- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szbalogh
addikt
-
saltanus
aktív tag
bent van a shopban a chrysler K...
[link][ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
A kötvényből vásárolható fejlesztett felszerelések érdekezése mikorra várható?
Hogy beverjék a casual játékosok koporsójába az utolsó szeget. -
adamgreen
senior tag
válasz grizlisandor #137960 üzenetére
9.19 be elvileg de hogy mi lesz belőle nem tudom
-
Razermazer
őstag
válasz kchryss #137949 üzenetére
Hát igen néha nálam is előjönnek ilyen reakciók, de azért a papucsomat nem szoktam a géphez vágni .
Sőt semmilyen perifériát nem török inkább felállok és megyek egy két kört, vagy aznapra le is tettem a dolgot.
QuickBaby meg ezzel a hanggal, simán elmehetne humoristának is.Sic Transit Gloria Mundi, "mindjárt lesz itt heresima és ne bassza ki"
-
h1mpi
félisten
Valaki segítsen pls. Ha active az automata fizetés a prém shopban, akkor a paypal magasabb árfolyamán váltja az EUR-ot. Ha kikapcsolom az automata fizetést, akkor csak homokórázik nem dobja fel azt, hogy lépjek be a paypalba. Be lehet valahol állítani a paypalban, hogy mindig a bankom szerinti kedvezőbb árfolyamon váltson?
Behúztam a Chryslert a -10% kuponnal, de emiatt buktam 400 Ft, de ettől most vonatkoztassunk el -ot.... tudom megérdemlem ezzel a szarral
Fully electric lifestyle!
-
-
ooloo
őstag
válasz lacibacsi #137950 üzenetére
Persze , hogy csak kérdéseket rakok fel .... érdemben mit szóljak hozzá , hiszen a negyedét sem értem annak , amiről vitázni szoktatok .
Értem én , hogy egyesek csak azt várják , hogy valaki hibázzon , és akkor jól megmondják . Ez valahogy boldoggá teszi őket . Sekélyes öröm .
Amúgy jó arc vagy
Itt a kezem , nem disznóláb ....
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
adamgreen
senior tag
válasz grizlisandor #137967 üzenetére
Én 2 szer gyújtottam ezt az amcsi krájzlert. Alul simán belövöd. Nem is értem mit szeretnének ezzel a tankal.
-
jagada
addikt
Megfigyeltem már régen, de megkérdezem itt, mert rohadtul idegesítő, hogy MrCiff miért mond el mindent egymásután legalább 3-4x? Mint amikor beakadt a tű a lemezjátszón. Talán autista?
[ Szerkesztve ]
Mazda 3 Sport Takumi Limited Edition
-
Viktoár
addikt
Mostanában lesz valami nagy esemény mert nálam megváltozott a garázs háttere?
Ez a kötvényes dolog mit takar?
Üdv:Viktor
-
szbalogh
addikt
MT-7... pedig ebben az új MM-ben nem sok esélyt adtam neki. Na meg persze kellett egy kis szemétkedés is a végén a csapattárssal azemben, hogy sikerüljön.
[link]Nick: HE_Storm
-
jr1994
addikt
Nem tudom mit kell félni ettől, olyan nagy előnyt nem ad, és a jobb játékosok eddig is alázták a botokat. Inkább cw-n meg kompetitív játékban lesz szerepe, ott számít az a pár méter látótáv, vagy kicsit gyorsabb töltés.
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
h1mpi
félisten
Szerintem ez a tank pont olyan hogy jó kezekben jól teljesít. A piroska ezzel is piros marad
Délután tudok játszani majd írok milyen![ Szerkesztve ]
-
adamgreen
senior tag
Ezt a képet itt hagyom lehet gondolkozni
-
Cseri0058
őstag
na ezt csak kijátszottam
[link] -
Puculo
aktív tag
Sziasztok! Segítene nekem valaki hogy Tier 4-5-ben melyik arty és könnyű tank ajánlott? Ez a két stílus távol áll tőlem, de el kell kezdeni hamarosan..
" Aki nem áll ki valamiért, elveszik a semmiért "
-
lacibacsi
addikt
válasz ooloo #137968 üzenetére
Figyelj! Nem az akasztott ki éjnek évadján, hogy kérdeztél. Az meg végképp nem, hogy mit kérdeztél. Kezdő, gyakorlatlan júzer vagy, az a dolgod, hogy kérdezz. Majd 10k csata múlva te fogsz válaszolni az olyanoknak, mint amilyen most vagy... Engem csupán az hozott idegállapotma (maónika), hogy kettő perccel a kérdésed felvetése után már kaptál is választ, de képes voltál ezt nem észrevenni.
(Ja és nem mondtam, hogy hazudsz! Azt kértem, hogy ne hazudj. Azért nem ugyanaz a két dolog...)Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Puculo #137981 üzenetére
Próbáld ki az artikat bár kis szinten nem tudom milyenek lettek. Amerikai/brit ág jó, német trükkösebb kicsit. Legalább megismered a poziciokat honnan hova lőnek be, később jól fog jönni ez a tapasztalat a masik oldalon.
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
ooloo
őstag
válasz lacibacsi #137982 üzenetére
Még szerencse , hogy túlélted a felfokozott idegállapotot .... nem vettem volna a lelkemre , ha miattam jön érted a mentő .
Más .
A gyakorlatban az álcázás képesség kifejlesztése ( minden legénységi tagnál % ) mennyit dob az álcázási értéken ?
Semmi sem olyan veszélyes a "demokráciára" , mint amikor az emberek szabadon választhatnak!
-
jr1994
addikt
válasz Puculo #137986 üzenetére
Annyi az egész, hogy shift-tel felülnézetbe váltasz, aztán már lövöldözhetsz is. A minimapra ctrl-jobb klikk és egyből odaugrik a kamera. Amúgy a Luchs is jó light, meg az 5-ös Leopard a táras ágyúval viccesek (voltak?).
(#137987) ooloo: olvasd el ezt a cikket, de most tényleg. Benne van. 80%. Link.
[ Szerkesztve ]
WoT: mennyeibajnoksag --- "Az a meta, hogy a botok hülyék"
-
addikt
hi
csatlakoznék egy klánhoz ahol lehet az erődítményt húzni
iPhone 16 pro, Apple watch7, iPad Air5 M1,
-
h1mpi
félisten
Kellett pár kör, hogy megszokjam, de csak beadta
Gyors, pontos, kicsit goldigényes, de azért tier8-ban elvagyok ap-vel is és jól pattint
[ Szerkesztve ]
-
ooloo
őstag
válasz jr1994 #137988 üzenetére
Láma vagyok és juzer....
Akkor nem értem .
Az észlelhetőségi mutatónál alapból 449 ez az érték ( Nashorn páncélvadásznál ) . Ha kifejlesztem az álcaképességet , akkor erre ad +173 képességpontot . Ez nem 80 %
Mindezt a játékon belül , az összehasonlítási oldalon néztem
Vagy ismételten elnéztem valamit ?
-
Flash Gordon
senior tag
válasz h1mpi #137990 üzenetére
Gratt ahogy nézem olyan kvikibébis piárszagú az az MM, kíváncsi vagyok vajon mit takar az a "kicsit goldigényes" és hányszor lát ilyen pedo setupot a 9-10 tier mellett....
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
Flash Gordon
senior tag
válasz Puculo #137994 üzenetére
Amcsi, angol, orosz közül válassz ha top tier a cél, kb. ilyen sorrendben jók, franciát kerüld.
"...még egyszerűbben: Olyanra tervezik átszabni a kezelőfelületet, illetve az egérhasználat módját, hogy ha éppen nincs kedved billentyűkkel matatni, akkor se legyél elveszve, de ettől még nem vagy rá kötelezve, hogy csak egérrel játssz."
-
saltanus
aktív tag
en meg csak a franciat huzom XD
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz Puculo #137994 üzenetére
Amcsi elsőnek jo lesz szerintem-
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
saltanus
aktív tag
válasz Flash Gordon #137993 üzenetére
szerintem akkor is jo tank lehet itt fikazni...
-
kchryss
veterán
válasz ooloo #137991 üzenetére
Az alap camo értéket javítja. Így minél jobb egy tank alap camo-ja annál többet számít rajta a camo skill. Nashorn esetében 100%-nál (minden legénységi tagon 100%) kb 40m-rel közelebb kell jönniük hogy spotoljanak, mint 0%-nál. Ez elég sokat számít. Viszont arra figyelj, hogy ha ellövöd magad akkor annyira leesik a camo érték, hogy nagy valószínűséggel spotolnak, ha nem vagy bokor mögött 15m-rel.
(#137994) @Puculo:
Angol ágat nem ajánlom. A 6-os volt rajta az egyetlen használható, de rommá nerfelték most.
Igazából alacsony tierben nem érdemes artyzni. A legjobb megoldásnak még mindig azt tartom, hogy a francia light ágon elindulsz és a 6-os lightból kihúzod a 6-os arty-t. A batchat-ért (10-es med) úgyis megéri elindulni azon az ágon. A 8-as francia arty pedig a legjobb a szintjén.
Ha mindenképpen alacsonyabb szintről húznád ki akkor a 6-os amcsit és az 5-ös németet érdemes megcélozni.(#137959) @h1mpi:
Daki jól ráizgult az m60 gunmark húzásra.
12 órás etapokban tolta az előző napokban. 2x össze is futottam vele ellenfélként hajnal 3 körül. 1x megajándékoztam 1000 assziszttal a csata elején.
Nagyon magas szinten van vele a 3. kiválósági jel. Piszkosul jól nyomja vele, mégsem jut 90% fölé napok óta.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest