Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Még mindig az van, hogy a saját, gyártott skin-t csak én látom a játékban, a többiek nem? Mert ez elég röhejes így, az IL-2 is tudta ezt a dolgot, és azóta eltelt pár év, meg kicsit a net sávszél is enyhén nagyobb.
-
PAtr0n
addikt
válasz Hauptmann #11652 üzenetére
Az a baj ezzel, hogy a WT játékosbázisa jóval nagyobb, így kivitelezhetetlen... Namost ha boldog/boldogtalan saját készítésű skinnel repkedne ellenőrizetlenül, akkor elszabadulna a pokol, rengeteg jogsértő dolog és tiltott jelkép lenne a játékban, ezt mindenki tudja.
Megmondom őszintén, én is szívesebben repkednék pl. egy fasza horogkeresztes BF-el, de ezt sose fogják engedni. Single játékokban oké, mert ott más a prezentáció, de online játékban ilyet nem lehet. Akkor arról nem is beszéltem, hogy tele lenne sok tarka ákombákom repülővel a játék, kinek hiányzik ez?
Erre meg nem fog Gazsi ráengedni egy külön csapatot, hogy engedélyezzenek 1-1 skint, még úgy sem, ha mondjuk csak a csata erejéig kerülne egy temp könyvtárba. Adatforgalom szempontjából sem mind1, hiába mondható fejlettnek az internet manapság."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Hauptmann
addikt
válasz PAtr0n #11653 üzenetére
Ez a tiltott jelképes dolog egy hatalmas faszság, nem kicsit van túltolva a dolog. Repülőnapokon is ott van a horogkereszt a gépeken, hagyományörző hadijátékokon is vígan lobog a birodalmi zászló. Ez pedig egy történelmi játék. Az pedig, hogy a sok gyökér tiritarkára festené a gépét nem izgat, legalább jól kivehető célpont lenne.
[ Szerkesztve ]
-
PAtr0n
addikt
válasz Hauptmann #11654 üzenetére
Nyilván túltolt a dolog, én is ezen a véleményen vagyok. De a liberális cenzúra sajnos minden szinten működik. Gondolom nem kell magyarázni, hogy pont ezért amiért történelmi játék, miért is nem szabad benne mutatni ezt és azt. Ennyi.
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
-
pc360
addikt
válasz Hauptmann #11663 üzenetére
Mondjuk ilyen 2.0-3.3 gépek fejlesztése szerintem nem kerül semmibe. Az össz szükséges befektetett energia kevesebb, mint ami egyetlen rank 4-es gép fejlesztéséhez kell.
Amúgy mi a jó az S.M.-ekben? Azon kívül, hogy kiemelkedően jelentéktelenek.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
Alg
veterán
Rejtett, hajózó csak nézek miről beszéltek itt, sosem játszok magyarított játékkal
Más: múltkor bekerültem egy meccsben Bo&co. (TBLF) hármassal egy csapatba, egész jó meccs volt, két kill, és én maradtam a végére egyedül (DG4FF seggéről későn sikerült leszednem az utolsó ruszkit sajnos...)
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Alg
veterán
válasz Mr.Csizmás #11670 üzenetére
Nem elget?
Semmit
Viszont elkezdtem megint makettezni, itt is egy majdnem kész Go229 az asztalon, ahhoz képest hogy első airbrush-os próbálkozás, elég szép lett a festés
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Mr.Csizmás
titán
valamelyik antikvár oldalon 4-5e ft/évfolyamért beszerezhető. a komplett 90-es éveket múltkor kosárba raktam akcióban, 35e ft-ért lenne egy polcnyi újságom az volt a fénykor, Tobak Tibi, Tőrös, ex-MH pilóták írásaival...
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Kissssss
csendes tag
(facepalm)
na akkor újra, ha most még nem szereztétek be a német ágon az olasz gépeket akkor később már update után nem fognak megmaradni a gépek a német fejlesztési fán, csak azok tudnak ezekkel majd játszani akik update előtt beszerezték úgy mint régebben a német brit meg japán kétfedelű gépeket amik szintén eltűntek egy frissítés alkalmával.
nem tudom mit nem lehet ezen érteni...
-
Máté94
addikt
)))))))))))))))))))))))
-
pc360
addikt
válasz Kissssss #11673 üzenetére
Akkor megpróbállak fordítani...
Ha csak ki lettek fejlesztve, de nem lettek megvárásolva, akkor újra ki kell majd őket fejleszteni.
Jól írom? Mert így már egyértelmű, magyartalanság és írásjel-hiány nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
Máté94
addikt
válasz PAtr0n #11675 üzenetére
Egyelőre nagyon örüljünk ennek is, szépen lassan majd haladunk a nagyobbak felé. A kezdeti nagyon homályos "nem lesznek romboló nagyságúnál nagyobbak" megfogalmazások után a rombolók teljesítményének függvénye lesznek a cirkálók és esetleg nagyobbak. Már ha pozitívak lesznek tesztelés utáni visszajelzések.
Mondtam már, hogy gyönyörűek a modellek? Valami japán romboló nagyon jöhetne már, de érzem, hogy ki fognak éheztetni.
-
PAtr0n
addikt
válasz Máté94 #11677 üzenetére
Mondasz valamit
De nem tudom mennyi idő, mire belátja Gazsi, hogy igenis kellenek a cirkálók, aztán meg a csatahajók is. Ez duma, hogy nehéz kivitelezni, ekkora hajók játékmechanikáját. Ott a WoWS, persze árkád, meg HP, de szerintem nagyon jól eltalálták, érzed a hajó súlyát, érzed azt hogy mekkora. Mondom ezt úgy, hogy a WoT-ra meg a WoWP-sre köpni tudnék, szerintem a hajós játékuk a telitalálat igazából."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Gyula84
veterán
bázison várnak épp indulok el azt kettő gép már lő is rám....
Nem rossz, de nem is jó, de legalább nem rossz.
-
Kissssss
csendes tag
nem, nem kell semmit se fordítani... egyszerűen csak értelmezni kellet volna a szavakat, és nem kell semmit se kifejleszteni újra mert már nem fognak megmaradni az olasz update után a német ágon az a néhány olasz gép, ezért kellene beszerezni még most azoknak akik szeretnek gyűjtögetni ritkaságokat a játékban.
ahh..
-
-
Kissssss
csendes tag
arról meg én nem tehetek hogy még mindig nem tudod értelmezni a szavakat, ha jól számolom akkor most kellene negyedszerre is szájba rágni neked miért fognak a német ágon meg az olasz ágon is meglenni a mostani olasz gépek néhány olyan embernek akik szeretnek gyűjtögetni ritkaságokat.
-
pc360
addikt
Szóval a jelenlegi (kifejlesztetlen) olasz gépeket törlik, nem lesznek többé? Az eddigiekből ezt tudtam leszűrni. Nem arról van inkább szó, hogy simán át lesznek pakolva az olasz branch-be? Mert ha ez utóbbi az eset (hisz miért törölnének bármit is), akkor az eddigi hsz-eidnek tényleg semmi értelme nem volt.
Na jó, inkább utánaolvasok most már, mert hiába tudsz valamit jól, ha képtelen vagy azt átadni más számára. Tiszta újbeszél hatás...
[ Szerkesztve ]
-
Hauptmann
addikt
Na most akkor mi lesz a jelenlegi olasz gépekkel? Maradnak a német fa alatt, ha meg vannak véve?
-
ledgeri
nagyúr
GF-be már írtam mert inkább tankos lennék, de mivel repcsit is adhat, ide is illik biggyesztenem..
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Kissssss
csendes tag
de le írtam már négy alkalomal is hogy miért és hogyan... a szavaknak pedig még mindig ugyan az a jelentésük mint tegnap,múlthéten,1 évvel ez élőt, és így tovább... csak értelmezni kellene már egyszer neked hogy mi mit jelent sajnálom de a labda a te térfeleden pattog.
amúgy képen ezt gajjob már többször is csinálta(kivesznek vagy áthelyeznek gépeket) és már bevett szokás a játékban, ha figyelemmel kisérted volna az elmúlt 3 évben a játékot akkor te is tisztában lennél ezzel és nem kellene négyféleképpen szájbarágósan magyarázni neked ezt a faék egyszerű frissítést.
megkaptad a válaszokat már rég, olvass vissza.
-
pc360
addikt
válasz Kissssss #11695 üzenetére
Szóval akkor törlik a gépeket, csak annál nem, akik megszerezték őket. Amúgy mi szükség a törlésre? Gondolnám, hogy kibővítik az olasz repertoárt, nem pedig újratervezik.
Mi a szarért követtem volna 3 éve a játékot, ha csak pár hónapja tolom? És még: ajánlanám figyelmedbe a magyar írásjelek (főleg a vesszők) és a nagybetűk használatát. Nagyban megkönnyítik a megértésed, és nem arról szólja az egész fal, hogy idefosod igénytelen módon a mondókád.
[ Szerkesztve ]
-
ledgeri
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #11693 üzenetére
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest