Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #90933760

    törölt tag

    válasz DigitXT #25035 üzenetére

    Hogy ne lenne csini ez. Na ha én csinálnám meg, az már lehet nem lenne csini.

    Mackó
    A hőcserélőnek chillernél nem tudom mennyi értelme, belövöd a hőmérsékletet harmatpont fölé és nem lesz lecsapódás. Az erkélyes radinál jól jöhet viszont, mert a veszteségével a gép vize talán harmatpont fölött tartható. De ha olyan hideg van ott kint hogy a gépköri víz is lehűl nagyon, akkor ugyanúgy vizes lesz az is.
    De ez is egy alternatíva végül is. Mondjuk én inkább a radin lévő ventik számát és sebességét játszadozva variálnám és figyelném folyamatosan a víz hőmérsékletét, esetleg burkolnám a radit, ezt sokat kéne tesztelni bár elég macerás folyamatosan változó kinti hőmérséklet miatt.
    Olyan hideg itthon szerintem aligha van hogy ventik nélküli radival, ergo passzívan harmatpont alatti vízhő legyen terhelve szóval venti mindenképp kell rá akkor meg lehet is variálni vele. Legalábbis gondolom, még sose csináltam ilyet csak ésszerűen átgondolva gyanítom.
    Idle persze simán megvan passzívan is a harmatpont, de idle gépet minek kinti faggyal hűteni.
    Esetleg a szobában is lenne egy radi amit fújna venti és próbálná a vízhőt harmatpont felett tartani. Ez is lehet egy jó szabályzó módszer.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák