Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Baltazár123

    senior tag

    válasz hulp01 #242746 üzenetére

    ők tartják el a játékot, a fizető vendégek :)na és a wg úgy látszik megtalálta a csodaszert, nem teljesen p2w, de egy bz176-al elég egyet belerakni az ellenfélbe és máris átlag felett sebeznek, miközben meg a páncélja is bőven tier8 átlag feletti. Ja meg a sugárhajtás, tehát egy korlátozott ideig gyors is a tank. Nyilván komoly belefektetett munkával kiballanszolt tankról beszélünk :)

    A marketing meg berakja a karácsonyi ládákba 4 másik tankkal, tehát a pechesek 250 ládát kellett vegyenek, de átlag is kellett hozzá 120 körül. Biztos volt olyan is, aki vett 3 ládát és kiugrott belőlük a tank.

    Biztos már az összes cc agyalt ezen az MM problémán. QB-t, Elitet hallottam, de megoldást egyikük se tud, tutit. Szerintem a WG se. WR? csataszám? értékelés? mind lehet igaz és hamis is egyben, játékosfüggő. mi alapján lehetne ballanszolni? nehéz, talán megoldhatatlan feladat. a véletlen eloszlás elvileg ha sokat játszik valaki akkor kiegyenlíti az esélyeket. A gyakorlatban mégse a kiegyenlített csatákat érezzük, szerintem a többség így van ezzel.

Új hozzászólás Aktív témák