- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
King Unique
titán
Frissítésekkel függhet össze ez, vissza van kapcsolva, fel van rakva mind azóta Vírusírtó mi volt fenn, maradt most ugye Defender rajta, de későbbiekben majd érdemes feltenni vmi jobb védelmet adót?
Én is tapasztaltam 8 /8.1-en is néha, h meglódul, de csak átmenetileg (updatekor), nem pörög folyamatosan, szerintem gépeden lesz vmi gubanc...googlet megtúrva akad számos hasznos találat ez ügyben [link1, link2]
Aztán, akár felesleges Sony cuccokat is érdemes leszedni, ha nem kell, + víruskeresést is lefuttatni pl. Mailwarebytes-al.
mellékesen eredeti os van rajta gondolom, gyárilag adták hozzá[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Üdv.
Amikor lerakok a tálcára egy jáékot, visszaveszi az FPS-t. Ezt nem lehet valahogy kikapcsolni?
-
stracker06
aktív tag
Akkor újra, hátha valaki válaszol valamit (bármit):
Sziasztok!
Van egy érintőképernyős notebook-om, amin win8 fut. Az a problémám, hogy a vezérlőpultban az érintőkijelző kalibrálása után nem működnek a swipe funkciók. Meg tudná mondani valaki, hogy ezt hol lehet ki/bekapcsolni? (Már 2 napja keresem és sehol semmi.)
(Az a gáz, hogy így mindig az előző (alap) kalibrálást kell használnom, ami olykor hagy némi kívánnivalót maga után.)SFm™
-
Veron
addikt
válasz King Unique #34401 üzenetére
Hello!
Azt hiszem McAffee volt rajta alapból, de az élből töröltem. A Win update ki van kapcsolva, ezért nem értem mit akar még installálgatni, a Win természetesen eredeti. Már visszaállítottam a gyári állapotba, googliztam, de érdemleges megoldást nem találtam. Egyszer már volt szervizben, igaz akkor nem ez volt a fő oka, viszont megemlítettem akkor is, hogy pörög, mint a barom. Múlt héten visszahozta a futár, de ugyanolyan, mint korábban.
[ Szerkesztve ]
"Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
megint én
őstag
Valaki nem tudja, hogyan telepítem a drivereket? Eddig alig-alig tudtam drivereket feltenni, csak néhány volt kompatibilis. Majdnem mindnél azt írja, hogy windows nem megfelelő verzió, vagy nem fut a win 98 alatt. Meg egyéb hasonló finomságok. Pl az alaplapom drivereit sem engedi, és hangfalra emiatt ki sem tudom ralni az audiot. (gigabyte p55a ud3r)
-
Black Plague
tag
válasz megint én #34407 üzenetére
gigabyte p55a ud3r revision 1.0 vagy revision 2.0 az alaplapod ????
egyébként meg tökmindegy mert a gyártó csak Win7 ig bezárólag támogatja
Ugyhogy a drivereket probáld meg a gyártó honlapjárol letölteni majd kompatibilitás módban felrakniDE ez is segíthet..Letöltöd bemountolod aztán drivereket lehettelepíteni
-
megint én
őstag
válasz Black Plague #34410 üzenetére
Köszönöm!
Úgy oldódott meg, hogy feltettem valami elvileg univerzális realtech win8as drivert, ami nem volt jó, de utána meg elindult a rendes telepítő... Valahogy észhez tért. De így meg most lekapcsolta a Logitech drivert... Kész röhej.
Már csak az a kérdésem, hogy még miket kéne? DirectXek, meg ilyesmik?[ Szerkesztve ]
-
Spike33
csendes tag
Sziasztok!
Azért fordulok hozzátok mert már teljesen tanácstalan vagyok és hátha van itt olyan aki találkozott már a problémával és a megoldásával. Adott kettő gép, illetve két merőben eltérő konfig. Csak a táp és a vinyó a régi (átmentve a masik konfiba). Az első az egy amd konfi a második egy haswell proci z87 asus deszkával.Mind a kettőnél jelentkezett egy hiba. Mégpedig az hogy bizonyos időközönként beszaggat a rendszer. Ez játék alatt ugyan úgy mint filmek alatt. Gondoltam en hogy tán a merevlemez okozhat esetleg ilyen problémát de a gyári teszt progi szerint minden rendben vele (hd sentinel szerint is). Memoriák szintén rendben vannak. Szóval tanácstalan vagyok mi a gond. A vicc az, hogy rengeteget foglalkozom gépekkel és hibakereséssel de ez rajtam is kifogott. Valakinek esetleg 5let hogy mi okozhatja ezt? -
szabeska
addikt
válasz Spike33 #34412 üzenetére
Olyan szaggatás amikor a hang és a kép párhuzamosan szaggat be néhány másodpercre, kb fél óra-óránkként? Nekem volt ilyen, de nem tudom mi okozta. Azt tudom hogy az Avast-ot leszedtem egy rendszer visszaállítás kíséretében, és megjavult minden. Valamit ütemezve csinálhatott a gép, hogy mit, nem tudom. Ennek ellenére nem biztos, hogy az Avast a ludas!! Milyen irtót használsz és milyen gyakorisággal frissít adatbázist? Azóta visszatettem az Avastot, és működik minden remekül...
[ Szerkesztve ]
F1
-
petiwr
senior tag
Sziasztok!
olyat lehet Win8 ban csinálni hogy van a C: meghajtóm 100 Gb abból le tudok csípni 20-30 Gb ot egy linuxnak?
Ha lehet akkor hogyan?
-
rgeorge
addikt
válasz Spike33 #34412 üzenetére
Nézd meg DPC Latency Checkerrel, bizonyos Intel hálókártyák driverei okoznak latency-ket (vezetékes és nélküliek). Más is okozhatja, de a checker megmutatja. Nálam először egy régebbi intel ethernet driver megjavította, de pl. azóta újratelepítve a Windows 7-et (más okból), már a legfrissebb driverrel sem csinálja.
Pontosan mi a jelenség egyébként?Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
RAiN91
őstag
"http://gyor2.kekduna.hu:8006"
Ezt hogyan tudom lementeni asztalra, hogy ráklikkelek a fájlra, és behozza media playerben?
Mediaban meg tudom nyitni, viszont nem tudom elmenteni, régen sikerült.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
bandi0000
nagyúr
Hali
Nem tudom volt e màr kérdés de telorol vagyok szoval:
1, meg lehet oldani hogy bekapcsolàsnàl automatokusan bejrlentkezzen? Azt már megoldottam hogy ne kérjen jelszot de nem lép be
2, engem idegesit hogy ha a metro felületen elinditok egy jàtékot akkor àtlép az asztalra és onnan indul erre van beàllitás?Xbox One: bandymnc
-
pzstm
titán
válasz bandi0000 #34424 üzenetére
1. netplwiz parancsot beírod futtatásba
2. nem, alkalmazás mivel desktop-ról indul, ezért van ez. Modern játékok nem lépnek át asztalra, mint a Halo: Spartan Assault sem mondjuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Xirtam
veterán
Sziasztok.
Ilyen problémám van néha: Black Screen after Booting Windows 8
Újraindítom stb, néha bejön a helyreállító képernyő, majd újraindítás, és bekapcsol. Van hogy azonnal.
Újra kellene telepítenem a rendszerem?
Maga a rendszerem atomstabil. Játékok is mennek rendesen. Csak néha képtelen felállni a Windows 8. De már nagyon unom.
[ Szerkesztve ]
-
VoidXs
nagyúr
-
madgie
titán
Sziasztok!
Nem találtam a keresőben a problémámra megoldást, ha mégis lenne, vállalom a virtuális kokit
Szóvak, 8.1 pre, a telepítés végén a reboot előtt kiírja ezt: "windows could not prepare the computer to boot into the next phase of installation" ... és igazából ennyi. Nem tudom, mi lehet a megoldás. A mostani Win7 alatt lepucoltam a másik vinyón azt a partíciót, amire feltenném, sőt, chkdsk /r is végigment rajta.
Előre is kösz a tippeket!
-
VoidXs
nagyúr
válasz madgie #34429 üzenetére
Szerintem a boot sorrended nincs rendben. A telepítés alatti első újraindítás alatt vedd ki a lemezt, vagy szintén ekkor módosítsd a boot sorrendet, hogy a merevlemezzel induljon.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
VoidXs
nagyúr
válasz madgie #34431 üzenetére
Előfordulhat az, hogy a telepítő nem tudja beadni a reboot parancsot a gépnek? Furcsa lenne, de próbálkozz a reset gomb megnyomásával, amikor ez előjön, és akkor bootolj HDD-t.
W̘h̘̹̥̼a̝t̪̝͓̠̪ ̞͔s̼̱̣o͚̻̟un͚d̖̣̗̭̞̹ ̬ḏ̩̤͉o̹ͅe̟͚͕̺s͕̱̙ s̝̮̯͍̝̺o̰̪̲͓̦u̥̻͎n̘̳̟̗d̼ ̞̫̣̲̼̜m͚̼̳ak̪̩̻e̘̹̜?
-
madgie
titán
Onnan volt a chkdsk /r és /f ötlet, a Win7 lemezkezeléses törléses, újralétrehozós ötlet... egyik sem működött
Az az igazság, hogy az SSD-n lévő "fő" Win7-etnem gyalulnám le egy preview kedvéért, a másik vinyó meg a fotóknak van, tehát marad ez a HDD kísérletezni (kíváncsi vagyok ,hogy a 8.1-ben van-e már értelmes UI skálázás)
-
Ispy
veterán
válasz madgie #34435 üzenetére
Lehet nincsen jelentősége, de esetleg még megpróbálhatód átdugni másik SATA csatlakozóba azt a drive-ot.
De az is lehet, hogy preview nincsen kibékülve a lemezzel (esetleg valami driver baja van).
[ Szerkesztve ]
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
zoli62
addikt
Semmi.
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Ma furfang dolgot produkált a rendszer.
Mióta megvan, soha sem állítottam még le, mindig hibernálás vagy restart volt. Most egy ubuntu live cd miatt leállítottam, h majd dvd-ről boot-l, erre indításnál kiírta, hogy Resume from hibernation...
Mindent kilőtt, szűz indítás volt. Újra leállítás, bekapcsolás és dettó...
A végén kapott egy restartot és úgy tudtam dvd-ről bootolni. I'm lovin' it...M
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Spike33
csendes tag
válasz szabeska #34414 üzenetére
Igen, ez a hibajelenség de nem tudom mi lehet az oka. Win7 alatt semmi ilyen nem volt de itt win8 alatt már 2 gépen is megjelent. Még nem értem a végére a többi hsz-nek de haladok hátha van megoldás.
No átolvastam. Nincs fent jelenleg semmi, teljesen szűz a gép és így is csinálja. Megnézem azzal a progival mi lehet amit az egyik kolléga ajánlott utánad hátha.
[ Szerkesztve ]
-
Spike33
csendes tag
Este megnézem hátha segít informálódnom a probléma okozójáról. Thx! (közben rájöttem, hogy minek várnék estig hisz be tudok melóhelyről is lépni a gépembe )
Amúgy szabeska kolléga fogalmazta meg egész pontosan a dolgot "Olyan szaggatás amikor a hang és a kép párhuzamosan szaggat"
Ez minden program alatt jelen van bizonyos időközönként.
[ Szerkesztve ]
-
Ice&Lime
veterán
mik ezek a windows 7 és 8 oem árusított dvd-k az itt az aprón?
ezek legálisak? mert kicsit furcsa számomra. -
VoidXs
nagyúr
válasz Ice&Lime #34448 üzenetére
OEM változat csak arra a gépre mehet fel, amelyikhez árulják. Első gépem egy Fujitsu Siemens Scaleo P volt, ahhoz járt egy OEM XP. Eladni nem szabad, a licenc szerint ha felrakod egy gépre (preinstall is számít), akkor másra már nem lehet, csak ugyanarra, kivéve hardvercsere után.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Védje meg számítógépét a vírusoktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest