- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Enzolord
addikt
válasz #40993792 #54647 üzenetére
Én csak most pihentetem, mert meg lett a Maus a halákcsillag meg a hózentróger e100... várok az új tankokra, mert most csak artyt húzok, az meg nem mozgat nagyon...:
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
BogyóBP
addikt
Sztem a kidobálósdi az valami optimalizációs hiba lesz vagy valami directx es dolog mert egy csomo tank új texturát kapott illetve valamit a shadereken is állitottak. Amúgy a kidobálás csak a 0.9 verzió óta van, előtte csak drasztikus fps csökkenés volt. Sztem ez egy béta kiadás és azért van a sok achievement hogy teszteljék az emberek..
Én majdnem 2 évet hagytam ki a játékból és sokat változott, szebb lett, bővült az arzenál is mire visszaértem. Néha meglepődöm hogy az igazságtalanul erős tankokat miért rakják bele pl a WT auf E100, FV215b 183. Jó ha van de jobb ha nincs. Mert azokhoz nem kell valami nagy tudás hogy kilőjj valakit..Nagyon sok embernél láttam hogy az adott X es tankjával nem is tud játszani..
Ja és aki még nem tudja esetleg, a befolyt összeg nagy részét a wargaming egy eredeti MAUS megépítésére forditja. Kretének.
Gyak már a prémium se jelent előnyt, nem olyan mint régen. A scout fogalma nem is létezik és már nem ad érte bónuszt szóval..
[ Szerkesztve ]
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
válasz Viktoár #54653 üzenetére
Ha csicskákkal rak össze ugyse tudsz mit kezdeni.. Tier 4 be kilőttem 6 tankot és nem bírták lehozni. Komoly volt a probléma
Ugyanez volt Tier 10 winter himmelsdorf csak 5 kilőtt tank, szakasztársamnak meg 6, szintén nem bírták lehozni.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
Th1sN04ll
senior tag
válasz BogyóBP #54654 üzenetére
Wt auf E-100 camo értéke td létére gyakorlatilag nulla, ezen kívül jó legyénséggel olyan 50 sec a reloadja... plusz minden átviszi még egy loltraki is, nem nevezném op-nak, mert aki ért a tankokhoz az tudja elég könnyen pattintani, ezen kívül az arty ha felfedezik one shot és annyi... fv meg ha láttad volna a videómat /nem baj majd ezután bepótolod/ tudnád hogy 25 sec-ig tölt páncélzata maximum a torony elejének van, és sacc 4 sec a célzásideje... az sem op, mert míg tölt szét lehet kapni ha meg a magasztalt hesh lőszer nem megy át lövöd az 500-at, és azt mondom hogy 275-ös pent le lehet pattintani könnyen
Az a baj legtöbben a csapattársakat figyelik, az a lényeg hogy te mit teszel le függetlenül attól hogy bukó a meccs avagy sem, ha megfeszülsz is veszteni fogtok, de megsúgom ha benne vagy a topban nem sokkal kapsz kevesebb kreditet, és xp-t mint azok akik nyertek
A prémium régen is csak +50% xp-t és kreditet adott és most is, ami jó ha haladni akar az ember, szerintem havi 3 ezres nem téma azért hogy ne nyögvenyeős legyen a game, és ne kelljen számolni azt hogy húúú ma csak 2 kört tudok funolni mert nincs rávaló!
A scaut fogalma meg létezik, a játékosok nem tudják hogy kell használni... egy Leo1-el nem russolok az ellenre, ha nem kussolok valahol a frontvonal mögött kicsivel spotolom az ellent néha odalövök egyet, majd arrább állva máshol ugyan ezt... Nem kell összetéveszteni a fogalmat azzal hogy hülyék is játszanak...
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
500mb os mobilinternetet kb mennyi idő alatt emésztene fel a játék? Ha utánna lelassitják 90% al akkor az mennyire látszódna meg?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz #40993792 #54645 üzenetére
"...és mit mondasz annak, akinek régi konfig alatt sem fordul(t) elő a kidobás? Biztos, hogy jól látod a dolgot?"
Még nem dobálja őket... majd fogja Nagy szerencséjük lehet egyébként akik nem esnek ki.
De az is lehet hogy másik megoldatlan gondjuk van. Persze tényleg nem túl komoly a hsz-em még...De az viszont komoly, hogy volt azóta még 5 kidobás, ebből 1 amikor még éltem és annyi szerencse volt a swamp pályán, hogy foglaláskor éppen beleállt a KV-1 a kráterbe és valami csoda folytán nem lőtték ki.
Ehhez az is kellett hogy lényegében otthagyják azt a pályarészt, 4tankkal vonultunk be, ebből 1et kilőttek, maradt 3 foglalni, és végül nem volt idejük reagálniDe volt már olyan hogy én voltam az utolsó és a döntetlen-vesztést elkerülendő át kellett menni az ellenséghez, leszedni az utolsó kempert. Ha ott kitesz, nem is az hogy elmegy a kör, valamelyik félnótás lehet jelenti ezt hogy afk lettem (mivel a game ez esetben sztem nem írja ki hogy távoztam és miért...) és akkor kapok egy bant a wg balfaszsága miatt. Sztem ott törlöm a játékot helyben.
[ Szerkesztve ]
IDEAZON Zboard MERC gaming billentyűzetet keresek.
-
Bingisz
addikt
Nem is tudtam, hogy már a hivatalos oldalon is meg lehet nézni az emberek tankonkénti részletes statját.
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
nagyúr
Hehe, most nézem hogy a tegnapi utolsó előtti csatám volt kereken a 10.000. meccsem. Hát ezt is megéltem.
Egyébként az utóbbi napokban egész jó kis csatákat lehet menni. Kezdem az AMX 12t-t is megkedvelni, nem is rossz kis scout tank. A lightos event miatt meg a 6-os francia arty okén most elég sokat megyek vele meg még az angol Crusaderrel is. Utóbbi sem rossz kis tank, legalábbis sokkal használhatóbbnak tűnik mint a 4-es elődje.Més que un club!
-
Simulacrum
senior tag
Aki használ xvmet annál helyes adatok jelennek meg a WN8 esetében? Nálam egy jó 50-essel többet mutat, mint a helyes érték patch óta.
-
jano_77
nagyúr
Reggelt!
Igaz az az infó, hogy talán csütörtökön az első 10.000 aki belépett a játékba vagy az EU-s oldalra az kapott 1.000 goldot vagy 1 hét prémet!? Már nem emlékszem pontosan sajnos. Keresztfiam magyarázott vmit telefonon keresztül, ezért ennyire ködös a dolog.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
Tomi0703
addikt
válasz Simulacrum #54676 üzenetére
Nem. Nekem 200-zal mutat tobbet. De nem zavar mert mindent atraktam wn6-ra.
-
LobiDrg
aktív tag
Most már engem is kidobál a játék.Eddig csak akkor csinálta ha kilőttek, de most már csata közben is kidob Nem enyhén idegesítő...
-
jano_77
nagyúr
Shopban ha egy csomagból szeretnék 2 venni azt hogyan tudom megtenni? Sehol nem találok db szám növelő lehetőséget!? Lehet egyáltalán?
-
Angel1981
veterán
-
myckey
veterán
FTR-European Tree part III – Hungary
egészen rendben lesz.
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
ddt500hu
veterán
válasz myckey #54689 üzenetére
Zsivány. Azért most sajnálom, hogy a mi tervezőink ennyire reálisán látták a dolgokat. Sehol egy 60-80 tonnás hevy. Azért a Tas rohamlöveg T7-ben jó lehet azzal a 88-as ágyúval. Főleg ha jó kamót stb. kap. Tiszta JP.
Kíváncsi vagyok az M43-nak milyen átütést meg sebzést adnak.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #54692 üzenetére
nem hiszem.
de érdekesnek tűnik elsőre ez az összojrópai faannyi baj legyen!
mire minden nemzet helyén lesz, kb 10 prém tank fog sorakozni.
valamiből a wégének is nyerni kell.
sok fanatics embör hadd vegye csak a saját nemzete tankocskájátBingó
az korrekt elképzelés![ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
jano_77
nagyúr
válasz Bingisz #54694 üzenetére
én sem azt mondtam, hogy önálló ág lesz, csak annyit, hogy túlzásnak érzem a 13 magyar tankra mindjárt 2 prémiumot is. A Tas rohamlöveget viszont szívesen kipróbálnám majd, szerintem jobb lehet mint a Jagdpanther és azt nagyon szeretem, el sem adtam.
Jesszusom....vannak tényleg nagyon hülyék!
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
myckey
veterán
válasz Napfénysüti #54696 üzenetére
amelyik használható lesz,azt én tuti beszerzem
nem érdekel ha van már másik 6 gép abban a tierben"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
ddt500hu
veterán
válasz Napfénysüti #54692 üzenetére
Remélem is, hogy Kovács Lajos 44-ben a pékműhelyben megálmodott egy 500t-ás tankot 380-as hajóágyúval amiről a WG persze tud.
Mondjuk T8-ig tényleg csinálhatnának valamit, hogy a csapat csatákban lehessen magyar tankokkal menni.[ Szerkesztve ]
-
Angel1981
veterán
válasz jano_77 #54695 üzenetére
A lényeg:
" The teenager also had real life issues, he was recently expelled from school and possibly had problems with his step-father. "Szegény! Milyen elfojtásai lehettek, ha képes volt erre vetemedni!
Egyébként kicsit hatásvadász a cím, mert ez "csak" egy "attempt" volt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest