- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Amit tiltunk:
- a kulturált társalgást szembeötlően zavaró, agresszív, vulgáris, obszcén, hangulatkeltő hozzászólások
- ha a hozzászólás faji, vallási, nemzeti, nemzetiségi, nemi, politikai, egyéb hovatartozást sért
Új hozzászólás Aktív témák
-
localhost
Közösségépítő
válasz BLeP_i #12550 üzenetére
- Drágám, be kell vallanom - mondja az ifjú feleség - engem Anyám nemigen tanított meg főzni, csak két dolgot tudok elkészíteni a babfőzeléket és a palacsintát.
- Mire a férj: - aham, és ez itt most éppen melyik ?¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
leslieke
Jómunkásember
Áll a székely juhász a réten a botjára támaszkodva. Arra megy a másik juhász, kérdi:
- Hát maga meg mit csinál?
- Gondolkodom.
- És hol a fenébe van a nyája?
- Azon gondolkodom.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Hujikolp
őstag
Akkora kocka vagy, hogy a szotyit is winrar-al bontod!
-
törölt tag
Egy nőnek rettenetes rémálma van. Meztelenül rohan egy sikátorban, miközben egy hatalmas néger férfi kergeti. A nő rohan, rohan, de nincs menekvés. Megbotlik, elesik, és az ürge ráveti magát. A nő elkezd sikoltozni:
- Mit akar maga tőlem?
A fazon megáll és ránéz a nőre:
- Én magától? Hisz maga álmodik engem. -
TazLeacher
nagyúr
Most olvastam, elég morbid:
- Búra alatt hamu, mi az?
- Rövidzárlatos inkubátor. -
Donnay89
újonc
Tehát akkor - egy kis IQ fejlesztés....
Kerékpár-----------> Egyenbillengészeti vasvázányos hátgörbészeti körduplány
Zsebkendő--------> Orrfuvolászati négyzetrongy
Gőzmozdony----> Gőzkiköpészeti tovalöködönc
Nyakkendő-------> Nyaktekerészeti mellfekvenc (asszem ez jó volt)És még sorolhatnám....
Köszi!A személyeskedő rész törölve.
[ Módosította: Qru ]
-
leslieke
Jómunkásember
- Mi lesz Hófehérkéből ha megfogja a magasfeszültségű áramvezetéket?
- ???
- Hamupipőke.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
adi mester
aktív tag
- Mit iszol kisfiam?
- Savat!
- Mit?
- HRRR....Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
leslieke
Jómunkásember
Két férfi elmerengve társalog a borozóban:
- Te miről mondanál le könnyebben? A borról vagy a nőkről?
- Az évjárattól függ......A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dr.Zoo
őstag
(ha voltmár bocsi)
Csiga vadul csúszik a vonatsínen, és közben hangosan dúdolja:
Jajdeszép az élet, terem-terem-terem.
Jajdeszép az élet, terem-terem-terem.
Jajdeszép az élet, terem-terem-terem-terem-terem-terem-terem.....Szentpétervárról indul a MIG, időpont 1986 novembere.
Pilóta kötelező gyakorlatok után, visszaindul a bázisra.
Már a leszálláshoz készülődik, mikor egy banya kinézetű hölgy egy seprűn elrepül mellette...
A pilóta majd kiesik a gépből, utánnamegy, majd félve kiszól:
Kezitcsókolom, Ugye boszorkány teccik lenni?
Mire az idős hölgy válaszol mosolyogva:
Dehogyis te butus, Csernobilban voltam takaritónő...."decretum... Ugros eliminandos esse / rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak."
-
adi mester
aktív tag
Kiskacsa úszik a tavon és sír. Odamegy hozzá a krokodil és megkérdi:
- Miért sírsz kiskacsa?
- Mert nem tudom ki és mi vagyok...
- Ó, hát ez egyszerű: sárga csőr, sárga tollak, úszóhártya - kacsa vagy!
- Szupi! Kacsa vagyok! - örül a kiskacsa.
- És te mi vagy?
- Találd ki! - mondja a krokodil.
- Hmm, hosszú farok, rövid lábak, nagy száj, bőrdzseki ... olasz vagy!?Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
bambano
titán
válasz adi mester #12567 üzenetére
ha úgy nézel ki, mint egy kacsa, úgy hápogsz, mint egy kacsa, úgy totyogsz, mint egy kacsa, akkor kacsa vagy, feltéve, hogy a kacsa szó nem bejegyzett védjegy...
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
adi mester
aktív tag
válasz bambano #12568 üzenetére
Na, hát ha beröffen a topik, még egy kacsás, ezt még úgy se ismertem
Karfiol pekingi kacsát rendel a Három Sárkány nevű kínai étteremben. Kihozzák neki, Karfiol bedugja az ujját a kacsa püspökfalatjába, majd dühösen azt mondja
- Pincér! Ez nem pekingi kacsa, ez kantoni... Vigye vissza, és azt hozza, amit rendeltem!
A pincér visszaviszi a kacsát, majd egy fél óra múlva megjelenik egy másikkal. Karfiol ismét bedugja az ujját a kacsa hátsó felébe, s dühösen közli
- Ez se pekingi kacsa, hanem szecsuáni... Hozzon pekingi kacsát!
A pincér ismét visszaviszi az ételt, s ismét másikat hoz ki. Az eljárás ugyanaz, ujj a hátsó részbe, majd Karfiol elégedetten bólint
- Ez az! Ez pekingi...
Erre egy enyhén ittas úr föláll a szomszéd asztaltól, odamegy Karfiolhoz, hátat fordít, letolja a gatyáját, és azt mondja
- Bocsánat, uram, nekem is megmondaná, hová valósi vagyok?Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
-
jerry311
nagyúr
Ha Chuck Norris spártainak született volna, akkor film címe: 1
-
Nordic
Közösségépítő
- Miért k*rva jó a mazochistának?
- Azért mert ja rossz neki akkor az jó, ha meg jó neki, akkor az rossz, tehát jó... -
leslieke
Jómunkásember
- Képzeld el, végre sokkal olcsóbb lett a benzin!
- Tényleg?
- Nem, de képzeld el!A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
macilaci78
nagyúr
Kicsi, sárga és nagyon veszélyes: root kiskacsa.
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
hcs57
őstag
válasz macilaci78 #12574 üzenetére
Vót má:[link]
Okos vagy, ha csak a felét hiszed el annak, amit hallasz. Zseniális, ha tudod, melyik felét. forrás: mozaik.bloglap.hu
-
válasz lezso6 #12576 üzenetére
és hol a vicc? vagy az is vótmá?
Elmegy egy férfi az orvoshoz és elpanaszolja, hogy a nemi szerve sokat fáj.
Az orvos nem talál semmi szervi bajt, ezért megkérdezi:
- Milyen a szexuális élete?
- Normális.
- Lehetne részletesebben?
- Persze. Reggel a feleségemmel, délelőtt a titkárnőmmel, délután a barátnőmmel, este újra a feleségemmel.
- Ember, akkor világos, hogy ettől vannak a fájdalmai!
- Én meg már majdnem azt hittem, hogy a sok maszturbálástól.A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Fáraó
őstag
Hasonló:
Egy hapsi elmegy a doktorhoz, mert már egy hete ágaskodik a farka, és elég ciki a dolog. A doki erre nagyot néz és mondja:
- Tolja le a nadrágját, megvizsgálom!
A tag letolja, megmutatja, és tényleg áll mint a cövek!
A doki csak vakarja a fejét, felhúzza a bőrt. Látja, hogy valami fekete pötty van ott. Fog egy nagyítót azzal nézi:
- Egy bogár! - kiált fel.
Azzal fog egy csipeszt és kiveszi a bogarat. Abban a pillanatban elkezd lankani a hapsi tagja.
- Jaj, doktor úr! Nagyon szépen köszönöm! - hálálkodik. - Mivel tartozom?
- Semmivel! - mosolyog a doki. - De a bogár nálam marad!VIGYORRRGAZMUS.....
-
Egorov
aktív tag
Mi van ha elütnek egy matematikust. ?
- Már nem számítIhn nikho! Mahna nikho mha nahna e rei!__....Ͼʘ.ʘϿ....__Mha nahno mha nah rikho! Ihni Kohei!
-
buherton
őstag
válasz Egorov #12581 üzenetére
- Mit csinál a matematikus, ha székletrekedése van?
- ???
- Kidolgozza ceruzával.tely, baly, fojó, mennyél, mingyárt, telyföl, tolyás, malyd, kapú, egyenlőre, ejsd, jáccani, ahoz, fúj, hüje, muszály, alat, álok, lasan, fojtatás, ál, fontós, költsön, eggyüt, lyob (jobb?), mek, mongyak, milyért - !!! Tanúlyunk már meghejjessen irni... !!!
-
homeless09
őstag
Mi a különbség a buzi, meg a vaddisznó között?
Semmi, mindkettő rajong a makkért.'Nobody, nobody does it better than Manchester United'. |
-
leslieke
Jómunkásember
Székely bácsi ül a szekerén, megy az országúton, mikor megáll mellette egy Mercedes, és kérdezi nevetve a soförje: - Hány lóerős a szekér, papa?
- Kettő, hát a tied?
- 320! és gázt adva elhúz
Pár kilométerrel arrébb az öreg látja, hogy a Mercedes belerohant egy fába.Erre az öreg:- Mi van fiam, szétszaladt a ménes?A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
-
jerry311
nagyúr
-
james001
veterán
válasz macilaci78 #12593 üzenetére
Ezt nem ismertem
Egy másik "fájós" vicc:
-Mi az feldobod zöld leesik fáj?
-Biliárdasztal.https://psnprofiles.com/kazama001
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz macilaci78 #12597 üzenetére
Egy kacsa beslattyogott a kocsmába, és odaszólt a pultosnak:
- Kérek egy szendvicset és egy sört!
- Dehát maga kacsa! - válaszolta a pultos megdöbbenve.
- Látom, jó szeme van.
- Dehát maga beszél! - hüledezett tovább a férfi.
- Látom, a füle is jó. Akkor megkaphatnám, amit kértem? - kérdezte a kacsa.
- Természetesen. Elnézést, de nem szoktak nálunk kacsák rendelni. Mi járatban van errefelé?
- Ott az út túloldalán dolgozom kőművesként egy építkezésen.
- Kőművesként? - Lepődik meg a csapos. - Tudok én magának egy jobb állást, sokkal többet kereshetne, mint most.
- Igen, és hol? - kérdezte a kacsa.
- A cirkuszban.
- A cirkuszban? De hát a cikuszosok azok egy nagy kerek sátorban vannak nem?
- De igen.
- Mi a fenét akarnak azok egy kőművestől?"Egyformának lenni mindenkihez. Emberfeletti nagy szív kell ehhez." - Reményik Sándor
-
Bencus88
nagyúr
válasz macilaci78 #12597 üzenetére
Miért iszik a néger piros pöttyös bögréből?
Mert szomjasImádom az elvont vicceket
-
adi mester
aktív tag
válasz Bencus88 #12599 üzenetére
Ezen szétfolytam:
Olyan sötét vagy, mint újholdkor egy barlangban, egy néger gyászoló kéményseprő szájában a fekete lyuk!
szerk.: Nem válasz, félreklikkeltem, ssry
[ Szerkesztve ]
Csak két közönséges herkentyű husi, de ha egy bajnok tudásával szakértő módon hajítjuk el: "Ez a jegy a fájdalomba, csak odaaaa :D
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest