Új hozzászólás Aktív témák
-
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #11901 üzenetére
Mindig a másik nemzetet javítják mint amit éppen repülök
Nah de azért is leküzdöm a gonoszt.. -
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #11903 üzenetére
Most orosz+usa
-
Találtgyerek
veterán
Mostanában megint ellepték az agyalágyultak a játékot.
10-ből 6 meccsen van mindig 1-2 idióta a csapatban,aki egymást lövi.
Vagy indulásnál a saját bombázóink lebombázzák a felszálló gépeket.06-3o/9759I39
-
csongi
veterán
válasz Találtgyerek #11907 üzenetére
Ezekkel nem lehet mit kezedni.
Ettol fuggetlenul jo lenne ha lenne spawn vedettseg, vagy idohoz kotve , vagy palya szakaszig-magassagig.
AB-be a spawnkillerkedes eleg ocsmany dolog. -
donmackó
addikt
válasz Találtgyerek #11909 üzenetére
Ez így elég egyoldalú megközelítés. Miért mi csináljon a bombázó? Erre lett tervezve (annak idején is több repülőt bombáztak le lenn a reptéren, mint amennyit légiharcban lőttek le). Ennyi erővel az is undorító hogy a bombázókat addig lövik szét még újratöltenek a reptéren.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
donmackó
addikt
válasz PAtr0n #11911 üzenetére
Agyhalottak meg mindenhol vannak. Tegnap mentem SB-t a Ju-88-cal és egy Bf-109 lőtt ki. Pedig elsőre elrepült mellettem, annak a gépnek egy hatalmas "balkan kreutz" van gyárilag az oldalán. Ráadásul egy magyar volt, aki annyit írt hogy "bocs, azt hittem brit bombázó". Egyre jobban érdekel a repülős SB.
-
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #11913 üzenetére
Hú, pedig azt egyszer én is ki akartam próbálni. Olyan attackerrel, ami a felszálló gépek fölött kezd, és van egy termetes bombája, az egyszerűen vonzza a lehetőségét, hogy egyszerre lehajítson 10 gépet.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
donmackó
addikt
válasz Találtgyerek #11913 üzenetére
Aki nem ismeri a felségjelzéseket az ne játszon SB-t.
pc360: A büntetés is fincsi amit a TK-ért kapsz.
-
pc360
addikt
válasz Találtgyerek #11918 üzenetére
Nem hát.
-
conqver
aktív tag
Szevasztok!
A winfos frissítette magát a mai nap és a WT vagy bármilyen 3D-s program ha elindul a bal oldalon a Phsyx állapotsávja nem tűnik el.
Nvidia pultban próbáltam, újra install, régebbi driver stb.
Mindent kipróbáltam de nem oldódott meg a probléma.
Ötlet?Sosem találkoztam még illyennel!Shadow&Dust.....
-
stork13
aktív tag
Sziaztok!
Kb 1 éve nem játszottam a játékkal és játék közben hiányérzetem lett (repülős rész).
Ha jól rémlik régen meg lehetett jelölni a célt és zoomolni is lehetett rá (földi célnál jól jött), most azonban nem találom ezeket a lehetőségeket.
Eltűnt a játékból vagy csak én nem találom?A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
SP4C3
veterán
válasz donmackó #11925 üzenetére
Gagyi QWERTZ billentyűzeten igen, Y. De standard QWERTY billentyűzeten viszont Z, mint ZOOM.
Jobbclick meg zoom+lock on, azon még lehet zoomolni Z-vel.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
pc360
addikt
válasz stork13 #11926 üzenetére
Szerintem normális beállítás az, ha a gáz föl/le van a scrollon, hogy a csata hevében ne lehessen nagyon félrekalibrálni a dolgokat egy véletlen scrollal. Megnyomásra target lock, az marad alapon.
Nálam bal klikkre a kis kaliber lő, jobb klikkre pedig a nagyok (+ minden egyéb). Így néz ki az opciókban. Csongi-t próbálom meggyőzni egy ideje, hogy érdemes különválasztani a kettőt, és a zoom-ot berakni
Shift
-re (amellett pedig marad az extra zoomY
-on), de a megszokás azért nagy úr. Sokszor fontos, hogy csak az egyikkel tudj lőni, pl. azért, mert rohadt nagy kaliberről van szó, és azzal pontatlan a folyamatos ismétlés, vagy mert éppen kicsiről, amivel meg nyugodtan szórhatod őket folyamatosan. Akkor is jól jön a különválasztás, ha csak az egyiket akarod kifogyasztani, hogy elkezdjen újratölteni (árkádban).Ami még állítást kíván:
W
ésS
szintén jobb, ha a gázt szabályozza, és nem akar föl-le fordulgatni, mert azt az egérrel amúgy is kontrollálhatod. Ami nagyon jól jön, ha van 2 oldalgombod az egéren, és azokra benyomod a Yaw axis fordulókat (vízszintes csavarás), mert rohadt sokat segít a manőverek közben (ugyebár a billentyűzeten elég nehéz egyszerre nyomni aQ+A
vagyE+D
gombokat).Ezeken kívül az érzékenységet szoktam még levenni, hogy ne legyen olyan ideges a gép rángatása, a Sense of Flight-ot meg föl, hogy jobban reagáljon a fordulókra, és ne másszon el teljesen a kép a géphez képest (az az 5% pont elegendő rugalmasságot jelent):
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Amit folyamatosan érdemes használni, az a
C
gomb, ezt nyomvatartva tudsz körbenézni. Ezt tudod kombinálni azY
-nal is, tehát bezoomolhatsz távoli pontokra - nem csak az orrod elé, hanem szabad irányokban, miközben a gép beáll az egérrel előzetesen belőtt irányba. Rendszeres taktika, hogy belövöm egérrel a gép irányát, akár egy 180-as fordulót, de közben már aC
segítségével kiválasztom a következő enemy-t. Amíg nem nyúlsz bele a manőverbeQ
ésE
gombokkal, le fogja követni nézelődés közben az előirányzott manővert.Tudom, hogy nem vagy kezdő, és nem kérdezted ezeket, de én örültem volna anno, ha ezeket leírják nekem, és gondoltam összeszedem a praktikákat ebbe a 2 hsz-be.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Nálam szintén gáz a görgő, görgőklikket nem használok, bal klikk normál tűz, jobb klikk a célpontkövetés, egér oldalán az elöl lévő gomb a rakéta, a hátul lévő a zoom. Ha nagy kaliberrel snipe-olok vagy kicsivel földi célpontot lövök ahhoz meg elég a fenti számsor(1-2) a billen.
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
stork13
aktív tag
Köszönöm a segítséget, sikerült belőni.
Aztán menet közben -ha kell- lehet majd rajta finomítani.A béke más , mint szünet, két háború közt; a jó: nem rossz Rossz.
-
pc360
addikt
válasz csongi #11932 üzenetére
Itt van leírás, ebben benne van a meghívó link is.
[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Srácok!
Orosz tier 1-es bombázókkal (csak bombázók) tolom.
A játék mi alapon dönti el hogy most folyamatosan a bázis bombázásos csatákba dob engem? Ma egésznap toltam a WT-t a nap első felében szinte csak a könnyű jármű megsemmisítéses csaták (azokat preferálom a legjobban) voltak, de a másik felében inkább csak a bázis bombázásos. És azzal most torkig vagyok. (ott nagyobb esélye hogy elp*csáznak engem a levegőben, így nem tudok jól szerepelni ha rám kezdenek vadászni és ez engem kiakaszt... (Úgy elküldeném őket a p****ba!) Oly erős fegyverzettel támadnak... Hiába fullosra vannak fejlesztve a lövészek a PBY-5-ön, a könnyű járműves csatákban (sokkal) több repcsit tudnak megsemmisíteni.
Szóval a játék milyen alapon dönti el hogy engem egyszer csak sorra csak a bázisosra dob, majd egyszercsak egy másik típusúba?!PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
wollnerd
aktív tag
válasz csongi #11936 üzenetére
Nem vagyok valami jó célzó... Bár van nekem egy La-11-em annak jó a fegyverzete, volt szerencsém vele, de ugye ez nem low tier.
Ezért van az hogy a munkát a lövészeimre bízom. Bár sajna hol jól végzik a munkát, hol inkább pedig nem....
Köv. kérdésem:
Mennyire megéri az orosz prém B-25J-30 fullra fejlesztett lövész skillekkel a La-11 társaságában ? Én régen sokat játszottam az amerikai B-25J-vel bevált nekem, meg akkoriban főlényben voltam, nem piszkáltak, illetve jól dolgoztak a lövészek átlagban, de aztán változott magas tier is jött és akkor kicsit elbukott nálam, bár változó volt, de akkor is felbőszített hogy a békés bombázásoknak vége és már többet rám pikkelnek... (Ez olyan volt mintha változott volna azóta a játék, nerfelték a repcsit(?))
Jól tud védeni az orosz B-25J? (tudom, sok a 20mm-es.... -.-)PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
csongi
veterán
válasz wollnerd #11937 üzenetére
Mindig taknyolnak rajta valamit.
Most az Olasz vadaszok iszonyat erosek. Kesobb majd visszabb vesznek
Milyen BR-be repulsz es milyen modba? Arkad vagy Real?
Feljebb pc360 linkelt egy discord belepest.
Mi ketten vadaszunk, o neha bomberkdik is.
Ha van kedved csatlakozz. Szoktuk a bombereinket kiserni, mar amelyik felfogja mirol van szo .
Egesz joket szoktunk repulni AB-ba, de RB is szokott lenni, mihez van eppen kedvunk. -
wollnerd
aktív tag
válasz csongi #11938 üzenetére
Mindig a AB-ben nyomom. olyan 1.7 és 2.3 között. Néha kicsit (nagyon) ráunom, hiszen vagy 2.5x-szer lassúbb repcsik fejlesztése. (el akarom érni a Tu-2-őt.) Ezért gondoltam az orosz Tier III.-as B-25J-et, vannak mellette egypár vadász hasonló BR-el (Pl. Yak-9K) mellé teszek majd még egy bomber-t és ott van még az erős La-11. Ez a tervem.
Ezért szeretném megkérdezni titeket hogy mennyire éri meg-e az a kb. 1400 GE-s prem bombázó.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
BogyóBP
addikt
Mi a kurva anyja az hogy mindig pilot knocked out ot kapok egy lövésből? A nagy bombázó és a kis gép is..
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
pc360
addikt
válasz BogyóBP #11942 üzenetére
A vitalitást kell fejleszteni a pilótáknál, plusz szükséges az expert képzés adott repülőre, mert az további 3-at ad hozzá minden értékhez. Ha így, fejlesztett csapattal nyomod, akiknek az életerejük legalább 2,5 ponton áll, már jóval ritkábban fogsz fejlövéseket kapni - simán, reptükben kettéharapják a golyókat. Ez az első és legfontosabb fejlesztés. Utána jön a G-tűrőképesség és a stamina, aztán a fegyver-karbantartás, alacsonyabb prioritással meg minden egyéb ezen a két tabon. Bomberek esetén ugyanerre szükség van (a G-toleranciát leszámítva), és csak azután érdemes a Gunner fülön matatni. Ideális arányok:
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
-
Találtgyerek
veterán
Valaki megszerezte már a P-43А-1-et vagy esetleg a Ki-94-II-t?
06-3o/9759I39
-
BogyóBP
addikt
Igen én is így gondoltam mostmár ahogy elolvastam mi mire való, a bombázoknál a gunner fire precisiont fejlesztettem be leginkább mert csak úgy tudja megvédeni magát.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
pc360
addikt
válasz Francia91 #11949 üzenetére
Ez a rázoomolás számomra érthetetlen ilyen közelről. Egy csomószor mintha emiatt is csúszott volna ki a mezőből, miközben zoom nélkül simán bemanőverezhető lett volna előbb a killshot. Közelről nagyon szar a hirtelen váltás szeirntem. Sokszor sziszegtem a videó alatt, még ha nem is vagyok ősreálos. 300 m alatt reálban én zoom nélkül szedem a lehetőleg stealth lőszerrel a killeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest