- Apple Watch
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- A OnePlus 12-re is telepíthető az Android 15
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz L_YKing #64350 üzenetére
Aha... aztán ez lesz a vége
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
A Real Madrid elindult a reptérre
Annyian búcsúzkodtak tőlük, mint amennyien nálunk egy NB I.-es meccsen szokás lenni. A csapat az Atlético Madrid ellen játszik BL-döntőt szombat este.Ha ehhez hozzávesszük, hogy az ATMA-nál is vagy ennyien búcsúzkodhattak, a kettő majdnem kiad egy komplett fordulónyi bohócliga nézőszámot.
-
pohár
félisten
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
yogibear
addikt
Holnap Derby - QPR meccs a PL-be jutásért... egy meccsen múlik minden...
[Soha ennyi pénz nem múlott egyetlen futballmeccsen]
A világ legnézettebb bajnokságáért, a Premier League-ért a Derby County és a Queens Park Rangers 134 millió fontért (50,25 milliárd forint) játszik egymás ellen - és ez a legrosszabb forgatókönyv.
A 2014-15-ös PL-szezonban ugyanis az utolsó helyezett minimum 62 millió fontot kap majd, ráadásul a kiesők mindig is kapnak plusz pénzt egyfajta mentőhálóként, hogy átvészeljék a másodosztályba kerülést, még akkor is, ha éppen csak feljutottak. Ez az első évben 26,4 millió font, utána 21,6 millió, majd 12 millió a két rákövetkező szezonban.
Ha a feljutó csapat nem esik ki egyből, akkor ez a 134 milliónál jóval több is lehet.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
Napi meglepi:
Shamrock Rovers - Bohemians X2
Bet365-ön még 2.60-at adnak rá, tippmixen rakni ugyan nem lehet, de 3.60-ért az X egy kamira elférhet...
Vélemények?
[ Szerkesztve ]
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz yogibear #64360 üzenetére
Nem gondolkodtam félidőben, de sok sikert. H-ra biztos nem pakolnám ezt a meccset se félidőt, se rendes játékidőt nézve legalábbis...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
yogibear
addikt
válasz stefyY #64361 üzenetére
Pedig érdemes számolni vele egyes bajnokságokban... európai 1-2 osztályok közül van vagy 10 minimum, ahol a félideji X-ek aránya 40% felett van. Végeredménynél viszont már nincs ekkora eltérés. Például:
Török 1
félidő 1-X-2 - 32% 49% 19%
véger 1-X-2 - 47% 26% 26%
Spanyol 2
félidő 1-X-2 - 30% 49% 21%
véger 1-X-2 - 42% 30% 28%
Német 2
félidő 1-X-2 - 27% 47% 25%
véger 1-X-2 - 41% 29% 30%Egy félidő X az kettes körüli odds, duplázósnak kiváló... és csak egy meccs. Persze a mázlifaktor itt is befigyel, de lehet szűkíteni azzal, hogy csak olyan bajnokságból válogat az ember, aminél minimum 40% feletti az arány.
A most, nyáron is futó bajnokságokból norvég nem jó, mert csak 36%-os, de svéd 1 - 49%, svéd 2 - 41%, finn 1 - 50%, ír 1 - 50%, ír 2 - 43%, brazil 1 - 42%, brazil 2 - 47%.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
stefyY
őstag
válasz yogibear #64362 üzenetére
Nem azt mondom, hogy nem lehet érték egy könnyed 2-es oddsban...de én szerintem másfél éve alsóhangon nem pakoltam első félidő X-re... Kinek mi...overen kívül a gólokkal is megszívom mindig, meg kellene már tanulnom...kupákra / barátságos meccsre / finn & orosz jégkorongra / nagy oddsmozgásos meccsekre nem pakolni...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz stefyY #64363 üzenetére
bari meccsekre soha, az tiszta lutri, jégkoronghoz nincs affinitásom
odds mozgás meg becsapós, tapasztaltam, a fele igaz kb, a másik fele irodás beetetés... volt hogy 2 hétig írtam ki a 0,5-nél nagyobb mozgásokat, kb a fele volt valós, a többi beetetés, vagy a userek generálták.
Kupában csak a BL - EL... a többi felejtős...
Over/under - sose találom el.
Egyelőre a félidő X-ben látok olyan lehetőséget, amit az "előfordulási aránya" miatt foghatónak tartok, bajnokságtól függően persze, és a kettes odds még sem 1,3.
No és persze a mázlifaktor itt is megvan, csak talán kisebb arányban.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
[link]
Altachra egy kanyi vasat nem tennék, mióta bajnok lett.Hát csak nem 0:2 már?
[ Szerkesztve ]
-
Bati0501
őstag
Am mi ez a pangás?
Nem gondoltam volna,h a holnapi BL döntő előtt egy szó se fog róla esni...kb. csak én hoztam fel tegnap a témát.
Mi történt,lemaradtam vmiről az utóbbi pár hétben? -
stefyY
őstag
Molde kezdi már...1.62-ről 1.73-ra ugrott az odds gyakorlatilag a kezdős előtt 30 perccel...nem szeretjük az ilyet...az összes irodánál felment a vendégek odds...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz razorka777 #64368 üzenetére
Már bajnok és már kiesett csapatra nem érdemes fogadni.
Nézd csak meg pl. a Steaua-át, amióta tuti bajnok, azóta 3 döntetlen, ebből kettő otthon, ahonnan amúgy ötösével rugdal haza mindenkit.
Altach dettó ugyanez, amióta tuti bajnok, azóta simán "eladja" a meccseket nézd meg az eredmények.com-on a "forma" alatt, jól látszik...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
B-L-A-C-K
titán
-
stefyY
őstag
Ennyit a Moldéról egyelőre, 38%-os labdabirtoklás a tökutolsó csapat ellen, gratulálok...
-
B-L-A-C-K
titán
Tízórai egy kis rántotta volt...
-
yogibear
addikt
Östers nagyon erőlködik, nehogy eltalálja a kaput, eddig 10-ből 10 ment mellé
Na tizenegyedikre csak sikerült.Moldénak is 8-ból csak 1-szer sikerült.
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #64198 üzenetére
A tegnap előttin semmi nem volt, viszont a tegnapi 4x-es 3/4-en jött három meccs, 1,6k -> 13k Majd holnap lövök képet.
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
stefyY
őstag
Molde góóóóóóóóóóóóól
-
stefyY
őstag
Ennyit a Moldéról...
-
B-L-A-C-K
titán
Holnap rakok egy olyan lottót....., nagyon érzem most, szerintem telibe veri...
-
stefyY
őstag
-
stefyY
őstag
válasz yogibear #64399 üzenetére
Persze. Csak 1.40-et adtak a hazaiakra...és pakolták is azért...én az életben nem raktam volna...
S közben a másik meccsem is úszik, amit raktam...jajdejó.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest