- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz csongi #11500 üzenetére
Az emberek 90%-a gyökér, és ez igaz minden vizsgált csoporton belül, ígyhát a WT játékosokra is. Általános alapigazság, bármerre nézel is.
Amúgy én imádom a Heroes of the Storm-ot, de ott is ugyanez a baj. Ráadásul az 5 vs 5 miatt még inkább kardinális, hogy együtt dolgozzanak az emberek, de még 1000+ játékkal is olyan barmokat sorsol állandóan csapattársnak, akik mintha a játék alapvető működésével sem lennének tisztában, nemhogy segítenék a csapatot. Emiatt a kompetitív játékmód teljesen meg van lőve.....
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
laskr99
addikt
-
Tibe
aktív tag
Srácok, még nem volt időm a patch óta, az assault mód milyen? Csak repcsiknél van, vagy tankoknál is?
-
pc360
addikt
Egyáltalán, hogy lehet megnyerni olyan hullámok ellen, ahol legalább egy tucat G8N1 körözve közelít, és szinte azonnal leszedik a BR 5.3-as gépeim, miközben a Howitzerek szarrá lövik a bázisokat? Öhm. 24-et lőttem, de közel sem elég. Mondjuk, ha a következő nem 11, aztán meg 5 kill lenne a csapatban, akkor talán.
-
csongi
veterán
válasz Mr.Csizmás #11506 üzenetére
Nalam bent vagy a listaban, de szurke. Kuldok en is egy felkerest.
Szerinten akkor lesz aktiv, ez valami vissza igazolas fele lehet.Messerschmit: Nekem ugy tunik AB is vissza vettek az ezust orostlan pontokbol.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Assaultba bent vagyok, ha valaki akar johet!
-
laskr99
addikt
Nálam squadba akárki!
-
pc360
addikt
Újabb Air Assault: 8 földi és 35 légi egység leszedve 8 assist mellett, 0 halál, 10 ezer fölötti pontszám (az Me 410 B6/R3 a legtökéletesebb a feladatra, hisz gyors, jól mászik, erős, és tele van 20 ill. 30 mm-es lőszerrel). Persze lose, még úgy is, hogy direkt elosztottuk, ki melyik hullámra megy rá. Ráadásul nem is a japók voltak, mert azok ellen esély se lenne (esetleg, ha sokszoroznám magam...).
Végül erre kaptam 860 research pontot, meg 13 ezer silvert... nevetséges. Kár a gőzért, innentől fogva arról fog szólni a mission, hogy berakom a legolcsóbb alapgépen, és addig alt-tabozok, amíg vége nincs. Remélem, nem csak X% részvétel után adja meg a napi boostert.
Egyébként szívesen repülnék árkádot vagy realistic-et valakikkel. Mi kell hozzá, elég csak az ingame nickem? Kuszkusz
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
Nem nagyon tudok felszállni szimulátor módban pár géppel
I-16-al pédául most. Akármit csinálok, a gép baromi erősen balra akar forogni. Hiába húzom a botkormányt teljesen jobbra, az csak fordul tovább mintha be sem lenne dugva és belever a földbe...
You may corrupt the souls of men, but I am steel. I am doom.
-
-
SP4C3
veterán
Amint írták a faroklapátokkal húzd vissza.
én úgy szoktam, hogy max gáz+fék, amíg fel nem pörög a motor, aztán van jó startja.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
BoB
veterán
válasz donmackó #11513 üzenetére
A probléma hogy a gép a hossztengelye mentén igen erősen fordul balra, pont ahogy ebben a videóban látszik: [link]
De rájöttem a titokra! Minél gyorsabban megy a gép, annál kevésbé hajlmaos rá, úgyhogy ameddig lehet a földön kell tartani amíg elég gyorsan nem megy.
Mr.Csizmás: Ezek vannak:
- Thrustmaster T.16000M FCS Hotas
- VKB T-rudder pedalsMeg is volt az első légi győzelmem
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
motor forgatónyomatéka csinálja, mert relatíve kicsik a vezérsíkok ahhoz képest.
lehet nekem is szimben kellene repülnöm, nem realban
csongi: felvettél/elek, már látszol. viszont a kollega nem
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
laskr99
addikt
válasz Mr.Csizmás #11518 üzenetére
Nekem látszol offline vagy.
-
laskr99
addikt
válasz Mr.Csizmás #11518 üzenetére
Én ABt játszok és nagyon néha RB de SB sose mivel egér és billentyűzetem van. Bocsi csatában voltam mikor írtál.
-
Mr.Csizmás
titán
halp
SB-re miért nem enged? hiába van 1, 2, 3 szintűre beugró gépem, mégis missing vechile dumával nem enged.
-
pc360
addikt
Lenyomtam az első pár normális reál csatám, és 1-3 gépet sikerül lőnöm körönként. Az már rendben van?
Bár szenvedés is, hiszen épp sikerült megszereznem az Fw 190 D-9 masinériát, és még elég alap (kemény, hogy majdnem elvitt 1 millió ezüstöt a beüzemelése...). Viszont 6-7 körből meg is lett 5 fejlesztés, ami egész gyors progressnek tűnik. A repülőben is látni a potenciált: telis tele van ammóval, és nem tűnik annyira borzasztónak mozgásra, mint az előző Fw-k. Érdekességképp ennek ellenére: messze a legtöbbet (608) és a legjobb aránnyal (213 halál mellett) az Fw 190 A-4-el lőttem eddig.
Ti a német vagy japán gépekkel csináljátok azt reálban, hogy a kisebb kalibert traceresre állítjátok, és a 20 mm-est stealth-re? Arra gondoltam, így megtartanám a vizuális célzóképeséget, miközben a 20-as ágyúk a legnagyobb tűzerővel operálnának. Csak most hirtelen nem tudom, a kisebb kaliber az, ami miatt egy kicsit elébb kell célozni, vagy pedig a nagyobb. Melyik is a lassabb lövedék?
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Tegnap este volt egy kis repules, minden korben elhoztuk a legjobb osztagot.
Koszi a jatekot.
Amugy a jatek atlag BR-t veszi alapul. Volt egy jatekos. La7 -el. br4.0.
A masik ket gepe, kisebb volt, igy az atlag 3.3 volt neki. Siman bent volt a jatekba, mikozben a tobbiek atlaga 3.0 volt max. De az atlag miatt meg be engette. Szepen tartolt mindent. Ezen is lehetne javitani. Nem korrekt be engedni egy joval erosebb gepet. -
pc360
addikt
válasz csongi #11529 üzenetére
Volt ám ott egy Yak-9K (4.0) is, ha jól rémlik.
Illetve a másik anomália, ami elkapta a tekintetem az az volt, hogy többeknél írta 3.3-nak a BR-t, miközben a repült gépeik (legalábbis az a 3, amit listáz a score screenen) 2.7-esek voltak max. Én is kösz a meccset, legközelebb voice chattel megtoldva érdekes lesz.
De ha már itt tartunk, ajánlanám a modern Discord-ot. Sokkal tisztább és stabilabb hangja van, mint a TS-nek vagy bármilyen játékba épített VoIP cuccnak, jól működő (játék)zajszűréssel. Az asztali appon kívül van mobilon, vagy közvetlenül weben is. Csináltam már egy szobát a PH-s Heroes of the Storm-osoknak, de csinálok egy War Thunder-est is. Napközben valamikor linkelem a meghívó linket hozzá, amihez nem kell más, mint egy regisztráció, és a progi.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Csizmás
titán
válasz Mr.Csizmás #11522 üzenetére
up
-
BoB
veterán
válasz Mr.Csizmás #11531 üzenetére
Vannak olyan event-ek, ahol van kötelezően előírt jármű amit vinno kell, és vannak opcionálisak, amiket lehet vinni.
Szerintem ebbe futottál bele, egy jármű sincs kiválasztva az előbbi kategóriából.
-
csongi
veterán
Szuper!
Nekünk van TS, de este rá beszélem a többieket ennek a kipróbálásra.
Igen, hangos csettel már jobb lesz.laskr99: Bocsi, tegnap nem tudtalak tovább védeni, ketten voltak, és csak 7,7 volt fent a gépen. A másikat leszedték amin a 40-es volt. Azzal megoldottam volna a dolgot
[ Szerkesztve ]
-
Drachoo
senior tag
válasz Mr.Csizmás #11533 üzenetére
Sima rep. szimulátornál is meg van adva, hogy mettől meddig vihetsz be gépet és van egy kötelező br-es gép is aminek bent kell lennie. Nézd meg amikor indítanád a szimulátort, ott írja.
1-es elhúzódónál kell egy darab br1-es gép
2-es -nél talán 2 vagy 2.3-as kell (nincs előttem, fejből írom)stb, stb...
[ Szerkesztve ]
Okos pilóta alagútban nem katapultál.
-
pc360
addikt
válasz csongi #11534 üzenetére
Kész, még finomhangolom, de már tudtok csatlakozni a PH-s Discord szerverre! Az invite link:
Először is kell egy regisztráció itt, ez után a Windows-os klienst innen tudjátok leszedni. Az első indítás után felfrissíti magát. A kliensben a bal oldali oszlopon, a + gomb megnyomása után, a Join a server résznél tudjátok megadni a fenti linket. A program automatikus indítása kikapcsolható a beállításokban. A további részleteket leírtam a welcome üzenetben, de pár perc után átláthatóvá válik az amúgy remekül kezelhető felület.
A program létezik mobilokon is, ha az kényelmesebb, vagy ha a PC-hez nincs mikrofon kötve:
• Google Play
• iOS
• MacA Discord a böngészőben is működik ezen a linken, de egyszerűbb klienst használni a kommunikációra. Bárki létre tud hozni saját "szervert" (inkább csatornának hívnám, ugyanis van központi szerverük), így simán válthatja a szakadék Skype-ot is családi, vagy egyéb kommunikáció esetén.
Gyertek!
Van ugyanilyen szerverke a Heroes of the Storm-hoz is: https://discord.gg/jAhb5rT
[ Szerkesztve ]
-
BoB
veterán
válasz Mr.Csizmás #11536 üzenetére
Nem kell itt matekozni, elég nyilvánvaló a dolog. Ahogy írtam, van kötelezően előírt jármű (required), meg van amit lehet vinni (allowed):
Látható hogy nekem is hiába van ott a 3.0-ás, ha kötelező legalább egy darab 3.3-as.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Valakinek van kedve Squadba jönni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen notebookot vegyek?
- GTA: San Andreas
- Minden ami hőszivattyú
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest