- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz Oroszlánom #21201 üzenetére
Elfogadható, az kevesebb, mint 1/10-ed másodperc.
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
-
Herbali
tag
válasz Oroszlánom #21201 üzenetére
Mióta 4G-t használok azóta lényegesen jobb a Voip hívások minősége. A MobileVoip-ot meg lecseréltem Zoiper-re. Az is működik a T-Mobile hálózatán, ahol egyébként tiltva van a voip.
-
KTU
addikt
válasz Oroszlánom #21205 üzenetére
Dehogy megy
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nagyúr
válasz Oroszlánom #21205 üzenetére
jól tudod
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
KTU
addikt
válasz Oroszlánom #21208 üzenetére
És mi változik ha
VoipyioVoipYo-t használsz?
semmi.
VoipYo-nak nem lesz sipszervere."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nagyúr
válasz Oroszlánom #21208 üzenetére
jól tudod, nincs SIP szervere, ezért nem működik a Zoiperrel.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
KTU
addikt
válasz Oroszlánom #21210 üzenetére
Vagy jobb lesz, vagy rosszabb.
Regisztrálsz a SuntCalls-ra, telepítesz sipklienst és próbálgatod az ingyen teszt hívással.
00883510001196512"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
v-man
őstag
Nálatok jó most a Stuntcalls? (sipen)
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
stingy2
senior tag
Kb 1 hete léptem be a voip használók táborába,Stuntcalls-ra regeltem, itteni tapasztalatok alapján: Dellmont klónok kb. egykutya, válaszd a legolcsóbbat . Blue mobile kártyám van. Kipróbáltam pár klienst, legjobban a Yourdialer és a Zoiper jött be, ez a kér progi maradt fenn. Nálam simán megy a Zoiper is, bár elvileg tiltott még a voip.
Abban esetleg tud valaki segíteni, hogy Zoiperbe érdemes-e megvenni a g729-es codecet? )Eddig bármikor használtam, volt 4g, és lassított sebességen is vidáman megy az iLBC30-as codec-kel,más nincs is bejelölve).(#21214) v-man Zoiperrel megy most is.
[ Szerkesztve ]
INTJ
-
KTU
addikt
válasz stingy2 #21215 üzenetére
Beállítottam még egy Gigaset A510IP-t, mivel új accountokat kellett létrehoznom ingyentelefonálás miatt,
valami hirtelen ötlettől vezérelve átállítottam mindenkit G.729 codec-re.
kb. a második napon állítottam is vissza az összes készüléket G.711-re.Tompább, halkabb hang,
nekem nem jön be továbbra sem a G.729.
Nem is tudom miért állítottam át mindenkit.(#21217) whbear:
Én is megvettem még régebben Zoiperba és Groundwirebe is, de minek.
Ha van "normális" (nem korlátozott) mobilnet, 4G-s telefon,
akkor is tudok telefonálni ha 2db 1 - 2 Ft-os egyenlegű sim van a telefonomba.
Persze nem csak wifi-n.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
nOvOp
senior tag
Sziasztok!
Amennyiben a stuntcalls oldalon 2 regisztrációt végzek, akkor a két szám akkár ingyen is tudja egymást hívni mobil készüléken? Persze net biztosítása mellett. Ha igen, akkor hogyan? -
KTU
addikt
Ráadásul a Reenger még most is hektikus működést produkál.
kb. 3 percnél megszakad, rosszabb a hang mint a többin.A510IP-ken van 6db account hely, beállítottam párat: Callcentric, NeoPhone, Reenger, Fonio.
Naponta akár sok órát telefonálunk egymásközt ingyen ezeket használva.
Eddig Fonio volt PAP2T-n, 1 éve használjuk, ha van normális sávszél / net, akkor hibátlan.
Callcentric szintén nagyon jó minőség. Hátránya, ritkán csörög a telefon hajnalban, mellétárcsáznak.
NeoPhone-t kicsit kevesebbet használjuk,
0036xxxx.... formátumba vannak elmentve a számok,
de így nem lehet felhívni másik NeoPhone számot ,
csak 0621xxxx... formátumban.[ Szerkesztve ]
-
kiskkas
tag
Leirnád a Callcentric regisztrálását valamint a fizetési lehetőségét közérthetöen. A Neophont használom
a család legnagyobb megelégedésére de az amerikai hívás mostanába nagyon labilis. Ez a Callcentric most került a topikba elöször szóba, talán többünket is érdekelhet. Köszönet elöre is.Xiami Note 10 5G . iPlay-40 pro
-
KTU
addikt
válasz kiskkas #21227 üzenetére
Callcentric ingyen USA telefonszám regisztráció Youtube
Regisztrálsz több telefonszámot és evvel is megy az ingyen hívás egymásközt a SIP-URI is.
Díjakat nem néztem."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
allfinanz
senior tag
Callcentric ingyen ad Inum (+88351000...) szamot is, amely Viberrol ingyen hivhato.
Vagyis Viber -> otthoni asztali VOIP telefon ingyen.Ippi.com-mal pedig ingyen mukodik a
VOIP -> Skype
Skype -> VOIP
Viber -> VOIPIppi szinten ad Inum (+88351000...) szamot. Viberrol ingyen hivhato ez is.
Otthon telepitett asztali keszulekrol ugy hivhato Skype, hogy az ippi oldalan a telefonkonyvbe beirod, hogy pl.
01-es legyen a gipszjakab999@skype.ippi.com SIP cím.
Otthoni tarcsazon pedig csak beutod, hogy 01 es kicsorog a Skype cím.Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
allfinanz
senior tag
Callcentric atiranyithato SIP cimre, telefonszamra (Inum ingyen hivhato, tehat az ingyen van).
Ippi pedig telefonszamra iranyithato at, vagyis Inumra, met annak hivasa ingyenes.Callcentric atiranyitas -> SIP URI cím (Betamax/Dellmont SIP)
Callcentric atiranyitas -> InumIppi atiranyitas -> Inum
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
Magnat
veterán
Üdv,
Fritzboxban jártasok segítségét kérném: mint már említettem, beszereztem egy 7170-es modellt és arra akarnám használni, h sip kliensekről tudjak telefonálni a vezetékes vonalon. A klienseket felvettem és tudják is hívni egymást a **62x azonosítójukkal. Viszont a vonalas hívást egyszerűen nem tudom megoldani, bárhogy trükközök, mindig foglaltat jelez ... ami nem tiszta így hirtelen:
-nem találom, h az előhívót hol kell megadni... Ahol most tesztelem, 0-t kéne tárcsázni minden városi híváshoz
-A lenti képen a nyíllal jelölt helyre milyen telefonszámot kellene megadni?-a lenti menüponttal kell foglalkoznom és ha igen, miért csak isdn-t enged beállítani?
-A Wahlregeln menüben lehet ha jól értem szabályokat definiálni, h melyik hívás merre menjen (vonalas, net). Felvettem próbaképpen 2 mobilszámot és egy belső melléket (sajnos vmiért nem műxik a hívás), helyesek ezek így?
-Az Anbietervorwahlen menüben ha jól értem, tartományokat lehet megadni amik a vezetékes hívást használják ... nekem úgy kellene, h minden esetben a vezetékest hívja (egyelőre) ... hogy kellene ehhez beállítsam?
Köszi előre is, aki tud segíteni ...
̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(◕_◕)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿
-
TMhun
tag
Sziasztok!
NeoPhone-os kérdésem volna:
Azt olvastam már itt többször, hogy ha nem akarok hívni a NeoPhone-os számmal (csak visszahívható szeretnék maradni), akkor nem kell felölteni az egyenleget. Ez biztosan így van?
Az admin felületen van egy ilyen sor: "Érvényességi idő: 2016-08-21" Ez mire vonatkozik? Ennek letelte után is elérhető maradok a kapott nomadikus számon?Akinek van tapasztalata a fentiekkel kapcsolatban, előre is köszönöm a válaszát!
-
Magnat
veterán
válasz cikcakk #21234 üzenetére
Szia,
és hogyan, ha mondjuk Bp-i vonalas szám 0 városhívóval?
-Unbekanntes land (099)
-Landesvorwahl 00 36
-Ortsvorwahl 0 1Sajnos ha jóváhagyom, mindig visszaugrik Németországra, de a szám értékek maradnak így ahogy beállítottam, de sajnos most is foglaltat jelez ... vagy az Ortsvorwahlhoz 06 1 kellene? De akkor hova írjam a 0 előhívót?
Szerk.: mondjuk lehet, h más beállítás is hiányzik, mert direkt felvettem egy belső melléket is amihez semmiféle előhívó nem kell, de arra is foglaltat dob...
[ Szerkesztve ]
-
Magnat
veterán
válasz cikcakk #21237 üzenetére
Most látom csak, h szerkesztetted a hsz-t ... innen a 0 előhívó miatt külföldet így hívok:
0 00 országíhvó körzet telszszámBudapestet így:
0 telszámVidék, mobil:
0 06 körzet telszámBelső melléket pedig a 4 jegyű mellékszámmal (de ez sem műxik)
[ Szerkesztve ]
-
cikcakk
csendes tag
válasz Magnat #21242 üzenetére
0 előhívó nem kell sehová sem.
Állítsd be Németorszgra, azt amit írtam.
A Friztbox alapból az első sip beállításon működik. Az eltéréseket kell a hívásszabályba beírni.
Városi híváskor nem ad külön vonalat.Ezután a Budapesti számot előhívó nélkül hívhatod, a vidéket pedig 06-al.
[ Szerkesztve ]
-
Tesztelo.hu
senior tag
Leírom az esetem, hátha más is jár így:
Egy TP-Link TL-WR1043ND V2 routerhez csatlakozik a 7270-es Fritz!Box, ezen keresztül használjuk a VOIP-ot (ePhone). Újabban állandóan megszakadt a kapcsolat, és ilyenkor a Fritz nem is tudott újra kapcsolódni. A router és/vagy a kábelmodem (Digi) újraindításával megoldódott a probléma, úgy 20 percre, amikor újra előjött.
Másik Fritz-cel is ugyanezt tapasztaltam, a Digi és az ePhone pedig jelezte, hogy náluk nincs semmi hiba. Kicseréltem a routert is egy másik ugyanolyanra, erre megjavult a dolog. Viszont észrevettem, hogy ezen nem a legfrissebb (150910) firmware van, ezért frissítettem.
És ekkor újra előjött a fenti hiba! Visszatettem az előző fw-t (140613), és azóta minden tökéletes... Szóval az újabb fw okozta a problémát (a másik routerben is az volt, és valószínűleg a frissítés után jött elő először a hiba, csak akkor már a frissítés nem jutott az eszembe), pedig abban elvileg csak a Wifi-vel kapcsolatos gyorsítás az újítás. -
-
Taktoj
aktív tag
Up
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest