- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Mobil flották
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhi56
tag
válasz worxland #19897 üzenetére
De van csökkentett mód.
Belépés a Csökkentett módba Windows 8 rendszeren
Kövesse az alábbi lépéseket a Csökkentett mód indításához a Windowsból:
Nyomja meg a Windows + R billentyűkombinációt a Futtatás párbeszédpanel megnyitásához.
Írja be az msconfig parancsot a Megnyitás mezőbe.
Kattintson az OK gombra.Ha a rendszer felszólítja erre, jelentkezzen be rendszergazdai jogokkal rendelkező felhasználói fiókkal.
Megnyílik a Rendszerkonfiguráció eszköz.
Kattintson a Rendszerindítás fülre.
A Rendszerindítás beállításaiban kattintson a Biztonságos indítás mód lehetőségre, és válassza a Minimális beállítást.Kattintson az Alkalmaz , majd az OK gombra.
Ha a rendszer felszólítja, kattintson az Újraindítás gombra.Amikor a rendszer rákérdez, válassza ki billentyűzete nyelvét, majd jelentkezzen be rendszergazdai jogosultsággal rendelkező felhasználói fiókkal.
A számítógép Csökkentett módban indul.
A hibaelhárítás befejeztével lépjen ki a Csökkentett módból a Rendszerkonfiguráció eszköz újbóli megnyitásával.
A Rendszerkonfiguráció eszköz Általános lapján válassza a Szokásos indítás lehetőséget.
Kattintson az Alkalmaz , majd az OK gombra.Amikor a rendszer felszólítja az újraindításra, kattintson az OK gombra.
A számítógép a szokásos módon indul.[ Szerkesztve ]
-
sadams
tag
válasz Воланд #19902 üzenetére
Win7-nél ugyanitt volt egy "Indexelő szolgáltatás", ami írást eredményezett SSD-re. Ez Win8-nál nincs a helyén. Erre kérdeztem rá, hogy ezzel mi történt? A Windows search kikapcsolása értelemszerűen azt eredményezi, hogy nem fog működni a program keresés start menüből. Ezt már Win7-nél sem volt semmi értelme kikapcsolni.
-
rgeorge
addikt
válasz Fire/SOUL/CD #19894 üzenetére
Nehogy már bocsánatot kérjél...
Szomorú vagyok, mert egyébként, főleg a notebook-omon nagyon jól ment a windows 8, fejlesztés szempontjából pedig nagyon kellene most. De ez még csak hagyján, most nyilván nagyobb baj az adatvesztés, illetve, hogy időzített bombának tűnik a Windows 7 a notebookon, mert annak a partíciója is sérült. Mindenesetre itt a HDD-n lévő Windows 8 összes partícióját wipe-oltam, nehogy elinduljon mégegyszer. Ami még furcsa, hogy a chkdsk futtatás mindkét gépen a fastboot kikapcsolása után következett be, amit pont azért kapcsoltam ki, nehogy baj legyen a két os miatt belőle.Picard: "What we leave behind is not as important as how we've lived. After all, Number One, we're only mortal." Riker: "Speak for yourself, sir. I plan to live forever."
-
Воланд
titán
válasz Hege1234 #19907 üzenetére
itt a Getting to the boot options menu whenever you want (even when nothing is wrong) resz alatt levo dolgokat probald ki.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
sesztakbence
tag
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan kell egy .dll fájlt a kivételek közé tennem, hogy a Windows Defender ne törölje/tegye karanténba/blokkolja telepítés közben?
-
norbi0604
aktív tag
Igaz kicsit megkésve de azért leírom:
Ha csak az indexelési modult szeretnénk kilőni, tehát ne indexelje a fájolat, url címeket stb.. de viszont az élőkeresés megmaradjon mint funkció, magyarul az indexelés nem fut sehol, de az instant keresés ugyan úgy megy annyi a teendő, hogy a Helyi szolgáltatásoknál le kell tiltani a Windows Search szolgáltatást, leállítani majd kilőni az indítás típusát is.
Szolgáltatások--->Windows Search--->Tulajdonságok, és itt a fentebb írt dolgokat beállítani. Ezután a keresés funkció ugyan úgy megmarad, viszont a tartalomindexelés eltűnik a rendszerből.
-
Hunork
veterán
Kérem, a W8 ismét fent (reinstall), korábbi hibák megszűnve, egy kivételével, ez pediglen a Ubisoft játékok multiplayer elérhetetlensége. Far Cry3 rendelés visszavonva, oszt ennyi.
Viszont: lesz-e valami fejlődés Defender ügyben? Értem ezalatt a szánalmasan lassú mappa és parancsikon vizsgálatait? Nem hiszem, hogy ne lehetne megoldani, hogy a már átvizsgált és stabilan gépen lévő állományok ki legyenek hagyva, és csak az újonnan telepített/másolt...stb. fájlokat, linkeket vizsgálja át.. Édes MS, ha már ilyen jó a rendszer, akkor plíz, ezt valahogy meg kéne oldani...
"Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
robmoon
csendes tag
Sziasztok!
Samsung NP300E5 notebookra telepítettem win8 PRO x64-et (ami részemről egyenlőre felejtős)!
Szeretném újratelepíteni DVD vagy pendrive-ról az előzőleg jó szolgálatokat tett win7-et!!!!
Viszont, bekapcsolás után várnám az eddig megszokott Samu logot alul F2, F4 boot kiválasztással, de semmi...
Olyan gyorsan feláll a rendszer, és semmilyen gombnyomásra sem reagál: bekapcs->win8 logo, egy-két másodperc és asztal!
Esetleg valakinek valamilyen tapasztalata, illetve tanácsa hogyan csalogassam elő a BIOS/boot menüt??? -
Hunork
veterán
válasz polonic #19916 üzenetére
Üdv!
Mert a UPlay a legtrágyább kliens...Közel 100 eredeti játékom van, zöme Steam/Origin/Rockstar.És akkor van a UPlay, van itt két játék, és vagy kéri hogy jelentkezzek be!, pedig be vagyok nyilván, hiszen a kliens miatt kell, vagy 6-10 próbálkozás után sikerül csatlakozni (GRFS). Itt leírtam mindent, egy külön topikot nyitottam, de válasz még egy sem jött...
Minden olyan Ubisoft játék, mely NEM igényli a klienst, szépen megy multiban. ( Might & Magic Duel of Champions / R6 Vegas 1-2...stb)
De már nem reménykedek megoldásban, inkább nem veszek Ubisoft játékot, illetve ha lesz belőlük Steam verzió, majd akkor. Túlélem. Írtam fentebb a linken, hogy Tűzfal/Defender kikapcsolása nem megoldás. Ubisoft support egy semmilyen levelet küldött, a következő üzenetemre meg még nem válaszoltak..."Semmi ok nincs rá,hogy a jó miért ne diadalmaskodhatna éppolyan gyakran,mint a rossz. A győzelem mindig szervezés kérdése. Ha vannak angyalok,remélem,úgy szervezkednek,mint a maffia." K. Vonnegut
-
janihunk
senior tag
Sziasztok Win8 Pro 64 bitem ban. Hogyan tudom elindítani a Hitman Sniper Challenge-et?
Battlefield 3 Origin/Battlelog: janiHUNK464 , Need For Speed World: BRIAN66
-
applause
aktív tag
válasz robmoon #19917 üzenetére
Tényleg rövid az idő. Próbáld meg a bekapcsolás helyett, az újraindítást. Így valamivel könnyebb eltalálni a bios belépést..Nekem így sikerült, valószínűleg pár tized mp-el több idő van.
iPhone 13 pro, Mercedes A150 2005, Dell Latitude 7300, MacBook Air M1 2020 Sequola
-
Vistaboy
veterán
Üdv mindenkinek.
Megrendeltem végül a Windows 8 x64 HUN OEM verziót, 28K HUF-ért, jövő vagy utána való héten fogom megkapni előreláthatólag.
Jelenleg egy Windows 8 Pro x64 van a gépemen, 180 napos KMS aktiválással.
Na most: ha megkapom a Windows 8 kódot, ami immár nem Pro, hanem sima változat lesz, akkor be tudom aktiválni a jelenlegi rendszerben az "Aktiválás új kulccsal" menüpont alatt, anélkül, hogy mindent újratennék? Legalábbis remélem, mert bár maga a reinstall rövid, a több TB anime torrent ellenőrzése időigényes...
Erősítsetek meg benne, hogy megmaradnak a programok.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
válasz Polllen #19924 üzenetére
Az az egy rakás jelen esetben egyet jelent, ami 180 nap múlva lejár. Én szeretném tovább használni a rendszert, és ez volt megfizethető.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
szabeska
addikt
Sziasztok! Ha egy kedves ismerősöm msdn accountjából származó win8pro kulcsal aktiválom a windowsom, mert ugye neki nincsen rá szüksége és felajánlja nekem, akkor abból nem lehet bajom? Gondolom csak úgy nem kopogtat nálam senki be emiatt
F1
-
Vistaboy
veterán
válasz Polllen #19924 üzenetére
Ja, közben leesett...
A korábbiakat eladtam az alaplappal együtt (OEM-ek voltak azok is, kinek volt pénze dobozosra?), amikor megvettem az új gépemet.
[ Szerkesztve ]
-
raidx
őstag
válasz Fire/SOUL/CD #19894 üzenetére
Ez a település galiba nálam is előfordult. Egyik gépemen (AMD Brazos) sehogy sem tudtam kipróbálni a Windows 8-at. Végül felhomályosítottak, a Win 7 MBR particiót használ alapból a Win 8 meg az EFI kompatibilis géprkrn GPT particiot használ(na). A kettő egyszerre nem lehet egy lemezen! Ezért nem sikerült még telepítenem. Hiába töröltem a rendszerparticiot a másik kettő MBR és nem megy a telepítés. Ha előre formázott területre teszem a Win 8-at a Win 7 mellé, előbb utobb összeakad valami és adatvesztés lesz. Telepítsük először a Win 8-at majd utánna a Win 7-et. Így működnek majd egymás mellett hiba nélkül. MS szerint egyébként is ez a szabály, a régi nem tudja az új nyűgjeit, az új ismeri a régiét! Megjegyzésként, a GPT particiora telepített virágbolti Win 7 felejtős. Nem működik a loader állítólag.
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
törölt tag
válasz havri1 #19928 üzenetére
Windows 8 N / Windows 8 Pro N az élmény index kiszámítás nem működik, töltsd le a Microsoft-tól hozzá a Media Feature Pack csomag a Windows 8 N és KN kiadásai számára.
Utána mennie kellene. -
Gorneck
legenda
válasz Hunork #19915 üzenetére
Ez kezdetektől így van (mióta kijött az MSE), szal vagy beteszed a kivételek közé az adott mappákat vagy nem használod a progit és raksz fel helyett mást.
(#19935) FLx: Mikor belépsz egy olyan mappába ami teli van exe fájlokkal (gpuz, cpuz, telepítők...stb) akkor végig csekkolja az összeset, ilyenkor az adott alkalmazás ikonja kis csúszással jelenik meg. Nekem mondjuk SSDm van már elég régóta így máshol nem tapasztalok semmiféle lassúlást. Viszont ismerőseim gépeibe HDD döbörög, de ott is csak az ilyen mappák betültése lassú...sehol máshol nem tapasztalok lassulást.
Ha ilyen nyűgje van vkinek beteszem kivételek közé az adott mappát és nem molesztálja többet azt, vagy indexeltetem és keresővel keresem amit épp indítani akarok. Intézőt max akkor használok, ha épp másolok vagy meg akarok nézni vmi filmet/sorozatot.
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Vistaboy
veterán
-
robmoon
csendes tag
Köszi, de közben másik módszerrel is megoldódni látszik..
Win8 keresésbe: boot -> erre speciális indítási beállítások menüt dobja ki, almenüben a számítógép alap állapotának visszaállítása! Miután ezzel végez, újra indít, már a bootolási lehetőséget felajánlva! -
vlevi
nagyúr
válasz sadams #19900 üzenetére
"- 1. kérdésem ezzel kapcsolatos: Windows indexelést akarom kilőni SSD miatt, de nem találom a szokásos helyén, hol találom ezt? Létezik még egyáltalán?"
Létezik, de felesleges kilőni. Minimális mennyiséget ír a vinyóra, inkább csak olvas. Ráadásul, ha úgy használod a start képernőt, hogy két karakter beír, enter, akkor szükséged is van rá, mert az alapján talál meg valamit. -
Silenzio
addikt
Már kérdeztem, de nem láttam, hogy valaki válaszolt volna. El akarom tüntetni a Pagefile-t az SSD-mről, de a Win8 mindenképp visszapakol rá egy keveset, hiába állítok be manuálist és 4 gigát HDD-n. Erre van megoldás?
https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR
-
netpeti98
addikt
Na még mindig az uprage lassan oda jutok hogy betudom szerezni.
Az úgy mennyire legális hogy, az XP-met felrakom egy virtuális gépre, egy másik virtuális gépre pedig a Windows 7 64 Bites próbaverzióját, megveszem XP alatt, majd letölteni a Windows 7-es virtuális gépről tölteném? Persze az XP-s gépet az update után letörölném. Ha jól értem akkor így 64 Bites ISO fájlt kanék igaz?Üdv netpeti98
-
Bali27
addikt
Win8 ban mikrofonnal meggyűlt valakinek már a baja???
Audigy 2ZS hangkártyám van, és a legujabb driver van fent amiben elméletileg minden ilyesmi ki van javitva..
Amikor belebeszélek a mic-ba akkor hallom a fejhalgatón a hangom.. Viszont Skype meg Steam meg ilyesmik nem müködnek... -
havri1
félisten
Hogyan lehet a beépített pdf nézegetőjével kinyomtatni?
Komolyan, 5 perce szopok vele...Szerk.: Ctrl+p
[ Szerkesztve ]
havri
-
polonic
félisten
válasz Hunork #19918 üzenetére
Az új ghost recon részhez van hozzáfűznivalóm.
A cimborámnál is ugyanez a helyzet
Ott maga a játék trágya. Így adták ki. Ígérgetik a javításokat, jött is pár. De ezt a csatlakozási hibát azóta sem sikerült kijavítani. Egyszerűen nem lehet játszani a multival.
Nála windows 7-nél is műveli ezt a játék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest