- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple iPhone 11 - népalma
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
PRDZsolesz
aktív tag
Ezt nem hiszem el...
-
dnl91
tag
Azért ez igen szép fejes volt.
-
Jarod1
addikt
kicsit átkapcsoltam a tv- és tudjátok honnan tudtam meg hogy alami van? kintről őrjöngés hallatszott
-
Bati0501
őstag
A jó kis duplázós mix jött volna,de egyáltalán nem örülök a Realnak...
Nem érdemelték meg-nem annyira, mint az ellenfelük. -
Jarod1
addikt
kár hogy azt tettem hogy 2. gólt Bale lövi...
-
giigz
veterán
Reaaaaaaaal De ezt most már meg is kellene tartani
-
giigz
veterán
Itt a vége!!!
BL győztes a Real!!!
Én szóltam...
-
-
McCartman
őstag
céronaldo mekkora majom, omg.
Balotellinek legalább jól áll.Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
Bati0501
őstag
Igaz most nem nézem az eredményeket,de amikor már csak pár perc volt hátra,akkor a Realnak vagy 5 kaput találó lövésük volt.
Nyilván (már) lényegtelen, de én e meccs alapján az ATM győzelmet szerettem volna. Nekem sokkal szimpatikusabban játszottak-nem a szabálytalanságok miatt. -
giigz
veterán
Akkor ha már ma (is) ilyen jó tippeket adtam nektek, itt egy bónusz, nyilván nem egy nagytétes, de szerintem nemcsak kis, de közepes téttel vállalható. Saját mércémen 1-2k-t biztos raknék rá, ha lenne most online lém.
Miami - Indiana V @ 3,35
-
gery2123
őstag
Na nyert a Real!! Ezeazazzzzzz!! Igaz én buktam, de a csapat nyert! !!
-- PSN_ID: GerY2123
-
yogibear
addikt
válasz Bati0501 #64573 üzenetére
Okés, de ez nem műugrás vagy műkorcsolya vagy sportgimnasztika, aminél szubjektív döntésen alapul a győzelem vagy vereség... gólra játsszák, nem szépségre.
Tetszettek volna kibírni azt a 2 percet gól nélkül és akkor most ők ejthetnék be a kupát a buszt alá.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Bati0501
őstag
válasz Zjunior #64578 üzenetére
Lehagytad,h a 93.perc után.
Köze nem volt? 2 percen múlott...szóval tényleg mit akartak...
Bár gondolom, ha ennyien biztosak voltak,h a Real az utolsó pár percben kiegyenlít,akkor a topikban a milliomosok számának ugrásszerűen meg kellett növekednie.Ahhoz már nem kellett nagy tehetség, h vki megmondja,h a hosszabbításban el fog dőlni a meccs.
-
veterán
Egy a lényeg, hol a háromezrem?
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
jpm
senior tag
amennyiben lesz csetepaté ma a F1-ben, márpedig miért ne lenne akkor:
20x-ért Vettel nem rossz opció! -
Dani_kp
addikt
válasz Bati0501 #64579 üzenetére
Valóban nem sok köze volt az ATMA-nak ehhez a meccshez, 2-3 helyzetük volt az is szögletből, szvsz az a gól is elég "csicska" gól volt, az inkább a szerencsén és Casillas bénaságának volt köszönhető plusz rá is ültek arra az 1 gólra, csak nem tudták megtartani az előnyüket. Míg a Real támadásból kidolgozott vagy 5-6 helyzetet, persze az más kérdés, hogy "sajnos" nem tudták gólra érvényesíteni.
Amúgy a rendes játékidő is 3-1 vagy 4-1 lett volna, ha fent írt helyzetből gól születik...Félreértés ne essék nem vagyok RM szurkoló, illetve egyik csapat felé sem húzok, de és én is jobban örültem volna egy ATMA győzelemnek, de közel sem játszottak olyan jól, mint a bajnokságban vagy mint a negyeddöntőben.
https://ingatlan.com/33821564
-
razorka777
veterán
Esélyes ma a magyar kupadöntőn 4, vagy több gól?
Ezen morfondírozok.Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
jpm
senior tag
válasz Daniel Alves #64586 üzenetére
a neten Vettel dobogó 2,37x
esetleg kevés célbaérő
-
sch_a
addikt
A két mercire 5,50 van, hogy nem érnek célba. Szerintem már az első körben kiütik egymást, amilyen idegállapotban lehetnek.
-
veterán
Érdekes meccs lehetett, mikor fogadtam indi vezetett 21:4. Kisebb is volt az odds mint a másiknak.
Mikor ránéztem már csak 10 pont előnyük volt, viszont úgy gondolták a fogadóirodák, hogy Miaminak nagyobb az esélye. Ekkor kellett volna visszafogadni.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
jpm
senior tag
válasz Daniel Alves #64591 üzenetére
Én már megraktam
-
janos1988
addikt
Nahát, nahát, a hosszabbítás előtti percekben tanult meg focizni a RM? Van aki ezt beveszi? Előre legyártott forgatókönyv szerint ment az egész...
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
jpm
senior tag
mert külön csak rá nem is volt lehetőség fogadni. Meg sztem Vettel amúgy is jobb lesz.
Hamilton nyeri a Nagydíjat 2.20
Rosberg nyeri a Nagydíjat 1.70
Vettel nyeri a Nagydíjat 20.00
Alonso nyeri a Nagydíjat 35.00
A felsoroltakon kívül más nyeri a Nagydíjat 3.30[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest