- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- Apple Watch
- Csak úgy lapul ezeken a képeken a Galaxy S25 Ultra dummy
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
-
Mobilarena
The Division 2 (PC, XO, PS4) összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoOne1976
őstag
Mert a Pestilence egy iszonyat régi exotic. És az régen is hullott a dz-ben. Gondolom ezt a részét nem változtatták meg.
Illetve a játék is változott sokat, de közben dolgok meg nem. Régen nem volt lehetőség exo ládákat nyitogatni. Akkor nagy kincs volt efy betörhető exo, amiből pörgetni tudtál.
[ Szerkesztve ]
-
-
válasz FireKeeper #30251 üzenetére
A pestilence nem sebzése miatt jó, hanem a kórság miatt amit kapnak tőle az NPC-k
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
FireKeeper
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #30255 üzenetére
annyival kevesebbet üt mint bármelyik másik LMG hogy azt talent se tudja kompenzálni.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Deck
titán
-
capulet75
addikt
válasz FireKeeper #30256 üzenetére
Mondjuk mostanság én is az Iron Loung-ot preferálom strikerrel.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
arnikusz
veterán
-
Deck
titán
Dupla exotic droppom eddig nem volt DZ-be. De fos.
PS5
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Eléggé undorító dz-be az expertise... A defender drón pl maxon 36%ot redukál alapból + lehet növelni.skill tierekkel + a sok damage, armor stb.
Jól ki van ez is találva az a lényegPS5
-
K.J
senior tag
Sziasztok,
Nem vagyok új player, igazándiból karácsony előtt kezdtem újra ráfüggni a játékra és ekkor indult el a "fejlődés" (még csak 681) jobban, addig csak hébe-hóba nyomtam.
Több kérdésem is van, de most ami foglalkoztat az, h legend szinten egyedül le lehet nyomni a strongholdokat? Az ouroboros miatt érdekel. Hátha bedobná.. vagy 34. próbálkozásra
Vagy érdemes csapatban nyomni, úgy mint raidet? Onnan meg EB jönne jól, csak ahhoz is kell ember. Én meg nem összeegyeztethető idő hiányában többnyire egyedül szaladgálok.
Van egy jóbarátom, szoktunk játszani néha, ha esetleg ketten meg tudjuk oldani, az is opció.
Csapattól kicsit parázok is, mert raktam össze néhány buildet, de egyiket sem nevezném kiforrottnak.EB úgy láttam nem kifejezetten raid specifikus, de mi a helyzet az említett smg-vel? Az is eshet dz-ben, vagy egyéb exo ládából?
Köszönöm a válaszokat előre is!
-
FireKeeper
nagyúr
legend szinten egyedül le lehet nyomni a strongholdokat?
le lehet, de igazából felesleges önsz.patás, jobb ha csapatban csinálod. egyedülihez nagyon jó spéci build kell és marha sokáig is tart, meg nagyon ismerni kell a pályát, spawn pontokat, hol milyen mobok jönnek stb. ha nincs megbízható csapat, csak matchmaking, akkor még csapatban is necces, ha kifogsz akár egy idiótát is aki azt hiszi ez challenging és berohanva majd ő letesz mindenkit a full piros strikerével.Az ouroboros miatt érdekel
az ouroboros nem esik legendásból, az csak és kizárólag a Paradise lost incursion-ből jön amit csak csapatban tudsz megcsinálni. ami legendás-exkluzív exotic az a bighorn AR.Vagy érdemes csapatban nyomni, úgy mint raidet? Onnan meg EB jönne jól, csak ahhoz is kell ember. Én meg nem összeegyeztethető idő hiányában többnyire egyedül szaladgálok.
Van egy jóbarátom, szoktunk játszani néha, ha esetleg ketten meg tudjuk oldani, az is opció.
ketten biztos nem fog menni se a raid se a paradise. paradise-nál azt meg tudjátok csinálni hogy bementek ketten és hívtok még két embert matchmakingel.Csapattól kicsit parázok is, mert raktam össze néhány buildet, de egyiket sem nevezném kiforrottnak.
először rakj össze egy valamire való striker buildet, azt elég egyszerűen meg lehet csinálni. azzal már tudsz kezdeni valamit csapatban, ahol a többiek tudják a dolgukat.EB úgy láttam nem kifejezetten raid specifikus, de mi a helyzet az említett smg-vel? Az is eshet dz-ben, vagy egyéb exo ládából?
az ouroboros csak és kizárólag a paradise loston esik jelenleg, az EB/ravenous/bighorn trióval ellentétben ami ugye nagyon kicsi eséllyel esik DZ-ben. ládából se tudod nyitni jelenleg, az incursion az egyetlen forrás. ott is úgy van hogy a boss-ok 1% eséllyel dobják illetve hetente tudod nyitni a map végén a ládát amiből 10%-al eshet. ez utóbbit lehet többször kihasználni ha van több karaktered is, mert a heti 1 kulcs limit karakterre, nem accountra vonatkozik.[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Deck
titán
válasz FireKeeper #30268 üzenetére
"fair"
Na m1 igazából csak az időt ütöm el vele, míg nem jön a Heartland és a Division 3.
PS5
-
Deck
titán
válasz FireKeeper #30272 üzenetére
Persze. Csak viccelődtem
Voltam egy Raid-en közben de nem esett az EB elsőre. Ejj, pedig lehetne kis szerencsém
PS5
-
K.J
senior tag
válasz FireKeeper #30270 üzenetére
Köszönöm a részletes leírást!
-
capulet75
addikt
válasz FireKeeper #30270 üzenetére
A Bighorn nekem summiton jött.
Intelligencia kell ahhoz hogy egy ember belássa a tévedését. És gerinc, hogy be is ismerje.
-
capulet75
addikt
válasz FireKeeper #30276 üzenetére
Lehet az volt, nem emlékszem már, csak hogy biztosan onnan jött.
-
FireKeeper
nagyúr
-
Deck
titán
válasz FireKeeper #30265 üzenetére
Kaptam egy 9,7%-osat. Így 99,7% a pulse resistance-em. Na már most ez elég-e vagy farmoljam tovább?
PS5
-
FireKeeper
nagyúr
nekem 9.9%-os modom van
ha azt akarod hogy "láthatatlan" legyél a pulse-ra, akkor kell a 10%. így elvileg annyit csinál hogy felvillansz és el is tűnsz.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
Deck
titán
válasz FireKeeper #30281 üzenetére
Tehát akkor is felvillan? Reddit-en azt írták fel se villansz ha 100%. Persze valaki kevesebbet is írt.
Mert, ha így is úgy is felvillanok akkor hagyom a fenébe ezt.PS5
-
-
FireKeeper
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #30283 üzenetére
szerintem a neves Gila maszkra gondolsz de az nem pulse resistet hanem pulse skill haste-et ad ami full más stat.
50%-os resistet kapsz specializációból
40% resistet kaphatsz 3pc System Corruption vagy Yaahl gear cuccból
a maradék 10% pedig csak gear modból jöhet.steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
válasz FireKeeper #30284 üzenetére
Lehet
Honor Magic 6 Pro 5G 512GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
-
Deck
titán
-
arnikusz
veterán
válasz st3v3np3t3r #30283 üzenetére
Bocsika az 100% pulse scanner hastet ad.
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
-
arnikusz
veterán
A Pules res build már felejtős.
Helyette hazard -Bighorn headshot, vagy Regen -3 Ghila- Emperor's G térdvédő, Catharsis mask, Adrenalin roush hátizák és Intimidate mellény Shoti és MP7, a specializáció Firewall.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
FireKeeper
nagyúr
-
arnikusz
veterán
válasz FireKeeper #30290 üzenetére
Akkor marad a jó öreg Unbreakable/Vigilance, pajzs verzió.
Valamint Technikus specko Kazánajtó -Liberty -Catharsis maszk-RK nevesített tok és 4 Foundry a technikus hive-al és mehet a móka.
Egyet viszont jegyezzünk meg hiába eröltetik a PVP-t ez itt useless, ha jönnek az ügyes kempelő Agentek.[ Szerkesztve ]
Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
FireKeeper
nagyúr
válasz arnikusz #30291 üzenetére
én újabban ninjabike fanboy vagyok, a vigilance se ér semmit ha már rád lőttek.
ami még potenciálisan jó talent lehet szerintem, az a companion, wicked, opportunistic. bármi olyan, amit nem kell stackelni, illetve nem kell hozzá kill hogy aktiváld.
illetve adaptálódni kell a szituhoz, lenni pár buildnek készen összerakva loadoutba és váltani ha kell.[ Szerkesztve ]
-
arnikusz
veterán
válasz FireKeeper #30292 üzenetére
Companion dupla Ironlung LMG buildben jó.
Wicked-et a 80%PFE buildben használom Scorpioval.
Opportunistic pedig legendary healer -BTSU -és Future Scorpioval okés.Soha ne azonosulj a legyőzöttekkel
-
FireKeeper
nagyúr
az ilyenekkel egyszerűen nem kell harcolni. fogod magad és átmész másik dz-be, vagy pve. nem kúrod fel magad, ha épp volt nálad cucc, hát az bukta, na és, csak loot. majd megunják.
-
Deck
titán
-
Deck
titán
Én ezt egyszerűen nem értem. 3an vagyunk jön 1 rogue gyerek aki nem lő ránk csak futkoz jobbra balra stb... Mi lőjjük kapja de nem megy le az armorra csak nagyon minimálisan. Majd mikor megunja 1 hit/ember a shotgunnal és megölt mindenkit. A buildje alapján 900k armora volt csak, perfect glass cannon, vigilance stb. Full headshot build, a fegyverén 1 stat is 137% hd damage.
Mégis, hogy és mi történt?[ Szerkesztve ]
PS5
-
Deck
titán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Ukrajnai háború
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Külpolitika
- Politika
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Leáll több iCloud funkció a régebbi iOS verziókon
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Dobozos Xiaomi Pad 5 6GB RAM, 128GB + toll, tokkal, fóliával, közel 1 év garanciával (emag), eladó!
- Eladó egy szép, dobozos, zöld, 8/128 Samsung S23! 2027.02.25-ig garanciás! QuadLock MAG tok!
- BlitzWolf BW-V2 1080P Android projektor eladó!
- Eladó a címben szereplő Xiaomi 14T Pro Titan Gray (szürke) 12GB/512GB telefon! Bontatlan, új!
- Szép Dell Latitude 9420 x360 Érintős "Kis Gamer" Laptop 14" -70% i5-1145G7 16/512 Iris Xe QHD+
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest