterán
válasz DebilEvil #16199 üzenetére
Találkoztunk, vagy 50 vizem bánta és rohadt hosszú volt.
Azon nyertek, hogy a mirror huntának +30% outdoor pet speed ki volt talentelve és az a szar se stealthre se shadowmeldre nem dob targetet.fefeex: Semmi, hülyeség, kb 3%-ban resistelik, az meg elenyésző. Persze, ha kritikus időben resistelik az szívás, dehát ez a random faktor.
[ Szerkesztve ]
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
L4mie
veterán
Naja, droodommal én is éppen egy huntaval nyomom, vagyis nem éppen, hanem 1 hete 70 es a drood de ütlegshamyhoz képest élvezet volt a drooddal arénázni...végre nem a jönegyrugóésszénnéver fealing huntám elég ügyes és türelmes. btw: aki jót akar röhögni a cuccaimon, és tanácsot adni, hogy melyik cuccomat cseréljem leközelebb az keressen rá boombirdre armoryn
Fefee: drood párod a morzsi?? Üdv néki!
[Nem officallal kapcsolatos részt kiszedtem...]
[ Módosította: Cathfaern ]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
MODERÁTOR
válasz FefeeX #16155 üzenetére
meglepődtél? azé mert 1680 as a csapatod azé meg kell dolgozni. amugy mostanság sok a full s3 s4 fegyos 1600 alatt. mi is találkoztunk. most keztdem ujra el az arénát. 1 hét 1619 megvolt most meg 1512 megint...
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
-
-
sasa311
veterán
Spellhit = resist ellen.
PVe környezetben egy 3 szintel magasabb mobnak (aka boss) 16% esélye van, hogy resistelje a spelled. Így itt 202 (talent nélkül) a cap.PVP környezetben 38 hit rating a cap vagy 3% talent.
1% resist esély mindig marad.
A spell penetration a különböző varázs iskolák (shadow, frost, fire, stb) elleni resistet csökkenti. Pl. Pap buff 70 SR. Ha van 20 spell penetrationod akkor az 50SR-ként fog működni.
Ez lesz az un. partial resist.
ITT találod a táblázatot, mert béna vagyok és nem tudom ide berakniEz itt rá a táblázat, hogy mennyi resistance esetén milyen %-os a resist. Ezek fix értékek, mindig ezeketa %-okat resisteled. A 100% értelemszerűen a teljes resist.
Számszerűsítve maxos (350) SR gearbe 25% esélyed van egy warlock ellen pl. a teljes resistre és 55% esélyed van, hogy 75% dmg-et resistelj a sebzéséből.
[ Szerkesztve ]
-
Csapi007
veterán
Viktor77: Egész jól bírtátok a mai SW raidünket
Csak mindig lestunoltad az embereket, nem értünk el a portálhoz
[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
-
-
-
whitezo88
nagyúr
felmyst 4% enrage wipe
kevesebb halál more dps és meglesz -
Azazello-
senior tag
firsaid 150 utan fejlesztheto meg valahogyan tovabb?
Egy jó nőt meghódítani, és nem elmesélni olyan, mint titokban átúszni a Csendes-óceánt.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz Azazello- #16217 üzenetére
Egy könyvet kell megvenni, abból tudod megtanulni tovább. Horda oldalon ezt dustwalloh marshban találod, ally oldalon arathi highlanden, de nem refugee pointnál, hanem stromgarde keepben (bemész a kapun, majd jobbra követve végig az utat, át a hídon, s jobb kéz fele lesz az árus).
(Pontosabban 3 könyvet kell megvenni, egyrészt ami az expert fokozatot adja, illetve 2 bandage amiket ezen a szinten tudsz megtanulni)[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
CactuS
Arcképgyáros
Most lehet, hogy egy orbitáis baromságot kérdezek, de még mindig nem vagyok teljesen tisztában a wow rendszerével, szóval csak érzéssel
A kérdés pedig az,hogy a Holy pala (41/20/0) és a Shockadin (40/0/21) gearje menyire egyezik meg? Elvileg mindkettő buildnek jó a spellcritrate+int cuccok. Különbség talán csak az, hogy a schockadinnak elkel egy 2 kezes fegyó, ugye? Vagy már nagyon az erdő mélyén járok?
Healben gondolom azért viszonylag hamar kifullad a shockadin (DI hiánya miatt).
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
sasa311
veterán
válasz CactuS #16220 üzenetére
Shockadinnak spelldam kell, healernek meg healup.
Ez régebben problémásabb volt, de mostmár össze van vonva a healup spelldammal is, így már a holy palának is van spelldam-ja, persze nem annyi, mintha pure spelldamra gyúrna.
-
nepszter1
addikt
[Tört szerver tiltott itt, legalább az #1-et olvasnád el...]
[ Módosította: Cathfaern ]
-
MODERÁTOR
válasz FefeeX #16210 üzenetére
hát mostani viszonylatba min. egy s2 gear kell + kiegek vindi csuka guardian öv vindi braci estleg badges back. de azért játszani is tudni kell (persze nem oltásból mondom). egyik régi gtársam aki sajnos kilépett és csinált pvp guildet a no gear haverjával csinált 1800 körüli ratinget ilyen kék zöldbe altal.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
FefeeX
veterán
s2 2 cuccon kívül megvan, mint ahogy a kiegek is többnyire, badges back is, meg a fegyók is. Resim lassan 400... Elvileg így már nem kéne szívni, a healing hsz-eket természetesen figyelembe veszem (shock CD-re), de sztem a warri nem nagyon volt ott a szeren... No meg az aurát kellett volna sedora a lockék ellen... Nagyon figyelni kell, mert sok játék kell hogy magától menjen minden...
-
sasa311
veterán
válasz FefeeX #16235 üzenetére
Aurák választás kb így néz ki:
Ahol sanszos, hogy counterspellt fogsz kapni pl. rogue/mage ellen magetől biztosan, még ha nem is téged lőnek, vagy ha melee van rajtad
--> imp. conc. aura. Az a 30% nagyon-nagyon sokat számít. Rugó ellen ha téged üt kb must have.Frostmagenél sokat segíthet a frost resist aura, de akkor számolj a CS-vel.
SP locknál vagy SR aura, ami átlagosan 15%-al csökkenti a bejövő sebzést, cserébe bekapod a silencet és a CS-t teljes időre. Viszont az SP silence és a warlock spelllockja is shadow ( NEM ARCANE), így arra is ad minimális esélyt, hogy resist legyen.
Fire aura semmit se ér, úgyse találkoztok firemaggel arenaba. Retri se sokat.Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
FefeeX
veterán
válasz sasa311 #16236 üzenetére
Na nem mintha nem szívnék gyakran CS-t, és ráadásul CDzik mindent, ami kb azt jelenti h meg is haltam
Lock tud silencelni? meg cs-t is? Eleinte egyébként találkozhatsz fire mage-val, aki ha betolja a pompyro-t akkor máris 50-60% off HP.
Poly ellen nem lehet védekezni? -
sasa311
veterán
válasz FefeeX #16237 üzenetére
Lock felhunterrel tud 3 secre silencelni és ha kaszt közbe kap el ugyan az az effekt, mintha mage CSzne.
Pom-pyro mage 500 resikbe ja 1400-as ratingen biztos van 1-2 elvetemült, később nefélj nincs.Poly ellen bos
-
CactuS
Arcképgyáros
Bár tudom, hogy ez nem a hardware rovat, de mivel a játékkal eltöltött időm döntő többségét a wow teszi ki, így talán belefér. Szóval a jelenlegi configom a következő:
AMD X2 Be-2350 proc, 4x1 Giga ram, Ati HD2600XT vga, 2 korosodó 120+80as vinyó, illetve egy szintén nem mai gyerek Logitech 3 gombos görgős egér.
Van némi keretem a fejlesztésre (40-45k), de nem tudom, hogy mit kéne upgradeelni, hogy a legjobban jöjjek ki. A játék jelenleg 1152be fut full grafon, nem mondom, hogy néha nagy tömegben, amikor tele a város, akkor nem esik le 15-20 fpsre, de általában nem szokott vele problémám lenni (kivéve amikor sok "spellt" használok, és megakad 1 pillre, ami halálra idegesít).
Szóval gondolkodtam azon, hogy egy erősebb VGA (HD4850) talán stabilabb fps értékeket adna (már ha nem a proci a szűk keresztmetszet már most is, és akkor proci upgrade), esetleg egy komolyabb egér (Mx 518, MX revolution), vagy talán egy újabb vinyó lenne az ideális, nemtom. Help pls
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
-
volvoguy
addikt
Üdv. következő a probléma. van a wow a gépen, amihez ugye szoktam patchet letölteni és azzal együtt játszani ugye. namármost reggel amikor játszani akartam, akkor lerakott a tálcára az f-secure, és kiirta, hogy a .exe fájl trojan valamivel van megfertőzve. na erre én teljességgel letöröltem a játékot a gépről, majd ujrainditottam, majd lefutattam egy keresést. nem talált semmit. felraktam ujra a játékot, majd hozzá a patchet is felakartam pakolni, de az f-secure blokkolt. kikapcsolva már fel tudtam rakni a patchet, ezután ismét lefutattam egy keresést, nem talált semmit, ez mitől van? most akkor fertőzött a fájl, vagy téves riasztás? ha utóbbi eshetőség áll fenn, akkor hh ma reggel jelentkezett, hiszen már hetek óta a gépemen volt a játék is meg a patch is, és eddig nem jelzett az f-secure...szal mitől van ez?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
CactuS
Arcképgyáros
válasz FefeeX #16242 üzenetére
MX518 nekem bejövős, feküdne a lapát tenyerembe, csak most éppen készlethiány van belőle. Ismi MX revo-val tolja, állítása szerint eszméletlen kényelmes, és nincsenek gondjai a rádiós cuccal (anno nekem néhány évvel ezelőtt volt 2-3 ilyen cuccal tapasztalatom, azóta is kerülöm, ha lehet az ilyen dolgokat. Persze lehet, hogy én vagyok a maradi )
6000+os procival annyi a bibi, hogy az MSI K9N SLnél under testing van írva. (Brisbane-re, a Windsor-ost támogatja. A másik bökkenő ezzel, hogy fenéért nincsen trayes, minek nekem gyári hűtő, amikor ott figyel az AC cooler a gépben?
-
Vigneau
félisten
Éppen dilemmázgatok...
Warriornál Arms, vagy Fury? Tapasztalatok, mellette kiállók és ellenjavallatok?Te mondd azt, hogy rablótámadás, a te hangod mééélyebb... Blaaah...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen széket vegyek?
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.