- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ted_mosby
senior tag
Na, megérte behozni Mata-t, csak jöjjön a döntetlen Viszont egész szép kis oddsot hozott a mindkét csapat gólt lő,lehetőség. 1.80 az Bet365-nél és azért lehetett gondolni rá. Azt sajnálom a tippmixben hogy kevesebb lehetőség van a gólok fogadására,na de mindegy, így szeretjük..
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
PRDZsolesz
aktív tag
Barca drukkerként mondom, hogy szerintem a mai meccsükön a mindkét csapat lő gólt jó lehet, a barca elég B csapattal áll ki, csak a támadó 3as lesz viszonylag erős, valószínűleg Neymar pihen, Pedro-Messi-Sanchez lehet a trió, védelemben Alves-Piqué-Bartra-Montoya, középpályán lehet még kérdés, elképzelhető Song vagy Sergi Roberto játéka is, hogy Cesc, Busquets, vagy Iniesta tudjon pihenni. Az Almeria az utolsó 4 meccs mindegyikén lőtt 2 gólt, (Atletico ellen pl.), de kapott is legalább 2-t. Szerintem a végeredmény 1-3 lesz.
Ja, és 1,8 a szorzó a GG-re.
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
Na jött az x Meg neten volt egy 1,5 overem az is bejött, de most jön még csak a fekete leves, az Arsenal. Kicsit tartok tőlük, remélem megnyerik.
-
stefyY
őstag
na go Bayern...
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
-
L_YKing
addikt
Mondtam én , hogy Schalke!!!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
stefyY
őstag
válasz Ace owner #24309 üzenetére
Nem. Vegyünk két vektort...ha össze akarod adni...hendi ( 0,1 ) + végeredmény ( 2,1 ) = fogadás szempontjából ez ( 2,2 ), ami sehol nem H... Szóval akkor mikor nyersz?
"Ha Istenhez szólunk, az ima; ha Isten szól hozzánk, az skizofrénia." "Mi ez, génkezelt lazac? Nem, csak háromszor visszafagyasztott hekk."
-
stefyY
őstag
válasz L_YKing #24313 üzenetére
Khm...
( 0,1 ) -es hendinél a végeredmény x koordinátájának minimum 2-vel ütnie kell az y-t, hogy a hendivel együtt is magasabb legyen...jelen esetben persze.
-
plus44
veterán
sok idő van még, de persze mikor nyerjen a PuskásA. mint most...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Dani_kp
addikt
A Bayern belehúzhatna...a Dortmund meccs eddig jól áll .
https://ingatlan.com/33821564
-
stefyY
őstag
Valencia góóól
-
stefyY
őstag
Tököm se gondolta volna, hogy pont a Bayernen fogok úszni...
-
Ace owner
addikt
Na Bayern mégegyet..
Ried-Grödig 3-2 az úgy wtf?Galaxy Fold 4
-
rwin5
őstag
Sziasztok!
Valaki nézi a FTC meccset, hogy lesz-e ebből még fordítás? Most kapcsolódok be
#2: Dortmund tudtam, hogy most fossá veri az ellenfelét.. igaz ott a piros lap, de gondoltam..
[ Szerkesztve ]
-
Bencus88
nagyúr
grat MU nyomorékok, első 5-be se lesztek bent.
-
Ps Vita
őstag
Mu
-
rwin5
őstag
-
plus44
veterán
Ez a mai nap is kuka jobban jártam volna, ha inkább a lottózótól elfele sétálok...
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Ace owner
addikt
Kombijaim szarul állnak, viszont Genoa - Napoli V-vel még +ban zárhatnám a napot.
MU vagy V, vagy X lesz, aki tud onlájn játszani az rakhat rá szerintem ha lehet még..[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
rwin5
őstag
Diósgyőr meg hozza 0-2-re és őket cseréltem ki a fradira, mert azt hittem ez tutibb lesz... na mindegy... úgy néz ki pont ezen úszik a szeló, de ha az MU X-el akkor ők ketten legalább..
Na az MU-n se kell tovább filozofálnom
[ Szerkesztve ]
-
stefyY
őstag
Villa MC 2-2
-
Dani_kp
addikt
Azért a Bayern se kapkodta el, 72. percbe rúgták azt az 1 gólt, még jó hogy nem hendivel tettem meg...
Viszont a Dortmund-ba kellemeset csalódtam, ettől tartottam egy kicsit, de nem gondoltam volna, hogy ennyit rúgnak.Valencia is így maradhatna és akkor már csak a késő esti meccseknek kellene jönni és akkor nagyon boldog lennék .
szerk.: most néztem, hogy a Bayernt megtettem hendivel is akkor 1 szelvény mégis csak elment...
[ Szerkesztve ]
https://ingatlan.com/33821564
-
Bencus88
nagyúr
Na City, MU jól van Remélem Arsenal nyer és akkor nem leszek bukóban.
-
L_YKing
addikt
Bunda 7vége!
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
ted_mosby
senior tag
Bukó a mai két szelvény, köszönhetően annak hogy nem lőtt még egy gólt a Hoffeinheim,és a Shitty veresége Pedig jó lett volna a 8 ezer így hétvégére
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
rwin5
őstag
Ehhez a bunda témához én is annyit hozzászólnék, hogy a Fradi szerintem tuti az volt.. egyrészt írta haverom (bár kiröhögtem érte) aztán "érthetetlenül" lassan zárt vissza minden védekezésnél, és cserénél a 70. perc körül 2-0 nál lötyögve sétál le a fradi játékos is.. mivel nem ez viszi csak a mixet annyira nem érdekel, de 99%-ban biztos vagyok, hogy ez az volt.. de viszi az MU-meccs is, aminek kicsit örülök, mert ez a kettő meccs viszi el így 500ból => 90K a legrosszabb az egészben, hogy minden necces jött csak ezek nem.. Holnapra viszont küldök ezért egy ezresért egy szelót
#2: Ja és azért kapott 2. sárgát a Fradi játékos, mert úgy gondolta ők jönnek a bedobásnál és mikor mondták, hogy nem csak simán földhöz k*rta a labdát, és ezért kapott egy sárgát?!.. vicc - aztán ugye pirosat
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője