Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz szallasi007 #186501 üzenetére

    Ahhoz képest, hogy elvileg nem is indultunk a kampányon nagyon jól állunk. :D

    Úgy kezdődött, hogy eleve eléggé inaktív volt most a társaság és az összes taktikusunk bejelentette, hogy most dolgozik/nyaral/nincs kedve kampányozni. Szóval ki lett jelentve, hogy ezt a kampányt most kihagyjuk. Aztán kíváncsiságból azért össze lett írva, hogy ha lenne kampány akkor ki jelentkezne rá. Nem volt elég jelentkező, hogy 1 csapat (15 fő) összejöjjön, szóval meg lett erősítve, hogy mi bizony ezt a kampányt baromira kihagyjuk. Aztán 1 nappal a kampány kezdete előtt az egyik taktikusunk úgy gondolta, hogy mégis ráér szóval lesz lerakva csata aztán majd vagy megleszünk rá elegen vagy nem. Nem tankszerző helyért megyünk hanem csak játszunk és gyűjtögetjük a pontokat. Na ez olyan jól sikerült, hogy első nap az egy szem csapatunkkal területet szereztünk a global map-on és azóta a 2. és a 3. napon is nyertünk x5 szorzós csatát.
    62% győzelmi arányunk van eddig ami 1%-kal marad el a ZWACK-tól. Szóval egyelőre 1 csapattal is nagyon jól gyűjtjük a pontokat, de ebből még lehet nagy visszaesés is. Nehéz 1 csapattal, mert amelyik klán 2 csapattal megy az 2x annyi klán pontot gyűjt így 2x annyi fejlesztést(pl advance landing) vehet ami segítheti az újabb pontgyűjtést, amelyik klán 3 csapattal indult annak meg 3x annyi klán pontja van és így tovább.

    Egyelőre nem panaszkodom. Nagyon jó a hangulat, jól játszunk, nincs veszekedés és aránylag kevés a csatánk így nem is annyira megterhelő mint szokott lenni.
    Igazából ha nem végzünk tankszerző helyen akkor is megéri, mert a pontokból lehet vásárolni prémium fiókot, kötvényt, női legénységi tagot, kreditet, speciális csak itt megvásárolható festéseket, emblémákat.
    Én amúgy ha van rá lehetőség akkor is kampányoznék ha csak egy marék szotyi lenne a jutalom. Szeretem ezeket a csatákat, felüdülés a random mellett, teljesen más élmény.

    (#186503) @ollie:
    Nagyon rossz személyes élményeid lehetnek a klánozással kapcsolatban. Biztos van olyan is amit írtál, de szerencsére nem minden klán ilyen.
    Nálunk mindig korrekten meg van szervezve a kampány. Ha indulunk akkor aki jelentkezik rá és aktív volt a klános életben az mind bekerül függetlenül a wn8-ától. Az előző 5 kampányon az összes kampányra jelentkezőnek elhoztuk a tankos helyet sőt a legtöbbször még azoknak is sikerült megszerezniük akik csak tartalékosnak jelentkeztek, hogy beugorjanak pár csatára.

    (#186502) @popey37:
    Ez sem igaz, hogy egy átlagos nem top klánnak ne lenne esélye tankot szereznie.
    Kampány sikeressége szempontjából a legfontosabb a jó szervezés(mikor hova legyen csata lerakva), jó taktikus aki irányítja a csapatot és kitartó játékosok akik minden nap időben megjelennek. A játékosok tudása az előzőekhez képest sokadlagos.
    Nézd meg például az én klánom. 1 azaz 1 darab unikum játékosunk van, na jó ha recent statot nézünk és valós jelenlegi játéktudást akkor nagy jóindulattal 3. Van pár kék játékosunk és egy csomó zöld. Játékerő alapján labdába sem rúghatnánk a top klánok ellen ahol mindenki unikum. Mégis az előző 5 kampányon megerőltetés nélkül simán szereztük meg az összes jelentkezőnek a reward tankot.
    Scheff klánja a DTQ wn8-ban jóval erősebb mint a miénk, mégis nekik 46% győzelmi arányuk van nekünk meg 62%. Nem néztem most Scheff adásait, nem tudom mi a konkrét helyzet náluk a kampánnyal, de elég valószínű, hogy mi összeszokottabbak vagyunk vagy jobb a taktikusunk és ezért teljesítünk jobban egyelőre. Persze még ők is összecsiszolódhatnak a kampány végéig, de egyelőre nem szárnyalnak.

    Kampánnyal kapcsolatban egyébként volt egy érdekes Scheff cikk ami nálam eléggé kiverte a biztosítékot: A Wargaming válaszolt a CW kampány igazságtalanságát firtató vádakra
    Most komolyan képesek ezért sírni?! Én nem is értem hogy merült egyáltalán fel ez a kérés, hogy akiknek már megvan az összes cw tank azok ne indulhassanak vagy ne számítsák be őket a limitbe amibe be kell kerülni. A cw tank az egy teljesítményen alapuló jutalom, aki bekerül a limitbe (ezen a kampányon az első 8000 játékos) az megérdemli és megkapja a lehetőséget, hogy megvegye aki meg nem kerül be az nem érdemli meg és nem kapja meg a lehetőséget. Nekem is volt olyan kampányom amikor nem sokkal csúsztam le a tankszerző helyről, de eszembe sem jutott azokat hibáztatni akik előttem végeztek vagy a wg-t. Nem szereztem elég pontot, nem kerültem be a limitbe, nem érdemeltem tankot. Ilyen egyszerű.

    (#186510) @ollie: Grat megint! :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák