Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz CirrMee #243684 üzenetére

    Az szép, akkor te se mostanában térsz vissza. Korábban többször is tartottam szünetet, ilyen vagy olyan okból. Volt éven túli is, amikor nem volt éppen vga-m és nem is akartam olyan áron venni, inkább konzollal játszott mindenki nálunk, de már vártam a folytatást mindig.

    Folytattam eddig mindig, amikor lehetőség nyílt rá, de ilyen fásult ürességet még nem éreztem a játék iránt, mint most. Ez a randommal szemben alakult ki nálam ezalatt az 1 hét szünet alatt :) én magam is meglepődtem ezen. Soha nem tudtam elképzelni, hogyan hagyja valaki csak úgy abba a játékot, amibe ennyi időt beleölt már és hogy nem érez késztetést, hogy legalább párat guruljon, de mégis van ilyen. Engem is utolért.

    A frontline, onslought viszont továbbra is vonzó, elméletben. Azokat a módokat szerettem, szórakoztattak mindig , remélem azokat legalább képes leszek játszani az üresség érzés nélkül. A randomot hanyagolni fogom innentől.

    Lehet a yuzu-t se kellett volna telepítenem :) ott sok a jó játék, meg inkább folytatom az AC valhallát series x-en, minthogy wot randomot játsszak. Eddig legalább a napi küldiket lenyomtam gond nélkül, de most már az se fog menni, nem érzek rá késztetést.

    Na mindegy, jó játékot mindenkinek, a frontline-ig vagy onslought-ig elbúcsúzom, remélem azok még bejönnek majd.

Új hozzászólás Aktív témák