Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz L-e-f-i-e #221435 üzenetére

    "Nagyon sok 52-53% win rates játékosnak kisebb a wn8 mutatója mint pár 46-47% win rates embernek azonos 15k+ csataszám mellett."

    Ha olyan sok ilyen van akkor mutass pár példát, kíváncsi vagyok rájuk.
    Kis mintán igaz hogy a WR a legrosszabb mutató és felesleges nézni. Ezért szoktam tépni a hajam azért mert rendszeresen dobnak be ide pár csatás napi statokat hogy húú 6 csata 0% wr vagy 6 csata 100% wr. Ezres nagyságrendben viszont már nagyon jól mutatja a WR a játékos teljesítményét. Jobban mint a WN8 mert kevésbé lehet csalni vele. WN8-at növelheted ha a piros vonalról lövöldözöl és kifejezetten a csapatod ellen játszol, a WR-et viszont csak szakasszal lehet csalni, szólóban csak úgy tudod növelni ha több csatát hozol le, ha tényleg jobban játszol.

    #221409 zodo
    Azta 2200 csata alatt 0,3% esés. Tudod hány csatát jelent ez? 7-et! Ha a kb 1070 vesztes csatából 7-et lehoztál volna nem lett volna esés, ha meg 14-et akkor most egy fordított grafikont mutogathatnál. Ez 100 csatából 1,4 vagyis kevesebb mint 2 csata.
    Ha a nem létező direkt személyes szopatós konteók és a tizedszázalékos stat böngészés helyett arra fordítanád az energiád hogy megkeresd azt a pár csatát a 100-ból amit lehozhattál volna akkor már rég 55% felett lenne a recent WR-ed ...

Új hozzászólás Aktív témák