- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
P51-el csinalgatok valamit
-
SP4C3
veterán
válasz csongi #11352 üzenetére
Bal felső sarokban lenne még mit bekapcsolni, pl a lősz@r indikátort meg hőfokokat egyebeket. P51 meg egy király gép. Kedvenc vadászom, csak sűrűn kell tölteni
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Alg
veterán
Arcade-be minek hőfok, lőszer még tán-tán talán
Sebességet meg IAS-ra állítani.Fura így magyarítva, nekem valahogy minden játék ezerszer gagyibb lesz ha magyarra állítom... állandóan a StarCraft2 dobozának magyar szövegei jutnak eszembe ("Tüzelj az Űrsugárral" )
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
csongi
veterán
Azokat hol lehet?
A hofok talan azert jonne jol, higy nem a kohoges jelezne a turbo elfogyasat .
A loszert meg sacccra toltom ujra.
Eddig ez az elso nagyobb magassagban vigig vitt repulesem, tobbnyire lent kavarok.
Most talan figyelmetlenebbek vagy kezdobbek voltak a bombazok. Konnyen lejottek.
Igaz, nem is rangajak oket ugy mint a vadaszokat, csak hat ott vannak a franya loveszekAlg: Az milyen sebesseg?
Haat nekem jobb igy, sokat segitett, foleg a beallitasoknal, es szerintem egesz korrekt munka a forditas.[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz csongi #11355 üzenetére
AB-ben a WEP nem a hőfoktól függ, hanem időzített.
IAS: Indicated airspeed, nem a földfelszínhez hanem a környező levegőhöz méri a sebességed. Szerintem ez is inkább RB-ben fontos ahol van rendes FM. (főleg nagy magasságban lehet olyan hogy pl. erős hátszélben jóval magasabb sebesség kell hogy ne bukj át)"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
csongi
veterán
Most hogy javitottak a neten, kicsit jobban megy, es az utolso update is jobb nekem
Egesz jol megy. 1-2 geppel vegigrepulok egy csatak . -
Máté94
addikt
-
Sixkiller6
őstag
ugye együléses gépekbe nem kell gunnert képezni? mármint h arra ne költsek pontot, igaz?
- no es importante -
-
csongi
veterán
válasz Sixkiller6 #11359 üzenetére
Pontosan
-
jimmy74
őstag
Sziasztok!
Kikre melyik szemèlyzetre èrdemes a legelejèn elosztani a pontokat?
Gondolom sok függ ezen hogy.milyen messzire látok meg hasonló.
Lènyeg hogy.melyik tulajdonságokat.èrdemes "pontozni".
Köszönöm![ Szerkesztve ]
WoT:jimmbo
-
pc360
addikt
válasz jimmy74 #11361 üzenetére
Nem. A Vision és az Awareness a legutolsók, amire szükséged lesz. Pár esetben jól jöhet, ha már kicsit messzebb betaggeli az ellenséget (főleg ködben), de az egyéb talentek sokkal nagyobb hatással vannak a csatákra.
A Pilot fülről kizárólag a G-Tolerance (kevésbé veszíted el fordulókban az irányítást), Stamina (jobb célzás és gyorsabb recovery eszméletvesztés után), Vitality (kevesebb "Pilot knocked out") kell.
Mindemellett a Logistical Services szekcióból ugyanilyen fontos a Reload Speed (arkád módhoz), és a Weapon Maintenance (nem sül be olyan hamar a fegyó). Azt az 5 talentet egyenlő arányban turbózhatod . A legelején a G-toleranciát és az életerőt told a túlélési képességeid erősítendő.
A Repair Speed és Rank akkor lényegesek, ha kikapcsolod az alsó csíkon (a nemzet-választó fölött), hogy csaták után egyből, automatikusan megjavítsa a repülőket. A Repair Rank-nak legalább annyinak kell lennie, mint a járművé, és a Speed segít abban, hogy jó sok órával csökkentse a javításhoz szükséges időt. De ha nem is végeznek vele, mire már használnád a járgányt. Ezekre akkor érdemes rágyúrni, ha már legalább 2 vagy 3 néppel nyomod felváltva, így egy rakás ezüst megspórolható azzal, hogy amíg mással nyomod, addig ezüst nélkül javulgassanak a gépek, csökkentve ezzel később a rendberakás költségeit. Manuális (azüst alapú) javítás így csak akkor kell, ha éppen bevetnél valamit. Ezzel nagyon sok pénzecske megspórolható.
A gunnerek fejlesztése meg nyilván az attacker-bomber jellegű gépekhez kell majd. érdemes eldönteni, hogy melyik Rank 4-es gépet melyik slotra fogsz pakolni, és eleve csak annál a csapatnál fejleszd a Gunner részt, amivel később is bomberkedsz.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
H4TTORIH4NZO
újonc
Hali ! Anno vettem egy Asus vidikarit amihez kaptam egy redem kódot a Thunderhez. Letöltöttem és játszottam vele sokat, de jó ideig félretettem, és most újra betanulok. WoTtal nem nyomtam csak a Blitzzel, nekem az unalmassá vált, bár felgyúrtam magam, de kínkeserves prémium nélkül. És ez a fórum nem is arról szól. WT-t kezdetben nehéz megszokni. Szinte csak AB-t játszok, most éppen a földön. Gyúrom a Crew XP-t.
Még nem untam meg AB-t. Gyakorolni, lőszereket alkalmazni, fejleszteni szerintem tökjó. Kezdetben átállítottam a piros enemy jelzőt sárgára mert zavart, hogy nem láttam rendesen, de most már pirosra van visszaállítva. Ja és FullHD ban 106os plazmán. Kifejezetten a játék miatt vettem egy Recon egeret. Még kitart a prémiumom egy pár napra, de gondolkodom, hogy áldozzak-e rá és ha igen akkor utaljak vagy sms vagy hogy ? Nincsenek jó mutatóim, de már a Tigrincsekkel és Párduckákkal harcolok, bár jobban szeretem a PzIII asokat. Légierőben picit erősebb vagyok, bár hazamegyek, megnézem hol tartok. Kizárólag németekkel játszom. Egyelőre. Viszont csak 22 es levelben vagyok, nem büszkélkedhetek nagy nyereményekkel, mert kezdetben én is csak beléptem a három harckocsival és pik pak puk szétlőttek. De ha nem akkor rámzuhant egy kamikáze 3 másodpercel a kezdés után. A terv az, hogy átálljak RB-re, de még a repülést is újra kell tanulnom. Figyelek, olvasok, biztos sok hasznos infót fogok itt látni.
Attila -
pc360
addikt
válasz H4TTORIH4NZO #11364 üzenetére
Ez rendkívül érdekfeszítő volt (nem).
-
Tibe
aktív tag
Egyre jobban elbasszák ezt a játékot..... csomószor van mostanság hogy critical hitelek egy tankot pl. a tornyát és visszalő, vagy meghal a driver és jön felém tovább..... régen ilyen nem volt... nektek nem tűnt ez fel?
-
SP4C3
veterán
Nem tapasztaltam ilyesmit. Critical hit = legalább egy csapattagja meghalt, lehet épp a rádióst lôtted ki, nem a sofôrt.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
donmackó
addikt
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
frem1790
őstag
válasz Hauptmann #11369 üzenetére
Ez nem mindig a játék hibája - bár annak is bőven megvannak a maga furcsaságai - a netkapcsolat is sokat számít szerintem. Sokszor mikor így kínlódok: csak tolom bele a lőszert az ellenbe és semmi hatás a net a ludas. Nem mindig figyelek a pl, fps, ping értékekre de mikor ilyen szívás van és rápillantok gyakran szembesülök avval, hogy nem minden százas. Van hogy már abból észreveszem, hogy le van maradva a netem pár lépést, hogy sokkal jobban elé célzok mint a rásegítő mutatja(persze árkádról van szó) és akkor találok, viszont ha oda célzok ahová elvileg kellene akkor semmi.
Valóság nincs, te nem létezel, az élet csak álom, ne ébredj fel - Udvari Zenemágus ( :L topic)
-
Gyula84
veterán
hali
elindul a luncher majd arrébb akartam tenni aztán elengedtem és mikor közelítettem az egérrel az meg távolodott tőle aztán egyszer csak már kiment az asztalról
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #11375 üzenetére
Hogy érted, mi változott?
Amúgy én azt vettem észre, hogy az oroszok nem feltétlen olyan fenegyerekek, vagy csak az én stílusom változott, de az biztos, hogy a németek 20-as stealth és 30 mm golyóival érzésre hatékonyabban darálom őket, mint az oroszokkal. Persze, a Yak-9P / Yak-9UT párossal még mindig lehet szakítani.
[ Szerkesztve ]
-
Urna
tag
Pontosan!
A német 20mm- esek az utóbbi patch óta nyomjelző nélkülivel mindent visznek, még a 13mm-esek is , sanszos hogy következő patch-re elrontják őket , ki kell élvezni . A német Tier 4 most nagyon kellemes lett, mentem pár kört utána az orosszal is .. ég és föld a használható repülők száma , pedig ott is jó volt régen repkedni.S10 + Galaxy Watch 3
-
pc360
addikt
A japánokat a forudlékonyságuk miatt lehet szeretni, de ott is, mint a Yak nagytesóknál, a nagyobb kaliber az igazán hatásos (Ki-102 Otsu: 57 mm!), és rendkívül mókás, azon kívül csak a németek stealth-je az, amit valódi fegyvernek érez az ember. Persze, ott sem árt, ha minnél több van belőle, a Ju 87D-5 is azért tartott ki ennyi ideig nálam (6x20 !!). Azóta a Do 335 A-0-val gyakorlatozok, baromi érdekes gép végre a többi után. Alig várom, hogy kimaxoljam.
Csapongás off.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Januar ota nekem jobb a jatek.
Nem keves a 300 feletti kizaras, es lesz meg. Legalabb erezhetoen kevesebb a superman a jatekban
A proci csere es allitasa jot tett a minimum fps-nek, es a laggnak is.Szeretem a p51 et
A nemet gepek elorebb vannak mar, de moat elvezem az amcsi vasakat.
Bar mostanaban a Nemetek megint erosek, alap loszerrel is egesz jot utnek.[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
válasz Francia91 #11380 üzenetére
Az szép
Én csak 1 éve regeltem beEgyébként jól látható a tapaszok változtatása.
A Németh gépekből a He 112 A-O 177 lelőtt gép.
Jóval kevesebb mint az USA gépekkel, és mégis a Német pilótáim a magasabb br rangúak.
A leggyengébb gép is 4,0 az Amcsiknál meg az a legmagasabb. Azt nem találom sehol menyi az össz repül óráim száma.Ez az Autentcator akármi mire jó?
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz csongi #11379 üzenetére
"A proci csere es allitasa jot tett a minimum fps-nek, es a laggnak is"
Tehát neki is jót tett?
Nem kötözködés, de te a "lag"-ra gondolhattál nem?
Találtgyerek:
Igen, jó gépet minden BR-ben talál az ember a japánoknál, csak ne gyúlnának ki minden kósza galambszartól.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
csongi
veterán
Aszisztok delelottje volt, kozel 80%. Kinkeserves volt lelonni barkat is.
-
csongi
veterán
-
PAtr0n
addikt
-
csongi
veterán
válasz PAtr0n #11390 üzenetére
Nálam is előfordul 1gépes meccs. Akkor általában bombázóra megyek rá. Sok az üres repült idő, és az Attack is megfontolt, többször kell lecsapnom, egy erős BR bombázóra, és 3000 méter alá nem kergetem.
Nehéz vissza mászni 4-5K magasságba. Ha betalálok egy kritikált akkor ráhagyom, reménykedem, hogy a lent repkedők elintézik. De leginkább simán bombázik még egy darabigTegnap sikerült egy bombázó rajt csinálni, 3ezer méteren elosztva 3 bombázóval voltunk kötelékbe, 15 percen belül vége volt a játéknak, és raj egybe maradt.
3vadászt szedett le, és több próbálkozó feladta. Ritka az ilyen is. Eddig egyszer volt nekem -
Urna
tag
válasz PAtr0n #11390 üzenetére
Sajnos nagyon ritka .. főleg a most kialakult Bomber Spam miatt ami ott megy förtelmes, ha nem rohansz be fejvesztve a meccsekbe , hanem emelkednél meg taktikáznál , akkor killed sincs, és elég gyorsan vége van, csak akkor tart 5 percnél tovább, ha air domination vagy sima domination van amit nem tud megnyerni az aki csak bombáz...
S10 + Galaxy Watch 3
-
PAtr0n
addikt
Ritka igen, de pl. a frontline missziókat szeretem, jól tejelnek, meg jól el lehet húzni, főleg nagyobb tierben, ahol már sok a Heavy tank, meg a Heavy pillbox, azokat meg nem dobja ki akármi.
De sima pályán is előfordult, hogy elhúzódott a meccs, sőt domination-ban sem volt ritka. Ki kell fogni, hogy hasonlóan jó csapat legyen mind2, menjen az adok-kapok.
Mostanában az Me-410 A2 és B2-vel szórakozok, a fejlesztett lőszer (HVAP-T) az 50mm-es ágyúban nagyon jó, szedem a heavy tankokat vele. Ha nincs szerencsém, és az ellen konvojában orosz IS-ek vannak, na ott már érződik a russian bias, nyelik az 50mm-est, érdekes módon a tigriseket azonnal pukkasztom.
De bunkert is romboltam már vele, csak be kell lőni a résen. Ahhoz mondjuk egy 23mm-es robbanó is elég ha bemegy.csongi:
Néha csinálom, hogy vadásszal felmászok a bombereinkhez, és support-ot adok, aki jött feléjük, végeztem vele. Néha olyan jól sikerül, hogy közben van vagy 3-4 killem is. De igazából az lenne a jó ha tényleg kötelékben mennének, több esélyük lenne. Csak sokan ugye zuhanóbombáznak, mert kell a kill, meg nem akarják magukat szétlövetni a magasban, lassan repülve."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
csongi
veterán
Ez az obs kinkeservesen kel eletre
Új hozzászólás Aktív témák
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Eredeti játékok OFF topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Sorozatok
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Hálózati / IP kamera
- Milyen monitort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest