- Telekom mobilszolgáltatások
- Instagram közösségi fényképezés
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Android szakmai topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz csongi #11051 üzenetére
Nagyjából BR 4 körül jön elő, hogy bármennyire megváltás a 7,62-k után a 20 mm-es ágyú, később, ha nincs belőle legalább 4 vagy több, akkor az se sokat ér bomberek ellen. A 37 mm az első olyan, amivel már magabiztosan lehet menetelni ellenük is, 45-tel már egy lövésből szeded le őket. Viszont ezekkel külön herce-hurca bánni, tekintve, hogy nem spammolhatod a levegőbe őket csak úgy, mert úgy pontatlanok és mert 5 mp alatt kifogynak.
Közben meglett a Yak-9P és Yak-9UT, de már rohadtul hiányzik, hogy le tudjam cserélni a nagyobbik cannonokat 37-re és 45-re bennük... #farmingforever
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
pc360
addikt
válasz Francia91 #11053 üzenetére
Azzal szedtem szerintem össze a legtöbb killt, és a rekord távú killem is vele volt (1,8 km). Ugyanezt várom a Yak-9UT-tól is, ha végre meglesz a megacannon fejlesztés rajta.
Az is poén néha, amikor gunpodokkal kiegészített, lassú dög Ju-87-tel lövöm halomba őket. Jó így frontálisan harcolni, egyik se számít rá, hogy 6 cannon mered rájuk.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz csongi #11055 üzenetére
Én is rászoktam a manual repair miatt, hogy egyszerre vigyem az oroszokat és a németeket, úgy egy kicsit jobban kijövök a javítási költségekkel. Japán a harmadik, amivel már haladgattam, de ott külön kihívás nem lángra robbanni mondjuk egy kicsit élesebben vett forduló miatt...
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz csongi #11057 üzenetére
Automatikusan van alapból, tehát minden egyes esetben fizetsz érte, amikor sérül vagy megsemmisül egy géped. Azért nem látod meccsek után, hogy piros és nem alkalmazható egy gép, mert az automatikus javítás be van kapcsolva.
Ezt tudod kikapcsolni a Research gomb mellett, ahol az auto ammo refill checkbox is található. A működését pedig már leírtam. Sokat össze lehet vele spórolni. Nem feltétlenül úgy, hogy minden esetben végigvárood a sok órás javítási procedúrát, hanem az épp nem használt népségnél, meg főleg éjszakára hagyod javulgatni a gépeket, a teljes javítás költségét ezzel folyamatosan csökkentve.
[ Szerkesztve ]
-
csongi
veterán
Eetem, bar nekem nincs ingerenciam a sporolashoz. Amihez oroszlan kell, ahhoz van elegndo, meg villanykortem is tobb szazezer. Javulgasson, mert egy game alatt altalaban minden gepem lelovik.
Most delelott 10bol 7x pilotat lottek. De hogy hogy? Minden pancel fullon, de ha 30-al jonn akkor sokat nem er az tuti. Volt aki a premium jet geppel jott be. Majdnem levadaszott, de a vegere sikeult leszednem, addigra meg az egesz ellenseg a nyakamon volt.
4.5 perc csata idovel 4gepem veszett.
Aztan meg a kis tompa orru I16 al 7 et szedtem le.
Volt olyan ket sorozatbol 3 gepnek nnyekk. Uldoztek a tarsam es pont jo szogbol elso sorozatra ket gep, a masodik sorozatba meg egy. De igy ia marad meg 2 gep akik leszedtek a csapattarsam. Szoval pont jokor lottem a tomegbe -
pc360
addikt
válasz csongi #11059 üzenetére
Erősítsd a csapat vitality szintjét! Úgy jóval kevesebbszer fordul majd elő a pilot knocked out jelenség. Az az első és legfontosabb skill, utána jön csak a G-force tűrés, a stamina, a weapon maitenance, a reload speed, manual repair esetében a repair rank és speed, majd a legvégén a láthatósági viszonyok. És persze az sem árt, ha minden fontos gép, amit viszel, expert crew irányít.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz csongi #11061 üzenetére
Épp azt mondom, hogy ne mindent, vagy legalábbis ne egyenletesen. A fontossági sorrendet beszerkesztettem az előző hsz-be. A gunners tab viszont csak annál a csapatnál lesz fontos, aki turretekkel ellátott bombereket vagy attackereket visz majd, ilyenből szerintem 1-2 elég. A vision valóban nem sokat számít, egy esetet leszámítva talán: a durván ködös/felhős küldetéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Bertiee
senior tag
Sziasztok! Holnaptól a japán ág lesz "akciós". Most kezdtem vele foglalkozni. BR 3.7-ig melyik prémium gép érné meg onnan?
Nagyobb BR-ben is javasolhattok azért, később jó lesz az...
-
pc360
addikt
Azt vettem észre, hogy amennyire OP-k voltak az oroszok, annyira használhatatlanok most a tier 4-es gépeik. Hiába találok el valakit, totál erőtlen az egész, kb. senkit nem tudok leszedni. Egyedül az I-185 (M71) adja, a komolyabb YAK 9-ekkel viszont képtelenség mit kezdeni. Manőverekben szarok, a 23 millisük semmit sem ér, a 20-as eleve kevés, a 37-45 millis ágyúkat meg soha nem lehet kifejleszteni ingyenes accounttal. Csoda, hogy az La-9-esembe végre került egy engine injection mod végre valahára... Annak a fegyverzete is azért ér csak valamit, mert a 23-asból mindjárt 4 található benne.
Maradok némezetni, azt hiszem.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #11067 üzenetére
Mondjuk abból kiindulva, hogy stockon mennyire nehézkes minden gép, valószínűleg csak a modik hiányoznak.
-
csongi
veterán
Valami lett. Az orosz gepek most mint a beton kockaka mozognak. Valamit varialtak, a 20mm nem sokat er, a sebzese gyengebbett, a pancel se sokat er.
-
csongi
veterán
válasz PAtr0n #11070 üzenetére
Lehet, de hogy a spitik megint kilohetetlenek. ......
Repulesi sebesseg, 1Mach .
Tegnap 4 gepet intezett el spitivel,.... Hat persze .
Vannak csoda jatekosok 3.7 B.R el. Minden magassagon huzott a gepe, a pilota 15 perc jatek ido alatt sem faradt el. Nekem a 80% pilotam is 5-6 perc csata es farad mint a dog. -
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #11073 üzenetére
Nem is tudok ellen mit kezdeni semmit, e a LAG sem a MIG sem a I16, Az orosz gépekkel soket nem érek el.
Német gépekkel jobban lehet most teljesíteni. -
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #11075 üzenetére
Lehet.
A P51 meg valami hangsebesség közel tudott tegnap repülni , Az én sebességem zuhanásból 600Km körül volt, az meg távolodott, pár másodperc alatt, 1000Méterből 2000métert csinált síkrepülésben. -
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #11077 üzenetére
Annyi mindenre kell figyelni... Kozben meg forr az agyam. De valahogy mindig van egy super geppel rendelkezo egyenke. De volt mar visszanyilazott szarnyu jet, azt pl siman leszedtem. . Szervere valogatja, de most mar figyelem a pl-t 1% vagy afelett mar gazos.
-
Francia91
veterán
válasz csongi #11076 üzenetére
A P-51D mindig is gyors gép volt, már 3 éve is a leggyorsabb gépek közé tartozott . Nincs kérem ebben semm újdonság. Nagyjából csak a sebessége van annaka gépnek, ami használható is, amúgy nem nagyon csipázom
A topikba meg azért nem írok mostanság, mert fél éve csak tankozok... . De lassan visszatérek az égbe
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #11080 üzenetére
Én lassan 4 éve regisztráltam, de májusban lett olyan laptopom, ami viszi a tankos részt is bőven játszható FPS-sel
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Találtgyerek #11082 üzenetére
Eleinte én is így voltam vele, meg nehézkesen is ment a reál tankozás az első 100 meccsen... Aztán ahogy kezdtem belejönni, elkezdtem élvezni is
Pedig azt mondtam, hogy nem fogok tankozni, mert nem érdekel, nem az én világom.."Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Találtgyerek
veterán
-
csongi
veterán
válasz Francia91 #11079 üzenetére
Ezekkel a gépekkel mostanában kezdek találkozni, ahogy haladok a létrán.
"Mindig van egy nagyobb hal" (Qui-Gon Jinn)
Azt látom hogy online vagy, de nem repkedszTaláltgyerek.
Ritkán jutok el én is a játékig, akkor is egy óra, de ha van kedved repülhetünk csapatba.
Game nick : Csonglee[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz csongi #11085 üzenetére
Nekem csak a japánoknál nincs jetem (ott az N1K2-esig vagyok meg), mindenhol máshol van több jetem is, a legtöbb a jenkiknél. De a jetezés nem fogott meg, ettől függetlenül már csak azokat tudom fejleszteni, propellerest nem
-
csongi
veterán
Mai napi csoda. Kétfedeles géppel 3500Méteren simán lemanőverezett egy P39-es gépemet. Sebességben nem tudtam lehagyni, zuhanásból 700Km/h és legyorsult. Nem semmi volt
-
Francia91
veterán
válasz csongi #11085 üzenetére
"Azt látom hogy online vagy, de nem repkedsz "
Mert tankozok, repülni 1 hónapban 1x repülök, ha Lion Boostert kapok, akkor azt PBJ-vel elhasználom
Még a Kugelt meg a Tiger II H-t szeretném kifullozni, ruszkiknál az ISU-152-esig szeretnék eljutni, aztán térek vissza repkedni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #11089 üzenetére
Azt meg nem provaltam, de majd gyakorlok. Csalinak jo leszek
-
csongi
veterán
Tegnap a másik oldalt tapasztaltam meg. 7lelőtt gép 5 kritikál. Egy géppel repültem végig.
P39Cobra. -
PAtr0n
addikt
Szép eredmény!
De még mindig azt tudom mondani, hogy már egy jó ideje gusztustalan a silver jutalmazás. Amikor elkezdtem játszani, simán nőttek a milliók, volt hogy 10 misim volt. És most se azért nem gyűlik, mert nagy tierben játszom és drága a javítás + lőszer, (általában BR 4-5 környéke), hanem mert egyszerűen nem ad annyit a játék mint régen. Anno ha AB repcsizés közben lőttem 3-4 gépet, bombáztam pár tankot, netalán még foglaltam is, volt hogy prémmel 70-80k is jött. Most nagy nehezen ugyanilyen mutatvánnyal kb. 50k .
RB repkedést is ezért hanyagolom. Amennyi időm van játszani, az pont arra elég, hogy kicsit farmoljak meg fejlesszek. Tank RB, SB is nevetséges, múltkor jó köreim voltak, RB-ben 4-5 killek, és 30-40k körül kaptam. Pedig ott aztán nagyon a szerencsén is múlik, hogy milyen az ember köre, nem úgy mint AB-ban.
Hiába boostolták az RP jutalmat, ha közben meg nincs pénz új gépet vásárolni. A maradék 6 millámon úgy ülök mint tyúk a halott tojáson, nem fogom elkölteni, inkább játszogatok kisebb tierben.
Persze repkedhetnék, meg csapathatnék prém járművekkel, mert van egy pár, de azzal a meglévő gépeimen modulfejlesztései nem haladnak. Na mind1, hagyom is a témát.panaszkönyvünket olvashatták....
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
SP4C3
veterán
válasz PAtr0n #11094 üzenetére
Tegnap ez játszódott le pont a fejemben. 10kill RB br 4.7 (us tankokkal) és kaptam 21 000 SL-t, első lettem, ezt máskor 40k környékére jutalmazta. Még van 10.5M sl tartalékban..
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
pc360
addikt
Nemtom, nekem ezzel nincs akkora gondom. Minek üljön az ember 10 millió silveren? Tudod használgatni a nagyobb tier-ek gépeit, és legalább kijössz nullára. A kisebb tier-ekben pedig lehet farmolni, lásd, 37 ezer az fentebbi meccsemen. Persze ez ritkább, átalában 20 ezret viszont összerakok tier 2-3 gépekkel. Nekem így pl. megvan az összes orosz tier 4-es gép (kivéve a bombereket), ráadásul már expertek a csapataik is (~300 k / db). És prémiumot sosem használtam még...
[ Szerkesztve ]
-
fi:zi'k
nagyúr
Nem tudom mit panaszkodtok itt?! Nekem pár hete vmi 23xx sl volt csak a kincstárban.
96.5% MORE WUB-WUB ◄◄|►► Hirdetéseim: https://goo.gl/khUC1Y ◄◄
-
SP4C3
veterán
Ha nemtudok pozitívban kijönni egy meccsen, akkor inkább nem is játszok akkora tierben. Mégis mit gondoltok miért nincs annyi tier 5 US tanker, mint GER és USSR? Fairplay level gaijin.
Éscsodálkoznak, hogy ott teljesen kihalt a játék. Még így is német F2-es szutyok képes 1shot-olni az amcsi nehéztankomat SZEMBŐL. (realistic battle - PHersze, az f@szom) T-34-85-ről nem is beszélve.Ezután jönnek a 90mm-es sz@rrakás us ágyúk, amivel egy lövésből (oldalba) 1 embert tudsz kiszedni a tigris II H-ból, és a KV-1 lánctalpa felfogja a lövedéket. M41A1 könnyű tank kapot BR 6.3-at, csak senki sem tudja, hogy mire.... Nemsokkal gyorsabb, mint a rákos soviet T44-ek, gaijinka azt mondta OFF-ROAD 70km/h EASILY, látszik, hogy még sosem játszottak vele...
Majd megmutatom a br 5.0-tól felfelé lévő tankjaim statját... szégyen.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Francia91
veterán
A Pz F2-es nagyon is jó tank, tudtommal azt nevezték kis Tigrisnek anno... Papír, de az ágyúja nagyot visz
Na meg pont némettel lehet csak minuszban játszani Tier 4-5 RB tankban.... 6.7-ig megvagyok (Kugel, Tiger II P és Tiger II H), 3-4 killel is -7-8 k egy Reál tank meccsem....
Nemtudom, hogy mit játszol, de a Tiger II H-mat úgy egylövésezik, mintha egy BT-5-ös lenne... Rossz helyre lősz, velem is ez volt az elején, most is előfordul. Most tanulgatok megfelelően szögelni, meg haverral Customban + TS-en, hogy mit hol hogyan tudok belőni"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
nincsnév007
őstag
Sziasztok! szeretném kérdezni, hogy ahogy frissítik a játékot létezhet hogy közben nagyobb lesz a gépigénye?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest