Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Iron Funeral #64809 üzenetére

    De nem a dolgukat csinálják, hanem;

    - kényszeredetten próbálnak olyan helyen maradni, ahol nem kéne, mert nem védhető, főleg artykkal szemben. Meglövik őket de nem mennek el onnan (még csak azt se várják meg, hogy eltűnjön róluk a spot), csak anyáznak míg szét nem lövik őket. Mintha oda lenne betonozva a tankjuk abba a pozícióba és onnan nem mehetnének el. (nem 5-10 méterrel odébb - ezzel még arty szempontból ugyanott maradtak)

    - egyáltalán nem időzítik a mozgásukat, nem figyelik a minimapet, nem néznek szét maguk körül, nem akkor mozdulnak ki, amikor már ellőtte magát vagy amikor jó eséllyel nem az ő oldalukkal van elfoglalva az arty. Amint lövést kapnak ők, vagy épp közeli csapattársuk akkor húzodnak vissza, blokkolnak le, figyelmen kívül hagyva a tényt, hogy most már artyt illetően szabad lenne a pálya.

    Az arty azt tudja lőni akit lát, egyértelmű, hogy nem a bázist kempelő tankokat fogja lőni, akiket senki nem spotol. A frontvonalban is lehet kempelő tank - ezt látja az arty - ezt (is) fogja lőni. (inkább egy mozdulatlan, jórészt álladóan spotolt tankot, mint egy sunyi, véletlenszerűen fel-fel villanó, folyton mozgó játékost)
    Tiszta sor, hogy a tapasztalatlan játékosok soha nem tűnnek majd el, aki viszont szeretne feljebb lépni, tudatosan szeretne fejlődni, jobb eredményeket elérni, annak számolnia kell velük; intézze úgy, hogy ne ő legyen a kényelmesebb célpont, hanem ők;
    - menjenek ők előre
    - nem kell őket olyan pozícióba követni, ahonnan később nem lehet kijönni élve
    - legyenek ők akik spotolva maradnak mire újra betölt az arty

    Tetszik-nem tetszik, ha már aktív ko-operációban nem lehet sok játékosra számítani, akkor csak így lehet hasznukat venni; meat-shield.

    Senki nem állítja, hogy mindez könnyű; sok tapasztalatot, figyelmet, ismeretet igényel. De mindenképp elsajátítható. És az anyázással szemben van eredménye.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Új hozzászólás Aktív témák