- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Android szakmai topik
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Magnat
veterán
Akkor felesleges a Mobilevoip, az akkor poén, ha a rendes telefont akarsz hívni. A Zello hangminősége sztem nagyon jó, de az egy walkie-talkie szerű csoda... A többiek közül nem tudom melyiknek jó a minősége, Whatsappon néha szoktam beszélni, az nem rossz de nem hibátlan. A TeamSpeak kliens úgy tudom fizetős és ugye szerver is kell hozzá.
[ Szerkesztve ]
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
pc360
addikt
válasz Magnat #20953 üzenetére
Szóval akor marad a TeamSpeak? Nem walkie-talkie kell, folyamatosan szeretnénk dumálni. Kérdés, hogy mennyire minimál, mert ha nem éri meg, nem szórakozok vele, és inkább megnézem, hogy elfutogat-e a Hangouts ezen a gyenge masinán. Az legalább megbízható, ha fut.
[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
KTU
addikt
TeamSpeak-nek valahol szerveren kell futnia.
Ha épp csak mobilok kommunikálnának akkor is.
Neked kell üzemeltetned valahol, otthon vagy bérelsz.
Erre a célra szerintem drága, folyamatos költség.
Plusz az alkalmazás is 500Ft mobilonként, igaz ez 1x-ri.Whatsapp, Viber ennek van pc-s kliense is, de "Delmont VoIP hívás gyilkos",
van még pár pc klienses alternatíva:
imo, LINE, KakaoTalk,
Hangouts, ez meg alap minden droidon és pc-n böngészőből gmail-nél.
stb."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
pc360
addikt
Whatsapp, Viber, imo, Kakao - na, pont az ilyen hulladékok miatt kérdeztem rá, hogy van-e valami pici, célszerű. Akkor marad a Hangouts próba, hátha bírja 512 ramon... :]
Chatprogramból is Telegramot használok azzal, akivel lényeges, ehhez hasonlóan normális program voip-ben ezek szerint még nem létezik.
[ Szerkesztve ]
-
Stanlee
őstag
válasz #79335424 #20946 üzenetére
Koszi. Az O2-nal nem tudtam a webes feluleten regisztralni, fel kellett hivnom oket, habar jofej volt az ugyfelszolgalat, nem tetszett, hogy ugy kezelt, mintha tudna, kamu cimmel regisztralok - a valos cimemet adtam meg nekik. Azota is kuldozgetik a leveleiket felevente. blau.de mukodott webrol, ami vezetekes szamot ad, ott volt eddig csak ellenorzo levelem.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
KTU
addikt
válasz Sayuar #20959 üzenetére
kb. 1 éve regisztráltam,
sűrűn nem használtam.
most én se tudok belépni.De 10Ft körüli VoIP tarifánál, már inkább flotta.
Az is másodperces számlázás."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
maroni
aktív tag
Sziasztok!
[link]Ha valakit érdekel!
Üdv[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz Joe123 #20963 üzenetére
"A Vodafone eltörölte az európai uniós roaming díjakat.
2016. április 1-től minden új EU-s, kereskedelmi forgalomban elérhető, hang alapú
lakossági előfizetésen, személyi és magán utazási célú használatra."
[link][ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KTU
addikt
válasz Joe123 #20966 üzenetére
Igazából nem érint, vitamaxal.
Eddig volt erre is ingyen "EUHAZAI",
De ezt megszüntették, és marad az egységes roaming tarifa.
Jól gondolom?Esetleg más ingyen GSM hívásfogadás az EU-ban,
nem VoIP, nem havidíjas előfizetés, nem kinti sim?OK hogy pár FT, a hívásfogadás,
mennyi is?
4 - 5Ft?
Eddig ingyen volt,
és különben is,
ne legyen már több, mint a VoIP hívás díja.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
ÁrPi2
senior tag
válasz allfinanz #20945 üzenetére
"PhonePower: 25 USD havonta es korlatlan magyar vezetekes es mobilhivas!"
Nem tudom rosszul látom-e de drága hazánk benne van a $19.95 -os country-csomagban is!
(#20965) maroni -vodafone-roamingdíjeltörölés :
""Nem hiszem mert az MTI-re hivatkozik! ""
Géza, ne politizálj!
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz fordfairlane #20969 üzenetére
Hmm, szeressük a zópen source-t. Köszi, ez szimpatikus! A Play pontszám már kevésbé.
#20970: És ha az MTI-nél is április elseje van?
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz fordfairlane #20973 üzenetére
Mennyit tesz a saját SIP kiszolgáló? Elég egy szerveroldali applikáció, némi IP címezés meg egy hoszt-megadás a másik félnek? Ilyenje is van a Zoiper-nek?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz fordfairlane #20969 üzenetére
Túl sok faragás nem kell.
Asztali alkalmazást letöltöd és a "Fiók varázsló"-val regisztrálsz 2db fiókot.
Nem mellesleg ez a PC-s kliens egész jó! Delmont klónok, vagy bármi más is működik.
Több accuont-os kezelés, hívásrögzítés!Androidos kliens, őő hát nekem nem jött be.
Ezért Zoiper-t állítottam be.
E-mail címre küldik a beállításokat.Ingyen hívásra egész jó.
Szerintem ajánlott G.711 codec-ek használata, mind kétoldali kliensen, főleg ha van normális mennyiségben és minőségben net / mobilnet.Üzenetek is átmennek, persze jóval butább minta Telegram.
Amúgy telefonálásra, androidra bármelyik SIP kliens jó a beváltak közül.Linphone, ingyen hívás, telefonálás
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz fordfairlane #20973 üzenetére
Egy Dellmont bármelyik sip szerver tökéletes lenne egyenleg nélküli accountokkal, csak a mobil eszközökön eszi az akkut a folyamatos sip kapcsolat... Én inkább kipróbálnám azokat a messengereket, aminek van jó pc-és és androidos kliense, h hol a legjobb a minőség…
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
truefx
aktív tag
Linksys PAP2T egyik LEDje piros, többi zöld színnel folyamatosan világít, netet kap, betárcsázni nem tudok, hogy factory reseteljek... Kuka?
-
KTU
addikt
válasz truefx #20978 üzenetére
Minden kábel kihúz,
csatlakoztatod a tápkábelt, és valamelyikbe a telefont,
telefonon tárcsázol * * * * (4 darab csillag) "Linksys konfigurációs menü"
beütöd: 73738#
1 gomb, megerősít.
adapter reset-el és újraindul.A tápot teszteld előtte, ahogy Yahhher fórumtárs írta.
Nehogy ezért keljen kukázni az adaptert.Nálam is volt már hogy a hálózati adapter tönkrement.
ilyet rendeltem, jobb mint a hozzáadott. 3,5$Linksys PAP2t visszaállítás
[ Szerkesztve ]
-
anadroid
senior tag
válasz Sayuar #20959 üzenetére
Ellenőriztem én is. Be tudok lépni, telefonálni is tudok. Hogyan akartad feltölteni?
A fiókba csak az első feltöltést követően lehet belépni, addig nincs aktiválva, mint az a visszaigazoló emailből is kiderül.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Sayuar
senior tag
válasz anadroid #20981 üzenetére
azóta kiderültek az "okosságok"
- yahoo mail tiltólistán van, válasszon másik email szolgáltatót
- az egy dolog, hogy 332 Ft-ért váltják az eurót, de nincs bankkártyás fizetés, csak utalás
- 6000-es port sincs (sip.hungarofon.com 5060 port, stun.hungarofon.com 3478 port)
.....
azt hiszem így hanyagolom a dolgot -
sparks
senior tag
válasz Sayuar #20982 üzenetére
Nekem sok évvel ezelőttről maradt ilyen előfizetésem. Az igazi érdekessége ennek a szolgáltatónak az, hogy a caller ID bármi lehet. Szépen meg lehet tréfálni bárkit, hogy pl. a 107-ről vagy 112-ről keresik Én ilyet sosem tettem/tennék bár ma épp április 1. van...
Amúgy a másodperc alapú számlázás is picit jobb, mint a többié. Régebben ezt használtam értesítésekre, hívásonként pár másodperc, tökéletes volt. -
Yahhher
aktív tag
válasz truefx #20984 üzenetére
Egy másik táp kell hozzá inkább :-)
Viccet félre téve, én is csak annyit tudtam mérni rajt, hogy megvan az 5volt, de gondolom nem bírta tartani minimális terhelésre sem.... Egyébként szerintem menthető lett volna a tápom, mert szét kellett szednem a kábel+csati miatt, és hát a kondik eléggé megkerekedtek :-).B.
-
anadroid
senior tag
válasz Sayuar #20982 üzenetére
A yahoo a legmegbízhatatlanabb nagy levélszolgáltató. Rengetegszer feltörték, millió számra loptak el jelszavakat. Amikor egy nagy cégnél rendszergarázdálkodtam, a yahoo tiltva volt, a levelezést gyakran 4-8 órával is késleltette. Szóval inkább örülj, hogy nem engedik.
Az utalás mellett befizethetsz bankfiókban is, az ingyen van. Sőt kérésre PayPal is van, némi felárért.
6000-es port: van
sip2.hungarofon.com:6000
sip3.hungarofon.com:6000Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
anadroid
senior tag
válasz sparks #20983 üzenetére
A háromjegyű számok küldése nem megy, ha jól tudom. Helyette +361(háromjegyű szám) megy ki.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Sayuar
senior tag
válasz anadroid #20987 üzenetére
hm....
Nekem teljesen más a tapasztalatom a yahooval kapcsolatosan: mindig, azonnal megjönnek a levelek.
Ezt a postacímet még 1999-ben csináltam, minden ismerős ezt tudja. tudom van levéltovábbítás opció is...de szentmentalista típus vagyok.
Szeretem a hivatalos alakú levélcímeket: keresztnév pont vezetéknév kukac szolgáltató. A nevem átlagos (olyan nagypéteres), és csak itt volt elérhető fent említett formátum (a kispista569 típusúaktól falra mászok).
Szóval ezért lett yahoo.
Gmail fiókot az android miatt regisztráltam, az kevésbé szépre sikerült.
Ezen kívül van 2 digi accountom is: mindegyik ugyanolyan mint a yahoo-s, csak értelemszerűen a kukac után más. A hivatalos dolgokat a digis címekre regisztráltam be: átutalás utáni visszaigazolások, bankkártyás vásárlások, díjnetes levelek...stb.PayPal-al nem bajlódok: egy kis jegyzetfüzetem tele van különböző kontókkal és azok jelszavaival (mindenhova más a jelszó).
A hungarofonnal kapcsolatos infókat köszönöm!
-
KTU
addikt
válasz Sayuar #20991 üzenetére
'kis jegyzetfüzetem tele van különböző kontókkal és azok jelszavaival (mindenhova más a jelszó)."
KeePass Password Safe [link]
tud magyarul, jelszót generál, nem hiperszuperegybőlfelhőmentős, de biztonságos, csak a kulcsfájlt és az adatbázis fájlt kell lementeni, jegyzetet adhatsz hozzá stb. meg persze a mesterjelszót megjegyezni.
majd 10 éve használom rengeteg adattal, most 500kb amit mentegetni kell.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
"hiperszuperegybőlfelhőbemenős"
Online adatoknál mindenképpen neten vagy, tehát kb. mindegy a "felhőbemenősség". Szerintem az a fontos, hogy kliens oldali titkosítást használjon. Én sok éve LastPass -t használok és nem túlzás a neve. Tényleg csak egyetlen jelszót kell tudnom, semmi másra nincs szükségem, mert automatikusan be is léptet a megjegyzett oldalakra (ha akarom). Bármilyen gépen, bármilyen platformon hozzáférek. -
Zeki
nagyúr
-
HXY
addikt
Az lesz, mint az SMS-nél volt.
Minél többet beszéltek róla, annál hamarabb fogják betiltani, aztán majd sírhatunk, hogy a hívásaink egységesen egy központi számról mennek ki. -
instantwater
addikt
válasz Sayuar #20991 üzenetére
Ha szép emailt akarsz, akkor regisztrálj egy saját domaint, és akkor lehet keresztnev@vezeteknev.hu az email címed. Vagy ha tényleg annyira gyakori a vezetékneved, hogy a domain is foglalt, akkor hello@keresztnevvezeteknev.hu vagy akármi.
Nekem szerencsére elég ritka a vezetéknevem, így szép keresztnev@vezeteknev.com os címem van. Szerencsére enyém a keresztnev.vezeteknev@gmail.com is. A gmail jó, de gondolkozom azon, hogy mindenhol átállítsam saját domainesre, mert jelenleg az is a gmailben landol, és ha valami történik a gmailel, vagy én is megfigyelés mániássá válok, akkor bármikor le lehet cserélni a gmailt, és a saját domainest mindenhol elfogadják, és még egy önéletrajzon is jól mutat.(#20992) KTU
Felhőmentős csodára van egy LastPass nevű chrome pluginos csoda. Nálunk a cégnél a vezetőség ódákat zeng róla, hogy mennyivel kényelmesebb mint a KeePass féle backupolgatós megoldás, de mi csak a céges accountokat tartjuk benne, nem merjük rábízni a privát adatainkat 😃
De most játom, hogy Somatom kolléga is említette.
Na de mi van, ha elfelejted azt az egy jelszót? Tudom, van google authenticator, de az is csak plusz egy point of failure, és az sms es kód küldés csak a premium verzióban van. Oké, a telefonodat is elhagyhatod. Abbahagyom 😃[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz instantwater #20998 üzenetére
Nekem anno pont ettől lett szimpatikus. A FAQ -ban erre kerek-perec azt írták, hogy akkor buktad az accountot. Mivel minden kliens oldalon titkosítódik, ezért ők sem tudják a jelszavadat, így segíteni sem tudnak, ha elfelejted.
-
zeon.hu
nagyúr
Zello-ban be lehet állítani, hogy a bejövő üzenetet csak jelezze, de ne játssza le?
(Kicsi fiam néha túl lelkes )#?*@&!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ZIDOO médialejátszók
- Gaming notebook topik
- Ingatlanos topic!
- Gitáros topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest