- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
Egy gyors kérdésem lenne (biztos volt róla szó, de kevés a szabadidőm).
Win8Prox64 van a gépemen. 3 felhasználói fiókkal, melyből 2 jelszómentes.
A gond az, mindig ahhoz jelentkezik be a gép, aki utoljára használta. (értelemszerűen elég ritka hogy 2szer használja egymás után ugyanaz a 3 személyből). Így szinte mindig rossz fiókba jelentkezik.
Hogy lehet ezt kikapcsolni? Azt szeretném ha kidobná a bejelentkezési képernyőt, és én választhatnám ki, hova lépjen be a 3 közül.[ Szerkesztve ]
-
HXY
addikt
válasz fatal` #13552 üzenetére
Win 7 Professional-ból van magyar, csak nem rakták fel az MSDNAA-ra.
De az MSDN-en fent van.Szerintem a Windows 8 Professional-ból is létezik magyar.
(#13545) Mikulásbá
Megnéztem az AVG weboladlán a 2013-as termékeket, de nem írják, hogy kompatibilisek lennének a Win 8-cal.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
válasz Bargab #13548 üzenetére
easeus partition managert próbáltad?
-
Marci__
tag
válasz t72killer #13550 üzenetére
Comodo Internet Security - Protect computers running Windows 8
Csak ma telepítettem, eddig minden oké vele, bár ez még mindig nem a 6-os (5.12.247164.2472) -
Marci__
tag
válasz Bargab #13561 üzenetére
Egy hdd-n maximum négy elsődleges (primary) partíció lehet, vagy 3 primary + 1 extended. Ha többet akarsz, akkor egyet extendeddé kell alakítanod, aztán azt annyi további logikai partícióra osztod tovább amennyire akarod (bár lehet, hogy van valami felső korlát itt is, de ha van is, jó magas).
[ Szerkesztve ]
-
Marci__
tag
válasz Marci__ #13563 üzenetére
Kifutottam az időből, azt még hozzátenném, hogy az "extended" elnevezést Windows-os partíciómenedzserekben nem nagyon használják - simán csak logikainak hívják.
Szóval ahogy írja is a hibaüzeneted, az egyik primaryt logikaivá kell alakítanod, aztán azt tovább darabolhatod. -
Bargab
tag
válasz Marci__ #13563 üzenetére
Ez volt a gond köszönöm.
A notebokhoz kapott WinVista egy általam nem látott primary meghajtóról telepített magát még anno 5 éve és emiatt nem tudtam a maradékot tovább osztani.
Easeus partition manager látja a 2 rejtett partíciót és az egyiket átalakítottam most már megy gond nélkül.Ideje belakni a rendszert
-
DS39
nagyúr
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem hogy 64 bites Win7-ről virtualizálva fel lehet tenni 32 bites Win8-at is vagy csak 64 bitest? a kérdés azért merült fel bennem mert csak 1 GB RAM-ot adnék a virtuális W8-nak, a 64 bitesnek meg ugye 2 kell.
-
csixy
addikt
Na feltettem a chip magazin leírása alapján a Windows8RP 32bites verzióját pendrájv helyett egy SamsungM2-es USB-s HDD-re. Indulgat , már van magyar billentyűzetem.
Ezt már az új rendszert használva írom. Kicsit meghökkentem ,mikor előkerült a régi képem ... hmmm ???. Honnan vették elő?Fogja ez a "pendrájvos verzió" vajon frissíteni is magát ?
Ez a csempe kollekció nem hat meg annyira. Még azért ismerkedek ezzel a rendszerrel, de majd azért én is fel fogom tenni a régi startmenü fillinget {Mate for Win ... Hi-hi :-)) }.
Lehet hogy gyenge ez a vas, elég lassan indul. Már küldött két hibajelentést.
Ebben van integrált víruskergető ugye?
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
csixy
addikt
válasz fatal` #13572 üzenetére
Igy van , igaz a WLM-ből.
Feltettem a start8-at, igy már jobb.
Viszont azt írja a CHIP cikkje , hogy "az USB-ről induló Win8 teljesen izolált, a PC-be szerelt adattárolókat nem fogjuk látni ... " Na ez sajnos nem igaz ! Lehet, hogy a Start8 miatt van ,de ugy tudom böngészni az XP-partícióimat mint a huzat. Sajnos !!
Nem fogja fejbe verni a Win8 az XP-met mint ahogy a Win7-es tette korábban? Egy óvatlan pillanatban felajánlotta a Win7 , hogy szeretné CHKDSK-zni az XP partíciómat ... khmmm ... hát azt nem kellett volna hagyni ...
Ja megtaláltam a defendert , örülök.
Már 7 frissítés is felment a windows update-ről.
Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
vlevi
nagyúr
"Lehet hogy gyenge ez a vas, elég lassan indul. Már küldött két hibajelentést."
Jól értem, hogy USB-s vinyóról futtatod? USB2-es? Mert akkor azért lassú. Ha USB3-ról futtatva állítólag már elfogadható. Ami nem is csoda, mert az USB3 átviteli sebessége 5Gb/s, és itt már a vinyó a szűk keresztmetszet, nem a drót. USB2-nél viszont ennek csak a töredéke áll rendelkezésre, és ez nagyon meglassítja a dolgot. USB3-al viszont az a gond, hogy a régebbi alaplapokon nincs, csak külön kártyával, de arról viszont nem bootol az alaplap. -
csixy
addikt
Úgy van USB vinyóról fut.
Előnye, hogy hurcolható a rendszer és más vason is bebootolható. Ez most 32bites verzió. Be szabad vajon 64 bites inteles vason is bootolni?
A vas jelenleg egy kis lapos aztali acer emachines,a külsős HDD meg eg M2-es samsung félterás.
Biztos USB2-es a vinyó, de már egész gyorsan indul. Három-négy tekerintés körbe-körbe , vagy 20sec feketeség aztán bejön a falevél, rákattintva a beléptető képernyő.[ Szerkesztve ]
-
csixy
addikt
"Jól értem, hogy USB-s vinyóról futtatod? USB2-es?"
Leosztályoztattam vele a magam vasát. 2,0 lett az eredmény , ezt a sima grafikus teljesítményre adta, tehát nem a HDD lett a legrosszabb (hanem az lett a legjobb - arra 4,5-öt adott).
Ettől a kétmagos intel atom 1,6 Gz-es vaskától az alaplapi grafikájával és a 2giga rammal többet nem is vártam.
Elég jó ez így.
-
varmi2
nagyúr
Üdv!
Most telepítettem fel a win 8 prof. 64 bit verzióját, és az a problémám, hogy nem látja az egyik winyót, WD wimyórol van szó. A device manager-ben látszik. Csak a fájl kezelőben nem látszik a meghajtó.
[ Szerkesztve ]
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
-
csixy
addikt
Na ! Már ez is kezdi ! Azt írja az Action Centerben , hogy hibát talált az "egyik" DRIVE-omon és hogy indítsam ujra és majd ő jól megvizsgálja (gondolom CHKDSK-ra utal) ! De azt nem írja , hogy melyik DRIVE-ról van szó a kis huncut!
Ha kikapcsoltam ezt az értesítési opciót ,akkor csak nem fog tán boot közben nekiesni az XP-s viyómnak , hogy majd jól megfosszon a xp-s beléptetési tartománytól, mint anno a win7-es tette? Az xp-m tök legális OEM az acer emachinessel együtt jött gyárilag telepítve.Kert, kütyük,munka,matek,morfondír...ennyi. Szóval ács nem vagyok, de nemrégiben sikerült faragnom egy mőködőképes fogpiszkálót.
-
varmi2
nagyúr
válasz Воланд #13579 üzenetére
Kösz, sikerült
Más winampal akarok zenét hallgatni, és beállíton a direct soundot ugy, ahogy a win7ben is teszem, plusz a beállítom az 5.1-et az vezérló pultban, letesztelem és jó, de a winamp csak 2 hangszórón megy. Külön töltcsem le a alaplapi hangkártya driverét, vagy felesleges. Illetve egyáltalán kell bármilyen drivert is letölteni?
Klaustrofóbia- Félelem a zárt helyektől, például, ha zárva van a KOCSMA!
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Tudja vki, hogy miért van az, hogy bizonyos programokat beállítok, hogy rendszergazdai jogosultsággal futtasson a rendszer, erre meg köv. alkalomnál megfeledkezik róla?
Hogyan lehetne beállítani, hogy tényleg én legyen a "rendszergazda"?
Egész pontosan a Skype-ról és az Evaer programról lenne szó.
Utóbbi, a futtatásakor beépül a Skypeba és audio/video felvételt készít a kommunikációról.Előre is köszi.
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
< CyberBob >
őstag
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
bzoley
veterán
válasz buvartacsko #13585 üzenetére
Igen, csak te nem érted, mert más olvassa is a topikot, és tudja, hogy többek nem boldogultak az eszközzel.
De nem meglepő, még az alapelveket sem olvastad el:
"amit tiltunk fórumunkban:
a mértéktelen és értelmetlen hangulatjel használatot. A smiley-k arra valók, hogy egy többféleképpen értelmezhető mondat hangulatát megmutassák, nem pedig sormintának, díszítőelemnek." -
bzoley
veterán
válasz buvartacsko #13588 üzenetére
Nekem sem volt gondom vele. Nyilván te távolról is el tudod dönteni, ki próbálkozik "warez iso-val". Egyáltalán léteznek ilyenek? Az meg szintén kizárható, hogy más oka legyen a problémáknak, egy szar pendrive, vagy akármi.
-
pzstm
titán
válasz buvartacsko #13588 üzenetére
nem csak ISO-n múlik. Nálam volt olyan pendrive, amit nem akart szeretni, és parancssorból simán megette és telepítettem is róla utána
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz bzoley #13589 üzenetére
úgy látom szakértő kollega is rátapintott a lényegre, amiből nekem már személyes tapasztalatom is volt nem is egy...pár masinával és pendrive-al találkoztam már
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
fatal`
titán
válasz buvartacsko #13585 üzenetére
Mert avval 32bites rendszer alatt nem lehet 64bites telepítőt készíteni, és az volt a kérdés.
-
HaZsolt
őstag
Ez az új kezelőfelület furcsa de tetszik, a sajátgépet, hogy a legeyszerűbb megtalálni?
-
evilskati
aktív tag
Érdemes megjegyezni a billentyűkombinációkat, ha hozzászokik, az ember, akkor nagyon gyorsan lehet velük navigálni.
buvartacsko: hivatalos iso, msdnaa-ról van. Ellen példa: Win7 ISOját is onnan szedtem még anno, és azt nem ette meg a W7-tool, át kellett állítani UDF-re a lemezképet, azután, már nem írta, hogy corrupted.
-
olbaidhun
őstag
-
-
audi100td
nagyúr
Sziasztok,
Intel GM45 mobil gpu-hoz nem lehet valahogy drivert telepíteni? A Win7-es verziót sajnos nem fogadja el. A WDDM 1.1-es meg nem az igazi.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest