- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Újabb Ulefone hangoskodik
- Nothing Ear (Open) - nyisd ki a fülhallgatód
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz Anonymus23 #29800 üzenetére
ahhh ok, már azt hittem kihagytam valamit
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
válasz arnikusz #29798 üzenetére
jön is holnap egy fix:
https://trello.com/c/7aZgKE00/158-november-7th-2023-tu192-patch-notes
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Nagus
senior tag
válasz Anonymus23 #29800 üzenetére
Az tegnap készült. Nem tudom milyen rage módra gondol. Tényleg. Nem én indítottam engem csak ide dobott a MM. Nem ismerem ezeket, randomok. A jelenlegi szezonban még nem értem el a lvl 100-zat ott tartok ami ott van. A kesztyű skinje a mostani szezonból van, és a maszk is a karakteren (oldala látszódik).
[ Szerkesztve ]
-
Anonymus23
veterán
Jelenleg ezek a direktívák a bekapcsolhatóak open world vagy küldetésekben:
A te screeneden ott van a Fragile armor és a Ragers (2-3 direktíva), ami most nem beállítható open world, viszont az ezt megelőző szezonnak az alap direktívái voltak.
Szerintem nem mostani screen, max egy dolgot tudok elképzelni, ha valaki össze tudja bugoltatni a Summit direktívákat az open worlddel, erről nem tudok, hogy ez lehetséges.Szerk:
Bár a többiek discordon most mondják a megoldást, hogy ha valaki ez előtt csak a korábbi szezonban játszott, akkor első alkalommal amikor beindítja az új szezont, akkor az első küldetés amit elindít, annál a két szezon direktívái bugolnak, és pl akár 7 direktívával is el tudja indítani, ami később is megmarad arra a küldetésre[ Szerkesztve ]
;) - The Power of the Light Side
-
Nagus
senior tag
válasz Anonymus23 #29805 üzenetére
Az előző szezonban 7 direktívám nekem is volt egy időben és sokáig, pedig csak az aktuális 5 volt bejelölve. Állandóan kérdezték tőlem hogyan, én sem tudtam.
Ott van a képen a most futó event kesztyű skinje.[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
[link]
Az új Division játék!PS5
-
-
Deck
titán
-
Dlite
tag
Pont gondolkoztam, hogy nekiállok a DIVISION 1-nek végigviszem a sztorit és utána a DIVISIOn 2-nek. Mindkettő megvan de még nem vittem végig a sztorit az egyben mert kb a felénél jártam mikor kijött a kettő és váltottam. Szerintetek érdemes nekiállni az egynek, nem túl "fapados"?
[ Szerkesztve ]
RTX2060 I5-9500
-
-
őstag
Div 1 hangulata sokkal inkább passzol a megálmodott világhoz mint a 2. rész. Div1 Dark Zone meg fényévekkel jobb. Nem is értem a kettőbe miért kellett három kis dz-t csinálni. Kettőt még menthették volna ha egész new york egy nagy dz.
[ Szerkesztve ]
“ A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!”
-
Dlite
tag
Végük is a kettőt tettem fel. Fel is húztam egyből 30-ra a karit - átmentem a helikopterrel - és adott egy alap feleszerelést és egy specet. De én a sniper specializáziót szeretném. Hogy tudom megváltoztatni? Az asztalnál nem volt ilyen opció..csak a pontokat tudtam rakni a már beadott "gránátoshoz"
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
válasz Mizol29 #29821 üzenetére
Persze most így ennyi kihagyás után lehet az a legjobb, hogy elkezdem elölről és közben nézegetek youtubot meg olvasgatok, hogy visszajöjjenek a dolgok. Így in medias res a közepébe vágni nem biztos, hogy jó A World mapot magasabb tierbe csak maxos szinten lehet tenni?
RTX2060 I5-9500
-
Mizol29
senior tag
Ha úgy érzed hogy könnyű a játék akkor veheted fentebb, játékos függő ki mennyire ügyes meg persze gear-en is múlik.
-
Habugi
addikt
Amennyiben anno egyszer végig toltad, teljesen felesleges időt temetni a Washingtoni level30 -> WT5 húzásba, nyugodtan mehetsz a helivel egyből NY-ba.
Még ha be is nézel ott minden bokor alá, 10-12 óra játék aztán megvagy 40-es, ahol pedig jön az endgame, ami pedig azt jelenti, hogy elérhetővé válik a játék kvázi tartalmának további 90%-a..!Fejezd be a DLC-t és már húzhatod is fel azt a specet amit csak akarsz, sokkal gyorsabban ráadásul mint level 30-on, plusz még értelme is lesz.
[ Szerkesztve ]
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
Habugi
addikt
válasz st3v3np3t3r #29825 üzenetére
A #29816 -ból arra következtetek, hogy megvan neki, plusz szerintem a WONY DLC-hez eleve jár de lehet rosszul emlékszem.
..játékokban a Depth of Field bizonyos szempontból olyan mint a zöldborsó.., szükség idején valami állat kitalálta hogy ehető...
-
-
-
Dlite
tag
Köszönöm mindenkinek a segítséget. Próbálok visszarázódni
RTX2060 I5-9500
-
Anonymus23
veterán
válasz st3v3np3t3r #29828 üzenetére
Nem, a WONY DLC-hez jár, vagy külön is meg lehetett venni:
Ennek az accnak nincs meg a Y1P, csak a WONY DLC és van karakter boost:
;) - The Power of the Light Side
-
Anonymus23
veterán
-
Dlite
tag
válasz Anonymus23 #29833 üzenetére
Köszi. Többet is ki lehet akkor maxolni gondolom.
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
válasz sony309 #29835 üzenetére
Miután a játék "végtelen", természetesen nem arra gondoltam, hogy kijött a "The End" felirat és utána a stáblista. Arra, hogy a DLC-ben megkerestem és megöltem az utolsó főellenséget is ( ha jól emlékszem 4 kisebb boss volt és utána jött, de hát így 50 évesen néha arra nem emlékszem múlt héten mi volt nem hogy 3-4 éve). Azután ismerősökkel még mentünk pár runt itt-ott, sőt valami toronyházban is jártam később ahol az emeleteken is változnak a szintek SHD szintre fingom sincs, de nem hiszem hogy sok. De ha ezen múlik a napod otthon megnézem azt a karim
RTX2060 I5-9500
-
Dlite
tag
válasz Cr00py #29836 üzenetére
15 év WoW után tisztában vagyok vele, hogy ezekben a játékokban maxos szinten egy teljesen "más játék" kezdődik, dungikkal, raidekkel, event bossokkal stb. Szóval mindenkitől elnézést kérek a pontatlan fogalmazásért. Szóval x évvel ezelőtt tök sokat játszottam vele, megvan a dlc is.
RTX2060 I5-9500
-
pRoject22
őstag
Sziasztok!
1 év kihagyás után beléptem és ahogy látom nullázták a karakterem állását illetve NY-ot is újra kell kezdeni? Nem nagyon követtem mostanában a div2 történéseit, szóval én rontottam el valamit vagy mindenkinél ez történt?
¯\_(ツ)_/¯
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Külpolitika
- Apple Watch
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Milyen házat vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Arena Breakout: Infinite
- Call of Duty: Black Ops 6
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest