- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chereiose
addikt
válasz máyköl #23648 üzenetére
Hát én nem teljesen értek egyet. A védelem egyfolytában kihagy, egyszerűen látni rajtuk, ( ebben a felállásban), hogy bizonytalanok. Nacho-t kapásból nem lenne szabad játszatni, Arbeolát meg pláne, csak most ugye nincs más. Illara meg még elég fiatal, jól jönne azért még Xabi. Özilt én is nagyon sajnálom, hatalmas játékos :/
giigz: Én sem látok akkora esélyt a bl-re, mint pl tavaly, amit ők csesztek el Dortmund ellen..
[ Szerkesztve ]
-
máyköl
veterán
válasz Chereiose #23651 üzenetére
Ja! Csatárkérdés és kapuskérdés.
Két csatárunk van. Benzema és Morata. Szerintem egyikük sem Real szintű játékos. Jobb náluk Higuaín, de ő sem Real szintű.
Kellene egy Van Persie, egy Lewandowski, vagy egy Falcao minimum.Kapuskérdés nálam egyértelmű. Diego López.
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
B@ssski, tegnap ugye lemaradtam a Dortmund meccsről így nem raktam meg a szelót, de az el is ment...Viszont többi úgy néz ki simán jön, kár hogy ma nem raktam meg, a többit...:/ Le is mentettem amiket akartam....
-
Chereiose
addikt
válasz máyköl #23652 üzenetére
Azért lehet, hogy jó a López, de szerintem mégiscsak a kapitányunknak kéne a kapuban állni. A csatárokra visszatérve, tényleg nem real szintű az a nyomorék benzema, a fiatal spanyolokat kéne játszatni, Moratát és Jesét. Még ők is jobbak mint a benzema. Ha lenne egy RvP-nk vagy valami erőcsatárunk akkor aztán nem lenne gond.
-
sz_abika
addikt
De durván gólzáporosak voltak a mai rangadók.
PSV,Győr,Fradi,Manchester...mind megtettem 2v3 gólra, rittig 4 fölött rúgtak most egymás ellenPSN: xszabikax
-
máyköl
veterán
válasz Chereiose #23654 üzenetére
Casillas el volt kényelmesedve. Azt hitte neki fix helye lesz a Real Madridban mindig. Azonban lesérült, és López bravúrjaival bebizonyította, hogy képes harcba szállni egy ekkora névvel, mint Iker Casillas. Találgatnak még mindig, hogy valóban lesérült -e a Galata meccsen, vagy kamu volt, és már nem is akar védeni a Realban, nem tudom, de a dolog furcsa egy picit... Szerintem teljesen be van sértődve, és a nyilatkozatait nézve nem kizárt, hogy máshol folytatja.
-
Bencus88
nagyúr
Na akkor Real hendi, Napoli gól pipa is Valencia 1X és akkor boldogág van.
-
Bati0501
őstag
Beírom már az én szelómat is:
Dinamo-Lokomotiv H vesztes
0-1 Real-Getafe H nyertes
0-1 Arsenal-Stoke H nyertes
Cardiff-Tottenham V nyertes1000->11080 Forint...lett volna,ha Dzsudzsákék nem b@sszák el.
Ha leesett volna,h ő is ott volt komolyan ellenük teszek vagy másra.[
-
nagyúr
Egy Milan gólnak roppant mód tudnék örülni, plusz ha nyer a portó akkor már pláne
Dejó mire leírtam 1-1
[ Szerkesztve ]
Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Bencus88
nagyúr
Ettől féltem egyenlített a Sevilla.
-
zolynet
veterán
legalabb a napoli jön, apró örömök
Life is too short to stay stock!
-
nagyúr
Balotelli hogy égnél meg az avas tűzön
-
nagyúr
válasz Chereiose #23670 üzenetére
Nálam egy meccs 90. percig tart, és ha jól látom még hátra van bő 20 perc.
Szóval bármi lehet még. Mellesleg meg mit izgulsz, azt írtad visszafogadtad nem?
Akkor meg dőlj hátra és élvezd hogy így vagy úgy de nyersz valamennyitDe hogy ez a Milan miket hagy ki te jó isten. Főleg Balotelli.
11-est kihagyja, rugdos össze vissza, kapufát lő gól helyett[ Szerkesztve ]
-
Speedhs
őstag
Viccfórumból linkelem, ez valami fenomenális!
-
Bencus88
nagyúr
Na ez már bejött Nagy kő esett le rólam így a minuszos indításból ma pluszban zártam.
-
Zjunior
veterán
Ha Psg nyert volna akkor 18k 1,5 ből!
Ezért nem játszok kis téttel száz meccset jelen esetben 6 mert mindig elviszi valami!
2 max 3 meccs nagy téttel dupla esélyel![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
GabN73
addikt
24-25:
Barca -0,5
Atlethico -1, -1,5
Napoli -1
Monaco
PSGodds: 3,37
-
nagyúr
válasz Zjunior #23688 üzenetére
Figyelj ez sem jó feltétlen, mert ha netalántán szopóágra kerülsz rögtön, és tegyük fel elmegy 2-3db 5-10K-s szelvény is akkor mindjárt elég nagy mínuszban van az ember.
Így pár száz forintjával is el lehet verni sokat, de nem igaz hogy egyszer nem akad be már egy ilyen nagyobb.Én meg a nagy pénzes játékot azért fejeztem be, mert már 100 elmondtam, hogy tök mind1 hogy 3-4 vagy 10+ meccset teszek, többnyire egyenes rakás esetén egyen megy el, kombi esetén meg egyel több mint lehetne,
Most is jött így 753 ft. A szelvény ára megvan, és ha a Portó nyer, vagy az olaszoknál meglett volna a GG akkor relatív sok pénz jött volna. Telibe meg 30k felett.Meg ugyan ez a szelvény volt megrakva egyenesbe is 400-al, ha jött volna mind akkor 53K-val lettem volna gazdagabb.
Csak hát mindig ott van az a bizonyos "ha"...[ Szerkesztve ]
-
NyxNyxNyx
addikt
Jövőhétre nagyon érzem a Chelsea győzelmet. Megteszem még most jó odds-on. Akár hendivel is.
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
sz_abika
addikt
Gebedjen meg a Seahawks hogy így elbohóckodják...
No meg a Colts sikernek is marhára örülök -4k.PSN: xszabikax
-
pohár
félisten
-
Lui82
tag
Màra van valami tuti? Jó a duplàzós is, a hétvégimet vitte a Liverpool
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért