Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    válasz Because #99735 üzenetére

    Akinek van egy kis tapasztalata az látja, hogy az a megmaradt egy szem tank totálisan béna ahhoz, hogy lehozza a meccset egyedül és olyankor nyugodt szívvel be lehet írni a pozícióját. Én pár napja használtam fel egy magyar panzer4-et Prokhorovkán Az E25-tel. Ha beáll foglalni nyerünk, de nem, neki követnie kellett. Kizárólag utánam jött, pedig annyi lett volna a dolga, hogy beáll abba kurv@ körbe. El is húztam előle, megadtam az ellen chirijének merre jár, majd mikor kilőtte, felvillant és én is kilőttem őt, ezzel nyertünk.
    Szerintem a lehető legjobban kihasználtam a helyzetet, mivel a panzer4 magától semmit nem tett volna a győzelemért.
    Most akkor szemét vagyok, mert nyerni akarok és kihasználtam egy full tomatot? :U

    Ha meg dolga akadt valakinek meccs közben, akkor urambocsá, nem rohadtul mindegy, hogy mikor lövik ki ha úgy sincs gép előtt? Dehogynem...
    Ez a nem tud játszani dolog meg jajj... komolyan annyira nehéz megnyomni a W-t és esetleg követni valakit, megnézni merre megy és közben kattintgatni az ellenséges tankokra?
    Inkább pusztuljon meg úgy, hogy felfog néhány lövést (vagy ki is oszt esetleg párat...) nekünk, de ne úgy, hogy legesleghátul áll, nehogy meglőjék, aztán mikor meglövik még elkezd menekülni a vakvilágba! Hány ilyet láttam már! SEMMIT nem tesz az egész csatában, majd utolsó tanként menekülni kezd, közben orgazmus-közeli állapotban hörög fröcsögő nyállal a gép előtt, hogy úcccssem lőőőtthhhökkk kkiiiieeeee44!!44!! Percekig nézzem még ezt a kergetőzést? Nem. Szépen megmondom merre megy, aztán minél hamarabb öljék meg. Az még a jobbik eset ha egy helyben áll.
    Természetesen ha jobb játékosról van szó (lényeg hogy nem full retard aki csak áll), akkor bent szoktam maradni nézni mit csinál(nak), még segítek is neki(k).

Új hozzászólás Aktív témák