- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sweet Lou 6
addikt
-
fatallerror
addikt
válasz Sweet Lou 6 #13651 üzenetére
akkor ezért nem nagy dolog mert elég kevesen használnak ie-t
don't tell me what i can't do!
-
Воланд
titán
válasz fatallerror #13652 üzenetére
pontosabban fogalmazva win8-at es azon belul ie10-et hasznalnak kevesen. [link]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
samgar
őstag
Korábban valaki leírta egy hírolvasó nevét, amibe tudok saját hírcsatornákat is felvenni, de nem jut eszembe a neve. Valaki nem tudja véletlenül? Talán D betűvel kezdődött.
Oppo Find X5 PRO
-
PapauZ
aktív tag
válasz fatallerror #13650 üzenetére
Ahogy a híreket néztem ott is igazából csak a modern ui-s (vagy mi lesz most végül a neve) változatot. A normál desktop IE szintén a frissíthető Flash plugint használja, csak a másik változatban van ez a beépített dolog (mert az ugye semmilyen addont nem tartalmaz, csak amit MS beépít).
-
afgk2012
tag
Sziasztok!
Most van megint egy kis időm, hogy újra próbát tegyek a W8-al. Légyszíves segítsetek a hogyanokat illetően. Kérdéseim:
1 honnan és mit töltsek le? (ha lehet linket kérek 64biteshez)
2 kell swap neki vagy nem, ha igen, mekkora? (4GB RAM-om van)
3 tiltsam a Smart Screent vagy nem?
4 melyik startmenű programot használjam? (a téglákat is meg szeretném hagyni)
5 kell-e külső böngésző és ha igen melyiket részesítsem előnyben? (Nekem kell a JAVA, a JRE, a FLASH, a SilverLight, stb.)
6 melyik külső tűzfal illetve realtime víruskergetőt érdemes használnom? (például ezt?)
7 mi az amit nem kérdeztem meg, de fontos lenne?
Válaszaitokat előre is tisztelettel megköszönöm!
-
buvartacsko
addikt
válasz afgk2012 #13662 üzenetére
Az internetről a Windows 8-at.
Te tudod, hogy mire használod a géped...
Te tudod hogy szükséged van-e rá vagy sem...
Lenyomod a billentyűzeten a Start gombot a Ctrl és az Alt között és ott van a Start menü.
Te tudod hogy szükséged van-e külső böngészőre vagy sem... Ha elég az Internet Explorer tudása akkor minek töltenél le külső böngészőt?!
Van beépített tűzfal és vírusirtó...
Ha később még eszedbe jut valami akkor fogod magad és megkérdezed, nem látunk a fejedbe.
-
nagyúr
válasz afgk2012 #13662 üzenetére
Az MSDN oldalról tölsd le ingyen az Enterprise verziót,90 napig ingyen használható,de ezt legalább egyszer meg lehet majd hosszabbítani.INNEN!
Telepítés után ne tils le semmit,hagyj mindent úgy,ahogy felment(SSD-nél is!)Pl. az energiagazdálkodásnál lehet állítgatni,ha kell.
Nem kell külön Start menű program,ott a Windows gomb!
Böngésző?Attól függ,mennyit és merre jársz,ha semmi extra,az IE elég.(ha javasolni kellene,én a Chrome-ot ajánlanám)
Védelemből lehetőleg komplett Internet Security-t kell feltenni,abban minden van,a win tűzfalát és a defendert le lehet tiltani.(a jobbak meg is teszik automatikusan)
[ Szerkesztve ]
-
pvt.peter
őstag
válasz fatal` #13619 üzenetére
Nálam az UAC alapból ki van kapcsolva (telepítés után ez volt az első dolgom.)
Még így is van olyan progi, amit csak úgy tudok használni "normálisan", hogy jobbkatt futtatás rendszergazdaként.
Azt szeretném elérni, hogy alapból minden progit így indítson.
(Tudom, meg lehet adni adott programnál a kompatibilitás fülnél, hogy mindig rendszergazdaként indítsa, de ehhez mindig rákell menni a tulajdonságokra...)Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
afgk2012
tag
válasz buvartacsko #13663 üzenetére
Köszönöm a válaszokat Mikulásbá és buvartacsko, de azt hiszem nem mindent értettetek pontosan.
(#13666) woland_y2k: Miért pont onnan? Mikolásbá linkjén van magyar verzió is. Azzal valami gond van esetleg?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Sweet Lou 6 #13668 üzenetére
Jogos,azt nem szabad kikapcsolni!Sosem lehet tudni,az a kis felugró ablak nem zavarhat akkorát,mint egy format:c .....
-
DS39
nagyúr
válasz afgk2012 #13672 üzenetére
nem kell hozzá MSDN, eval verziót bárki letölthető ingyé.
Mikulásbá: az UAC halálba idegesíti az embert, fél nap után repülne a monitor meg az egér ha be lenne kapcsolva. ésszel kell használni a rendszert és akkor nincs probléma. egyébként meg 20-30 perc egy újrahúzás, olcsóbb mint a pszichiáter.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
flash bajon ne ugráljunk ennyit. (RT verzióra már kész az upgrade amúgy, gondolom x86-x64 is kész csak nem találtam hirtelen)
most jelenleg kik is használhatják? fejlesztők és professzionális IT userek. Őket reméljük csak nem fenyegeti óriási veszély. Majd október 26 után térjünk erre viszaiPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
afgk2012
tag
most jelenleg kik is használhatják? fejlesztők és professzionális IT userek. Őket reméljük csak nem fenyegeti óriási veszély. Majd október 26 után térjünk erre visza
Na-neeee! Én közönséges egység-sugarú user vagyok. Akkor én most szarjam össze magam, hogy meg leszek támadva ha flash-t tartlamazó oldalra tévedek?
(#13680) Mikulásbá: Ezt kérdezem, és ha nem szeretnék, akkor le sem tölthetem?
(#13681) pzstm: liveID-d sincs? MSN cím?
Az meg mi a fittyfene?(#13682) DS39: És nekem azokkal a mailokkal nincs is semmi további dolgom?
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz afgk2012 #13683 üzenetére
dehogyis...csak nem kell ennyire felfújni....meg ha fizikálisan hozzáférnek a gépedhez akkor viszont már félhetsz
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
szabeska
addikt
Jé, kaptam egy wddm 1.2 frissítést az intel hd 2000-hez..inkább tegyem fel ezt, vagy hagyjam az intel honlapról letöltött 15.28.0.64.2792 drivert? Melyik a jobb?
F1
-
afgk2012
tag
válasz fatallerror #13689 üzenetére
liveID-d sincs? MSN cím?
Légyszíves írd le, hogy melyik micsoda. Köszönöm.
-
DS39
nagyúr
válasz afgk2012 #13695 üzenetére
microsoftos emailt kérnek, és ez nem is nagy kérés, gyakorlatilag nem ismerek olyan embert akinek ne lenne MSN / Windows Live / Hotmail / Outlook címe. de ha még sincs, könnyen regisztrálhatsz. jobb megoldás mint torrentről leszedni vmi kétes verziót.
mivel ezt a 90 napos verziót a kiadás előtt arra találták ki hogy a fejlesztők kipróbálják a jelenlegi cuccaikat hogy megy az új rendszeren, ezért a Microsoft megkérdezi tőlük hogy mi a vélemény stb, ugyanis ez fontos mert ha kihagynák a Win8-ra való fejlesztést, dobhatják a kukába az oprendszert, mert nem fog elterjedni.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- További aktív témák...
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- AMD Game Bundle: Warhammer 40,000: Space Marine 2 és Unknown 9: Awakening - LEGOLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest