- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
maláj
addikt
ha elküldöd PM-ben a nevét, címét, fotóját akkor egye-fene megfoghatod a s*ggemet 1 pillanatra
-
localhost
Közösségépítő
válasz cbmfan #13398 üzenetére
Öregem ez kész!
ElQrtad, nem kicsit, nagyon!
TUDOD Te, mire fogunk emlékezni egy év múlva?
Hogy te vagy az a boltos, akinek be szoktak hányni a boltjába és ráadásul buzi!
Szép imidzs!¤ Most már biztos: teljesen normális vagyok! ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... Mondták itt ezek a hangok is a fejemben. :)) ¤ My IP is: 127.0.0.1
-
cbmfan
őstag
válasz localhost #13402 üzenetére
pff...
1) hányás... lehet
2) buzi... bánom, hogy nem rúgtam fel 'csába a köcsögöt...egyébként nem imidzs, hanem imázs
pöcsöslányok nem érdekelnek. maradok a gyári XX kromoszómánál.
mesemondó... ha nem én élném át ezt a rengeteg szopást, tuti nem hinném el.
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
Mercutio_
félisten
válasz Vasinger! #13408 üzenetére
"Ezt a videót a felhasználó eltávolította."
cbmfan: Nem kell már kép a csajról, megtaláltam a videót
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
blueMerle
veterán
válasz cbmfan #13390 üzenetére
Meg ne haragudj, eddig a pontig élvezettel olvastam a storyjaid, de ez már végképp nem hihető, úgy is kezdhetnéd a beszámolóid ezentúl, hogy Egyszer volt, hol nem volt,...
persze....pont ott az exed...munkában...tanga nélkül....hogyne... ez nagyon hihető
[ Szerkesztve ]
-
Vasinger!
nagyúr
válasz cbmfan #13411 üzenetére
Most már én is kíváncsi vagyok, hogy igaz e vagy sem ez az egész story.
Ezt pedig csak egyféleképp tudod bizonyítani: Feltöltöd azt a videót, ahol bejön az a hányós pasi, esetleg arról az exről kép.
De már kezdesz hiteltelenné válni.
De az is lehet, hogy csak valami másmilyen dimenzióban vagy.
Mercutio_: Szerencsére lementettem, fel is töltöm majd.
[ Szerkesztve ]
-
mongi
senior tag
Tegnapi vihar megtépázta a környék ADSL modem állományát, eddig 17 delikvens jelentkezett nálam, hogy "jáááááj nem világíííít oszt nem is megy az internyeeeeet". A vállalkozók persze add uram azonnal akarják ... Switch, modem, router adapterek elfüstöltek, nekem meg lendít a forgalmon
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
mongi
senior tag
válasz BigBlackDog #13417 üzenetére
Balassagyarmat és környéke...Én spec a szlovák oldalon vagyok
.......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
cbmfan
őstag
nem az irodában történt természetesen
egy jó kérdés: negyvenhez közeledve miért hazudnék? ami történt, megtörtént, én csak megosztottam veletek. ezek szerint nem kellett volna?
mint írtam, főnök is olvassa a topikot. nem kis leb*szást kaptam érte, következő ilyennél én repülök, nem a buzzancs felvételeket természetesen továbbra sem fogom megosztani, nincs kedvem megint melót keresni hónapokig. engesztelésül nekiálltam javítani a gyümölcscentrifugát...
telefon: mamika cukorszintmérőjét szerette volna javíttatni. ajánlottam neki 77 elektronikát XI. kerben.
-
ati012
őstag
válasz sasa311 #13404 üzenetére
Transzikkal kímélj kérlek.
Tavaly nyár végén voltam egy webcam stúdióba szerelni.
A tulajokkal semmi baj nem volt, még a "titkárnő" is kedves volt.
Csak egyszer bejött egy csajszi fehérneműben. Mellnél kezdek, az olyan átlagos volt. Lejjebb nézek, és a bugyiból dudorodik a cucc...ANYÁD... -
Mercutio_
félisten
Ismételjük együtt: KO-Nííí-CSIVA!
Szakikat kérdezném: Mennyire általános, hogy ha visszavisztek nagykerbe gariztatni egy terméket (mITX alaplap, de nem ez a lényeg) és már nem elérhető, akkor nem a vételkori árat, hanem az utolsó forgalmazott árat írják jóvá?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
nyunyu
félisten
válasz Mercutio_ #13422 üzenetére
Via cuccokat forgalmazo nagyker anno szemrebbenes nelkul adta az Epia V helyett az utodmodell Epia 5000-et.
Mondjuk tudasban nincs sok kulonbseg koztuk, valami olyasmi remlik, hogy ez egyiken 2 IDE volt, masikon 1 IDE, 1 floppy.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
Mercutio_
félisten
válasz nyunyu #13424 üzenetére
De itt nem adtak helyette egy újabb verziót, hanem közölték, hogy utoljára 16k(+áfa) volt náluk, így hiába 25k volt eredetileg amennyiért el lett tőlük hozva most ennyiért keressek helyette amit akarok
Nem megyek oda többet az fix
-
cbmfan
őstag
tud valaki CSAK rádió tunert, ami tud AM/FMet? PCI vagy PCI-E kell embernek.
anno volt egy GemTekem, 8 bites ISA kiszerelésben... de az már kissé elavult
-
eziskamu
addikt
-
Mercutio_
félisten
válasz sutykuru #13426 üzenetére
Nem én vagyok a kisker sajnos, csak onnan származott a cucc és a mellé adott garipapír így aztán nem keménykedhettem, pedig...
-
cbmfan
őstag
-
Luighi
senior tag
Van egy alkoholista tag, aki rendszeresen bejárogat hozzánk. Kb fél óra alatt végigkérdezi ugyanazokat a dolgokat, elmagyarázza, hogy ő zenél és a négyes gépéhez keres ezt azt, de sosem vásárol és ráadásul qrvabüdös (ezáltal más vevő addig nem jön be).
Az ilyet hogy szoktátok leépíteni diszkréten? Cél, hogy ne balhézzon a többi ügyfél előtt és ne zaklassa föl magát annyira hogy odaokádjon a pultra...szerk: cbmfan tiszteletére szándékosan az okád igét használtam valami más helyett
[ Szerkesztve ]
-
PH 5.5
aktív tag
válasz Luighi #13439 üzenetére
Van erre több módszer is, de mivel én senkit sem szeretek megbántani, inkább kíméletes szoktam lenni. Előadom, hogy sok a dolgom, fogjuk rövidre, ilyesmi. Mondjuk, ez igaz is, mert csak akkor vagyok a pultnál is, amikor egyedül vagyok, máskor csak szervizelek. Néhány ilyen alkalom után aztán szépen elmarad a delikvens. Meg lehet találni azt a hangnemet, ami még nem bántó, viszont határozott.
Off:
- Where are you from? - Budapest. - Bucharest? - No, Budapest, Chain Bridge, Gulash... - Ah, Viktor Orban! - No-no, Bucharest
-
Mercutio_
félisten
-
cbmfan
őstag
szomszéd srác hozza gépét, "mert rossz". winyó kissé lassú, enyhén csattog. szedem szét gépet, 40Gs slim maxtor... megvan a "bűnös". nézem smart adatokat:
aztak... ez több, mint 5 és fél évet ment egyfolytában! gyerek jól tolja... csoda, hogy csak most kezdett döglődni. hdd regeneratort ráengedtem, 1 delay van még csak összvissz.
van itthon valahol egy 80Gs samsung, azt megkapja helyette. ez meg megy döglött cucc gyűjteményembe
[ Szerkesztve ]
-
mongi
senior tag
válasz cbmfan #13444 üzenetére
Nem szabad lebecsülni a 40gb-s slim maxtorokat, nekem is már vagy 6 éve muzsikál egy ilyen a classic xboxomban, minden hiba nélkül, pedig asszem 2003-as a kicsike Elötte megjárt 1-2 PC-t is (jó öreg Athlon 1700+ AIUHB @ 2200mhz ), és lett nyúzva rendesen, mivel "GAMER" gép volt vala a kicsinke.
A maxik ha mentek, akkor agyonverhetetlenek voltak, igaz kiadtak sok szar szériát is[ Szerkesztve ]
-
mongi
senior tag
Nos ideért a mai vihar is, remélem sok munkát hoz ez is majd
jó kis vihar van kialakulóban: [link].......................................................................... Gondolj ide amit akarsz.
-
cbmfan
őstag
itt is esett rendesen, legalább negyed órán keresztül az enyhén lejtő utca átment folyóba...
winyó meg polcon figyel, esetleg nyákot jó lesz cserélni döglötten.
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest